De producten van Zonneplan

 

Zorgvuldig geselecteerde producten

De best geteste materialen

Een omvormer passend bij uw situatie

Kiest u voor blauwe of zwarte panelen?

Wat kosten zonnepanelen?


Zonnepanelen van Zonneplan

Kwaliteit staat op nummer 1 bij de producten van Zonneplan. Alleen uitvoerig geteste producten worden door Zonneplan geselecteerd. Zo bent u altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit. En dat merkt u in de opbrengst!

De producten van Zonneplan voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De zonnepanelen, omvormers en montagematerialen zijn uitvoerig door Zonneplan getest in samenwerking met Energie Centrum Nederland en TÜV Rheinland. Uit elke zending die Zonneplan binnenkrijgt worden meerdere panelen gehaald welke naar de onafhankelijke testcentra worden gebracht.


Zonnepanelen

Er wordt gewerkt met topfabrikanten zoals Trina Solar en JA Solar. Aan de hand van uw wensen wordt het ideale paneel geselecteerd. Bekijk hieronder vast welke panelen het beste bij uw dak passen!

Omvormers

De omvormer is het hart van uw zonnepanelensysteem. Daarom is een betrouwbare omvormer met een hoog rendement belangrijk. Zonneplan werkt met omvormers van Zeversolar en SolarEdge.

Montagematerialen

Degelijk en mooi afgewerkt montagemateriaal dat decennia meegaat onder alle weers-omstandigheden. Aan de hand van uw type dak wordt het juiste systeem geselecteerd.Producten

Krachtige design zonnepanelen

Zonnepanelen van Zonneplan 320 Wp

Deze zwarte zonnepanelen worden geleverd met een verhoogd vermogen van 320 Wp, te danken aan de PERC en half-cut-cell technologie. Zo haalt u het meeste uit uw dak zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van uw woning.

  •  Meest gekozen door klanten van Zonneplan
  •  Kwaliteit van de wereldmarktleiders
  •  Diepzwarte uitstraling

Blauwe zonnepanelen

Zonnepanelen van Zonneplan 275 Wp poly

In sommige gevallen speelt enkel de kwaliteit een belangrijke rol en is het esthetische aspect minder belangrijk. Bijvoorbeeld wanneer u zonnepanelen laat plaatsen op uw platte dak. In deze gevallen adviseert Zonneplan de kwalitatieve blauwe zonnepanelen.

  •  Optimale prijs-kwaliteitverhouding
  •  Kwaliteit van een van de wereldmarktleiders
  •  Meest gekozen voor platte daken


Verifieerbare kwaliteit

Zonneplan zorgt in samenwerking met de testcentra TÜV voor een periodieke controle op de productie van de zonnepanelen. Een zonnepaneel wordt getest op vermogen, de aanwezigheid van zwakke plekken en de blootstelling aan UV-straling, klimaatverandering en alle soorten weersomstandigheden zoals regen, hagel en sneeuw. Als uit de test blijkt dat de zonnepanelen aan de voorwaarden voldoen, ontvangen de panelen een kwaliteitscertificaat welke wereldwijd wordt aanvaard.


Flashtest

Het is mogelijk dat de zonnepanelen niet de opbrengst leveren die is aangegeven. Zonneplan test dit uiteindelijke vermogen middels de flashtest. Zonneplan koopt alleen zonnepanelen in die in de flashtest positieve resultaten hebben behaald.


Lees meer

EL-test

De EL-test is een test die verder kijkt dan alleen het uiterlijk van de zonnepanelen. Deze test onderzoekt de onzichtbare gebreken van de zonnepanelen met behulp van een specialistische röntgentechniek. Dit voorkomt een lagere opbrengst en korte levenstermijn.


Lees meer

PID-test

DE PID-test is een essentiële controle die de zonnepanelen van Zonneplan ondergaan. Tijdens de controle wordt er gekeken naar het elektrische verlies dat de zonnepanelen kunnen ondervinden door bijvoorbeeld een slechte soldeerverbinding.


Lees meer
De kwaliteitscontrole van Zonneplan

Het kwaliteitsteam van Zonneplan brengt het hele jaar door bezoeken aan de leveranciers in China en Europa. Zonneplan wil met eigen ogen zien hoe de kwaliteit van de producten tot stand komt. Tijdens dit bezoek worden de processen en werkomstandigheden bij de leveranciers uitvoerig bekeken en gecontroleerd. Daarnaast zorgt ons kwaliteitsteam in samenwerking met de fabrikanten voor innovatieve oplossingen voor de Nederlandse markt.


Monitoring

Door uw zonnepanelen te koppelen aan een monitoringssysteem, heeft u live inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen. Hierdoor weet u precies wat uw besparing is en heeft u inzicht in het rendement van uw zonnepanelen. Onze adviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden in combinatie met uw systeem. Wilt u zien hoe één van onze systemen presteert? Bekijk dan onze demo!