088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Almere

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

9712 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 1.258.200 besparen

Elk jaar samen besparen

98377 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Almere

Steeds meer inwoners van Almere stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In Almere profiteert al meer dan 12% van de koopwoningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling om in 2022 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplanscan kunt u erachter komen.

Een klant uit Almere:

Ik ben hartstikke blij met de zonnepanelen, maar ook met mijn ervaring met Zonneplan. Afspraken worden nagekomen, de communicatie is goed en bij alles wat er wordt gedaan is er een duidelijke terugkoppeling. Zo goed kom je het niet bij veel bedrijven tegen.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Almere. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 32543 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn mega veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder zelf te investeren

Nederland ziet in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het aanbieden van een landelijke groene lening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • Rentetarief: 4,2%
  • Minimum leenbedrag: €5.000
  • Maximum leenbedrag: €50.000
  • U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250

Klik hier voor meer informatie over de landelijke groene lening.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

150 reviews van mensen uit de omgeving van Almere

Gemiddeld
9,0
10.0
Ik ben zo enthousiast over Zonneplan! Ik kan geen slecht woord bedenken over ze. Vanaf het begin tot eind top.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
Tijdens mijn aankoopproces heb ik goed contact gehad met mijn adviseur. Ik ben erg blij met hoe dit contact verlopen is. Wanneer ik belde met een vraag werd deze eigenlijk vrijwel direct beantwoord. Ook zijn alle afspraken die we samen hebben gemaakt helemaal nagekomen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Ik ben heel erg tevreden. Complimenten voor Zonneplan. We zijn naar de winkel in Leeuwarden gereisd. Via een videoverbinding kregen we direct een advies over zonnepanelen op onze woning. We waren zo enthousiast dat we gelijk opdracht hebben gegeven. De installatiedatum werd vlot afgestemd en de zonnepanelen zijn binnen enkele weken geplaatst. De installatie zelf verliep soepel. De monteurs kwamen mooi op tijd en naderhand hebben ze alles picobello opgeruimd. Het instellen van de online monitoring moesten we zelf nog doen, maar met de online instructie lukte het meteen. Ik kijk regelmatig via de app naar de opbrengsten. Alles werkt als een tierelier. Geweldig om te zien. Ik ben enorm blij met mijn zonnepanelen van Zonneplan.
Zonnepanelen Almere
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
Ik kom via mijn overburen op Zonneplan. De monteurs hebben goed werk geleverd en zijn keurig te werk gegaan. We hebben mooi weer dus op deze manier word ik slapend rijk.
Zonnepanelen Almere
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen doen het erg goed. Ik ben tevreden vanaf dag .
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
De opbrengst van mijn panelen kan ik bijhouden via mijn pc, laptop en tablet. Dat is een super systeem! Tijdens de installatie hebben de jongens uitstekend gewerkt en ik ben zeer tevreden.
Zonnepanelen Almere
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
De panelen werken als een trein! Als de zon schijnt brengen de panelen mooi wat op. De installateurs hebben erg goed werk geleverd. Ze hebben alles mooi achter gelaten. Alle afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken. Ik heb nu na een paar maanden al bijna de helft van mijn jaaropbrengst bij elkaar.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.6
De installatie is goed verlopen. De opbrengst hou ik trouw bij via de app om te kijken hoeveel de panelen hebben opgebracht. Erg tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Wij zijn zeer tevreden. Het contact met Joep was goed. Hij heeft het goed voor ons uitgewerkt en alles in gang gezet. Een 10.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik ben blij met de zonnepanelen, alles werkt naar behoren en ze zorgen voor een mooi resultaat. Tijdens de aanschaf ben ik goed geholpen door klantadviseur Koen. Daarnaast ging de installatie dag ook prima. Gelukkig werd alles omtrent de btw-teruggave ook netjes gecommuniceerd.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag