088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Creil
Zonnepanelen in Creil

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Creil

Gemeente Noordoostpolder is al goed bezig met verduurzamen! Er gebeurt al veel op het gebied van duurzaamheid: energiedaken, duurzaam bouwen, duurzaam ondernemen en ga zo maar door. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Hiermee besparen zij flink op hun energie rekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Noordoostpolder kunnen met 1.033 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 5.128 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €5.861.304.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Creil:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Creil kende afgelopen jaar 1033 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Creil zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Creil ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Creil kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Creil

Al 5.128 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Noordoostpolder gingen je voor.

Potentie in Noordoostpolder

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de Noordoostpolder. Huizen die niet geschikt zijn omdat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 10.529 koopwoningen in de Noordoostpolder geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Let wel even op als je in het centrum van Urk, of in Schokland en omgeving woont. Dit gebied is namelijk door de gemeente bestempeld als beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat dit gebied een bijzonder cultuurhistorisch karakter heeft. Het is wel mogelijk om hier zonnepanelen te laten plaatsen, mits je een vergunning van de gemeente hebt.

Noordoostpolder energieneutraal in 2030

Uiterlijk in 2030 wil de gemeente Noordoostpolder energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Veel inwoners zijn al bezig met deze veranderingen en er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 5.128 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamere gemeente, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente ook mee?


Creil in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Creil steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Noordoostpolder er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Noordoostpolder

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!