zonneplan

Thuis verdienen met een slimme laadpaal?

 • Ontvang persoonlijk laadpaaladvies
 • Ontdek jouw besparing met slim laden
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontvang gratis laadplan

Binnen 60 seconden geregeld!
Zonneplan charge

Slim, snel en spotgoedkoop thuis laden

Spotgoedkoop laden met uurprijzen

Goedkoop laden is nu mogelijk door de naadloze samenwerking met Nederlands slimste energiecontract op basis van uurprijzen.

App + connect

Geregeld van
advies tot installatie

Waarom een advies bij Zonneplan aanvragen? Wij verzorgen alles van advies tot installatie. We maken het beste laadplan voor jou.

App + connect
Nederlands slimste energie app

Live controle via de Zonneplan app

Krachtige functies binnen handbereik

Met de Zonneplan app bedien je jouw laadpaal super eenvoudig. Plan jouw laadsessies, bekijk de status en voeg familieleden toe.

Je hele energiehuishouden in één app

Krijg live inzicht in de uurprijzen, jouw verbruik en ontvang slimme notificaties voor de goedkoopste uren.

Unieke technologie

Razendsnel je auto vol. Altijd weer.

Unieke technologie

Binnen een halve
dag geïnstalleerd

Van advies en installatie tot lange garanties. Zonneplan regelt het allemaal.

Zonneplan monteurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en ze werken volgens de normen van NEN-1010 en NEN-3140.

Beter voor iedereen

Bespaar honderden euro's met slim laden

Door slim in te spelen op de goedkope, groene momenten verdien je de aanschaf van je laadpaal razendsnel terug. Erwin van techplatform Bright laat zien hoe hij bespaart en wat een laadpaal van Zonneplan verder uniek maakt!

Ontdek wat onze
klanten vertellen

Vragen over Laadpalen van Zonneplan

 • Plaatsen jullie ook laadpalen bij woningen zonder eigen oprit?

  We plaatsen de laadpaal alleen op privéterrein. Het kan voorkomen dat jij jouw auto niet op je eigen oprit parkeert. In dat geval loopt de laadkabel (een gedeelte) over bijvoorbeeld gemeentegrond. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het overleg met en de goedkeuring van de gemeente. Zonneplan plaatst nooit laadpalen op publieke grond

 • Is mijn meterkast geschikt voor een laadpaal van Zonneplan?

  De Zonneplan laadpaal is geschikt voor zowel een 1-fase (max 3,6 KW) als een 3-fase (max 11 KW) meterkast. De aansluitwaarde hoeft dus geen issue te zijn, al is in veel gevallen 3-fasen laden wel het beste advies. Wel staat bij de aansluiting op de meterkast veiligheid voorop. Er moet veilig gewerkt kunnen worden en er moet voldoende ruimte zijn in de meterkast. Dit wordt beoordeeld door onze werkvoorbereider.

 • Kan ik ook een laadpaal aanschaffen zonder Zonneplan Energie?

  Ja, laadpalen van Zonneplan zijn voor iedereen geschikt. De combinatie van een laadpaal van Zonneplan met Zonneplan Energie is een absolute no-brainer. Je profiteert dan namelijk van voordelige uurprijzen op momenten met veel wind- en zonnestroom. De "domme" laadpaal wordt zo de laadpaal die zichzelf terugverdient.

 • Is de laadpaal van Zonneplan geschikt voor mijn auto?

  De laadpaal van Zonneplan is geschikt voor vrijwel alle elektrische auto's. Op de automerken pagina vind je een overzicht van alle merken en modellen waarvoor de laadpaal van Zonneplan geschikt is. Per merk en model vind je ook informatie over hoe en hoeveel je bespaart met slim laden.

Lees hier meer veelgestelde vragen