036-7602660Bereikbaar tot 20:30 uur
Zeewolde
Zonnepanelen in Zeewolde

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zeewolde

Gemeente Zeewolde gaat voor duurzaam! In 2021 zijn er op vier scholen in Zeewolde zonnepanelen op het dak gelegd. Het gaat om de scholen: De Wetering, ’t Wold, ’t Kofschip en Panta Rhei. Samen met nog andere scholen in Dronten hebben zij in totaal 615 zonnepanelen liggen. Wat een goed initiatief! Samen maken we Nederland duurzaam.

Afgelopen jaar hebben de inwoners van Zeewolde, met hun zonnepanelen, in totaal 1.546.875 CO2 bespaard. Van alle 4.002 geschikte daken, profiteert al 35% van zonnepanelen. Deze huishoudens besparen niet alleen CO2, maar ook energiekosten De gemiddelde jaarlijkse besparing komt neer op €1.143. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Kom erachter door onze gratis postcodecheck te doen.

Na het invullen van de postcodecheck, neemt een van onze persoonlijke adviseurs contact met je op. Samen bespreken jullie de wensen en mogelijkheden. Na dit gesprek gaat de adviseur voor je aan de slag en maakt een zonneplan afgestemd op jouw dak. Hierin vind je informatie over de zonnepanelen, de kosten en natuurlijk het belangrijkste: de opbrengsten!

Waarom juist nu zonnepanelen in Zeewolde:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zeewolde kende afgelopen jaar 1067 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zeewolde zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zeewolde ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zeewolde kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zeewolde

Al 2.475 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Zeewolde gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Zeewolde

Bij Zonneplan deden we recentelijk onderzoek naar de daken in Zeewolde. We bekeken op welke daken  nog zonnepanelen kunnen. Deze inschatting maken we onder andere door te kijken naar de ruimte op het dak en de ligging ten opzichte van het zuiden. Uit het onderzoek bleek dat 35% van alle geschikte daken zonnepanelen heeft. Veel huishoudens kunnen dus nog de stap maken naar zonne-energie!

We hebben al veel installaties mogen leveren in de gemeente Zeewolde. Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst: Je bespaart gemiddeld €1.143 per jaar op de energierekening.

Zonnepanelen installateur Zeewolde

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Zeewolde? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Zeewolde zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Naast onze eigen teams zitten er in de regio van Zeewolde drie lokale Zonneplan partners. ID Installaties uit Ermelo, Installatiegroep Duurzaam B.V. uit Lelystad en Infinity Solar Technologies uit Almere. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 

Zonnepanelen kopen in Zeewolde

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Zeewolde energieneutraal is. Veel Zeewoldenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 2.475 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Zeewolde. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Zeewolde? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Zeewolde.

Zeewolde gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Zeewoldenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Zeewolde zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Zeewolde !

Vragen over zonnepanelen in Zeewolde

 • Waarom zonnepanelen kopen in Zeewolde?

  Zonnepanelen kopen in Zeewolde heeft voordelen. Op steeds meer daken in Zeewolde liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Zeewolde?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Zeewolde. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Zeewolde?

  In de regio Zeewolde zitten drie lokale Zonneplan partners. ID Installaties uit Ermelo, Installatiegroep Duurzaam B.V. uit Lelystad en Infinity Solar Technologies uit Almere. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

  Onze installateurs staan te popelen om jouw dak te voorzien van zonnepanelen. Tijdens een installatiedag komt een installatieteam van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit drie monteurs: twee dakspecialisten en één elektricien.


Zeewolde in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zeewolde steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Zeewolde er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Zeewolde

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!