0545-217000Morgen open om 08:00 uur
Eibergen
Zonnepanelen in Eibergen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Eibergen

Afgelopen jaar telde de gemeente Berkelland 1.064 zonuren. Het gemeentehuis van Berkelland profiteert al van de zon, omdat hier 180 zonnepanelen op liggen. Er kan door de inwoners ook flink bespaard worden op de energierekening door zonnepanelen. Ga jij ook profiteren van de zon?

De gemeente Berkelland heeft 2.798.750 CO2 bespaard, wat gelijk staat aan het planten van 210.881 bomen. De zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Jouw energierekening daalt fors. Gemiddeld bespaar je €1.027 per jaar! Zo besparen de inwoner van de gemeente Berkelland jaarlijks gezamenlijk €4.598.906.

In Eibergen zijn nog veel daken geschikt voor zonnepanelen. Doe de gratis postcode check en kom erachter of jouw dak geschikt is. De adviseur gaat vervolgens voor jou aan de slag. Informatie over de hoeveelheid panelen, de grootte van de investering en een opbrengstenprognose kun je terugvinden in de vrijblijvende offerte.

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Eibergen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Eibergen kende afgelopen jaar 1064 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Eibergen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Eibergen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Eibergen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Eibergen

Al 1.022 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Eibergen gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Eibergen

Bij Zonneplan doen we onderzoek naar de geschiktheid van daken binnen de gemeente Berkelland. Uit onderzoek blijkt dat er binnen de gemeente op dit moment nog 4.367 huishoudens kunnen gaan profiteren van zonnepanelen op hun dak. Doe gauw de dakcheck en kom erachter wat de mogelijkheden zijn op jouw dak!

Het is wel goed om te weten dat er in Eibergen sprake is van beschermd stadsgezicht. In deze gebieden heb je als bewoner een vergunning nodig om zonnepanelen op je dak te plaatsen. Er is sprake van deze gebieden in en rond de kern van Gelselaar en rond de Mallemse molen bij Eibergen.

Zonnepanelen installateur Eibergen

Benieuwd waar wij installeren en hoe onze monteurs dit doen? Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Eibergen zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

We hebben aan al veel inwoners zonnepanelen mogen leveren in Eibergen . Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4 Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst.

Zonnepanelen kopen in Eibergen

De gemeente Berkelland heeft de duurzaamheidsdoelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat binnen de gemeente net zoveel duurzame energie moet worden opgewekt als er verbruikt wordt. Zonnepanelen zijn een geschikte optie voor jou als inwoner om je eigen energie op te wekken. Wil jij ook beginnen met besparen op jouw energierekening en meehelpen aan een energieneutraal Eibergen ? Doe dan de vrijblijvende en persoonlijke dakcheck.

Eibergen gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Eibergenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Eibergen zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor dynamische uurtarieven en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Eibergen !

Vragen over zonnepanelen in Eibergen?

 • Waarom zonnepanelen kopen in Eibergen?

  Zonnepanelen kopen in Eibergen heeft voordelen. Op steeds meer daken in Eibergen liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Eibergen?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Berkelland. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze deskundige adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Eibergen?

  In Hengelo is ons dichtstbijzijnde installatiedepot gevestigd. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs monteurs zonnepanelen. Naast onze teams zijn er in de regio ook nog 2 lokale Zonneplan partners. Tandem Solar Projects uit Terborg en Paauwe Installaties uit Wierden. Samen verduurzamen wij de lokale regio.


Eibergen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Eibergen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Eibergen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Eibergen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!