phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen in Nederland

  • Verdien gemiddeld €820 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

in 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in Nederland

Volgens onderzoeksbureau Dutch New Energy Research is Nederland bijna Europees koploper als het gaat om zonnepanelen. Meer dan 1 miljoen huizen hebben inmiddels zonnepanelen op het dak liggen. 

Waarom zonnepanelen kopen?

In Nederland verdien je met een gemiddelde zonnepanelensysteem zo’n €820,- op jaarbasis. Dit zit zo: zonnepanelen laten jouw woningwaarde stijgen met een gemiddelde stijging van €5.500,-. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over een eventuele terugverdientijd, maar in plaats daarvan ga je gelijk verdienen met jouw zonnepanelen. 

Bij Zonneplan gaan wij altijd voor het beste advies met een plan op maat. Bij het opstellen van onze zonnepanelen offerte, het zonneplan, letten we namelijk op jouw energieverbruik, de daksituatie en welk systeem daar het best geschikt voor is. Zo betaal jij nooit teveel voor je zonnepanelensysteem en haal jij het beste rendement uit jouw dak.

Zonnepanelen financieren

Er zijn meerdere mogelijkheden om zonnepanelen te financieren. Dit kan natuurlijk met eigen geld wat het meest voordelig is, maar door het aanbieden van stimuleringsregelingen maken de provincies en gemeenten de aanschaf van zonnepanelen voor inwoners toegankelijker. Is er geen initiatief bij jou in de buurt, dan kan de Zonneplan Duurzaamheidslening iets voor jou zijn. Ben jij benieuwd welke mogelijkheden er zijn in jouw regio? Neem vrijblijvend contact met ons op: 088 – 020 3000.

90.000+ huizen gingen je voor!

Zonneplan is de onbetwiste nummer 1 van Nederland met ruim 90.000 installaties. En met een 9+ beoordeling onder ruim 14.000 klantervaringen durven wij te zeggen alles voor de klant over te hebben. 

Zo gaan wij een stapje verder door onze:

  • BTW-teruggave service
  • Zonneplan Serviceplan
  • Beste deal garantie
  • 30 dagen op proef

Zonneplan actief in heel Nederland

Natuurlijk ben je nu benieuwd wat Zonneplan voor jou kan betekenen en wat er al in jouw provincie of woonplaats is gedaan. Bekijk daarom onze provincie pagina’s om alles over jouw regio te weten.

Provincie Drenthe Provincie Flevoland
Provincie Friesland Provincie Gelderland
Provincie Groningen  Provincie Limburg
Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland
Provincie Overijssel Provincie Utrecht
Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland