Binnen één dag gereed

 

Vakkundig tot in detail

De panelen lijnrecht op uw dak

De bekabeling netjes weggewerkt

De omvormer op een veilige plek

Wat kosten zonnepanelen?


Vakkundig geïnstalleerd

De installatie van uw zonnepanelen, hoe gaat dat in zijn werk? Zonneplan werkt alleen met vaste, gecertificeerde installatie partners. De nette monteurs overleggen alles tot in detail in samenspraak met u. Zij zorgen ervoor dat uw installatie binnen een dag afgerond is en u precies weet hoe uw zonnepanelen werken. Ook werken ze alles netjes weg en laten zij uw huis netjes en opgeruimd achter. U ondervindt zo min mogelijk hinder en gaat vanaf de dag van installeren meteen uw eigen stroom opwekken!In één dag gemonteerd

Snel en vakkundig geïnstalleerd

All-in montage

Nooit extra kosten achteraf

Veilige installatie

Uitsluitend VCA gecertificeerde installateurs.

Nette monteurs

De installateurs laten uw huis netjes achter.


Installatie partners

Zonneplan heeft vakkundige en beleefde installatiepartners die werken vanuit Tilburg, Leeuwarden, Zoetermeer, Wierden, Wezep en Zwaagdijk. Er zit dus altijd een installateur bij u in de buurt!


Alle installatieteams beschikken over een volledige VCA-certificering. Elk bedrijf die dit certificaat heeft, voldoet aan de eisen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Daarnaast werken alle bedrijven volgens de normen gesteld door Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Ze voldoen daardoor aan strenge eisen betreft regelgeving, normalisatie en certificering.

Zonneplan Gecertificeerd Installateur

Ook zijn alle installatieteams Zonneplan Gecertificeerd. Zonneplan heeft haar installateurs uitvoerig getraind in de werkwijze en met de materialen van Zonneplan. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundige installatie door vakkundige en representatieve monteurs!

Stappenplan installatie