Zonnepanelen in Flevoland

  • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
  • Nu voordeel door 0% btw
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

in 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in provincie Flevoland

Met de focus op de beste deal, goed opgeleide monteurs en een stapje extra is Zonneplan uitgegroeid tot de #1 zonnepanelenspecialist in Flevoland. Maar dit is pas het begin, want Zonneplan maakt woningen klaar voor de toekomst. Met zonnepanelen bespaar je al snel €820 per jaar op je energierekening. Investeren in zonnepanelen kan in Flevoland ook zonder spaargeld te investeren. Hoe dit precies zit legt Dorien in de video hieronder uit.

Weten hoe anderen Zonneplan ervaren?

Flevoland op nummer 1

Flevoland staat met kop en schouders boven aan op het gebied van hernieuwbare energie per inwoner, alleen Groningen komt in de buurt. In Flevoland wordt er ongeveer 5200 kWh hernieuwbare energie per inwoner geproduceerd. Dit is al ruim 1000 kWh dan de nummer twee Groningen. Echter is dit voornamelijk windenergie en kan er nog een grote stap gemaakt worden op het gebied van Zonne-energie. Zo kan Flevoland nog verder verduurzamen en een energie neutrale provincie worden. Helpt u mee de provincie te verduurzamen?

Duurzaamheid initiatieven

Wist u dat er in Flevoland allerlei initiatieven zijn op het gebied van duurzaamheid? Veel van deze initiatieven zijn door enthousiaste inwoners bedacht. Bijvoorbeeld Duurzaam Marknesse. Duurzaam Marknesse is een werkgroep dat bestaat uit inwoners uit Marknesse. De werkgroep neemt zelf het initiatief om te werken aan een duurzame energievoorziening in Marknesse. Dit doet de werkgroep vanuist de gedachte dat de overheid en het bedrijfsleven hier een beperkt aandeel in kunnen leveren. Door met dorpsgenoten samen te werken worden er kleinschalige, praktische oplossingen gerealiseerd in het dorp. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan eens op de website van Marknesse duurzaam. Wilt u ook een initiatief starten? Zonneplan helpt u hier graag bij!