phone
netherlands
088 020 3000
Morgen open om 08:00 uur
Almere
Zonnepanelen in Almere

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Almere

De inwoners van Almere spelen een belangrijke rol als aanjagers van duurzaamheid. Al 19% van de geschikte daken profiteert van zonnepanelen. Er zijn nog ruim 30.204 daken geschikt voor zonnepanelen. Grote kans dat jouw dak ook geschikt is!

De inwoners van Almere zijn goed bezig. Steeds meer woningen worden voorzien van zonnepanelen en in Almere wordt steeds meer duurzame stroom opgewekt. Samen hebben de inwoners met zonnepanelen al 7.230.000 kg CO2 bespaard! Dat zijn maar liefst 544.767 bomen. Almeerders besparen ook flink op de energierekening. Zonnepanelenbezitters in Almere besparen jaarlijks gemiddeld €820. Een win-win situatie dus.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Almere:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Almere kende afgelopen jaar 1156 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Almere zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Almere ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Almere kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Almere

Al 11.568 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Almere gingen je voor.

Almere gaat voor duurzaam

Almere heeft een ambitieus doel: de gemeente wil in 2030 energieneutraal zijn. Dit betekent dat alle energie op een duurzame manier moet worden opgewekt. Een eenvoudige manier om bij te dragen aan dit doel is door zonnepanelen te nemen. Zonneplan helpt de inwoners van Almere graag een handje. Wanneer je een aanvraag doet bij Zonneplan, gaat een persoonlijk adviseur voor je aan de slag. Op basis van de mogelijkheden en jouw wensen maakt de adviseur een plan voor jouw dak. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Doe een geheel vrijblijvende aanvraag en dan gaan wij gaan voor jou aan de slag!

Goed om te weten in Almere

In Almere is geen sprake van beschermd stadsgezicht. Dat betekent dat je geen vergunning van de gemeente nodig hebt om zonnepanelen te laten plaatsen. Je kunt dus heel gemakkelijk een vrijblijvende aanvraag doen bij Zonneplan! Je kunt dankzij de Zonneplan Duurzaamheidslening de maandelijkse lasten verlagen met zonnepanelen zonder spaargeld te investeren. Op deze manier kun je vanaf dag één profiteren van zonne-energie!

 


Almere in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Almere steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Almere er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Almere

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan