Zonnepanelen in Gelderland

  • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
  • Nu voordeel door 0% btw
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

in 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in provincie Gelderland

Zonneplan is de zonnepanelen specialist in de provincie Gelderland. Met onze ervaring en expertise hebben wij al vele inwoners van groene stroom voorzien. Op flink zonnige dagen leveren uw zonnepanelen meer op dan jij op dat moment verbruikt. Deze energie wordt automatisch terug geleverd aan jouw energieleverancier.

Weten hoe anderen Zonneplan ervaren?

Duurzaamheid initiatieven

Wist jij dat Gelderland de provincie is met de meeste initiatieven op het gebied van duurzaamheid in Nederland? Veel van deze initiatieven zijn door enthousiaste inwoners bedacht! Bijvoorbeeld BerkellandEnergie en Opgewekt Maas & Waal.

BerkellandEnergie is een burgerinitiatief om energiebesparing en het opwekken van duurzame energie te ondersteunen en stimuleren voor en door burgers van de gemeente Berkelland. Wil jij meer weten over dit initiatief? Kijk dan eens op de website van BerkellandEnergie .

Opgewekt Maas & Waal is een initiatiefgroep van het land van Maas & Waal. Opgewekt Maas en Waal vindt dat decentrale opwekking van duurzame energie de voorkeur dient boven de afhankelijkheid van oprakende fossiele brandstoffen en nucleaire centrales. Wil jij meer weten over dit initiatief? Kijk dan eens op de website van Opgewekt Maas & Waal.

Gelderland gaat voor duurzaam

Gelderland staat momenteel op de 8e plek op basis van de hernieuwbare energie per inwoner. Gelderland levert ongeveer 1200 kWh per inwoner. Echter is dit nog onder het gemiddelde van Nederland dat 1500kWh is. Gelderland wil graag verduurzamen en hoger op deze ranglijst komen. Dit doen ze bijvoorbeeld met het Gelders Energie Akkoord. Samen met de inwoners van Gelderland gaat dit zeker lukken!