Zonnepanelen woningcorporaties

 

Onderscheidend concept

Plan op maat voor elke huurder

Meer dan 40% van uw huurders akkoord

Vakkundig geïnstalleerd

Overzicht in online Zonneplan portaal

Wat kosten zonnepanelen?


Een energiezuinige woningvoorraad

De doelstellingen zijn duidelijk: woningcorporaties dienen vóór 2020 hun woningvoorraad verbeterd te hebben naar ten minste energielabel B. Maar voor veel huurders lijkt een duurzame woning nog ver weg. Welke maatregelen kan de corporatie doorvoeren om de duurzaamheidsdoelstellingen te behalen én de woonlasten omlaag te brengen? Zonnepanelen zijn een snelle methode om dit te realiseren. Ze maken woningen niet alleen duurzamer, maar brengen ook de woonlasten flink omlaag. Zonneplan maakt dit mogelijk!Wat doet Zonneplan voor woningcorporaties?

Zonneplan realiseert het traject van verduurzaming voor woningcorporaties. Van A tot Z. Maar dan ook echt! Samen wordt bepaald hoeveel huurders mee moeten doen aan het project. Wilt u dat 60% van uw huurders mee doet? Dankzij onze unieke aanpak krijgen wij dat voor elkaar. Binnen een maand ontvangt iedere huurder een persoonlijk aanbod. Hebben uw huurders een duwtje in de goede richting nodig? Geen probleem. Het team van Zonneplan doet er alles aan uw huurders te overtuigen. Al na zes weken kan Zonneplan zeggen of de doelstelling behaald wordt. De installaties worden vervolgens direct ingepland. Vanaf moment één doet Zonneplan er alles aan om het project te laten slagen. Een snelle doorlooptijd, een soepel verloop van de installaties en een hoge opbrengst voor de huurder zijn daarmee gegarandeerd!Begeleiding van uw huurders

Een plan op maat voor elke huurder

Het persoonlijke plan bevat voor iedere huurder een advies op maat. Zo weet de huurder precies wat zijn persoonlijke netto besparing op de woonlasten is. De meegestuurde brochure bevat informatie over het traject, de werking van het zonnepanelensysteem, de gebruikte materialen en de installatie.

Een vaste adviseur voor elke huurder

Aan elke huurder is een persoonlijke adviseur gekoppeld aan wie vragen gesteld kan worden over het aanbod en de verdere uitvoer van het project. Dit is belangrijk, omdat huurders behoefte hebben aan duidelijkheid en betrouwbaarheid. Door het persoonlijke contact wordt dit bewerkstelligd en zal de huurder sneller ingaan op het aanbod.

Proactieve uitvoering

Huurders die niet hebben gereageerd, worden nogmaals benaderd via bijvoorbeeld een brief, telefoongesprek of huisbezoek. Welke benadering wordt gekozen, wordt afgestemd naar uw wensen. De toon en frequentie stemmen we, op basis van de doelgroep, met u af. Zo krijgen we altijd het maximale aantal huurders mee.

Acceptatie en inplannen van installaties

De huurders worden ook na acceptatie van het aanbod ondersteund. De installatiedatum wordt ingepland en eventuele vragen worden beantwoord. Ook na de installatie kunnen huurders bij Zonneplan terecht voor vragen over de zonnepanelen.Huurderscommunicatie verzorgd tot in de puntjes

Herkenning bij uw huurders

Herkenning van uw post en online uitingen zijn cruciaal voor acceptatie bij uw huurders. Daarom creëren we on- en offline communicatiemateriaal zoals brieven, websites en zelfs Facebook pagina’s op basis van een gezamenlijke huisstijl.

U kunt het hele traject eenvoudig monitoren via de online portal. Hier krijgt u inzicht in de acceptatiegraad, ziet u op een kaart alle woningen uit het project en kunt op woningniveau details zien.

Persoonlijke huurderscommunicatie

Elke huurder ontvangt een persoonlijk aanbod en onze adviseurs staan voor en na de installatie klaar voor elke vraag.Vakkundige installatie

Blijf op de hoogte

Volg de werkzaamheden via onze online portal. Onze installateurs houden u via deze weg op de hoogte van de vorderingen. Zo weet u precies welke woning wanneer af is.

Gecertificeerde installateurs

Zonneplan werkt uitsluitend met gecertificeerde installateurs en onafhankelijk geteste producten, welke voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Nette huurderscommunicatie

Doordat onze installateurs communicatief vaardig zijn, verloopt het contact met de huurders soepel. Er wordt bovendien netjes en schoon gewerkt. Zo blijft de huurder tevreden.

Bewezen aanpak

Zonneplan is ervaren in het grootschalig verduurzamen van woningen. Dat resulteert in een snelle doorlooptijd, waardoor uw huurders minimaal worden belast.Ervaringen met Zonneplan


  Het was een nieuwe manier van benaderen en we zijn heel tevreden over hoe het traject met Zonneplan is verlopen.  
Deo Wijnands, Projectcommunicatie De Alliantie

Klantencase downloaden