088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Biddinghuizen
Zonnepanelen in Biddinghuizen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Biddinghuizen

Dronten is al goed bezig met verduurzamen! Zo liggen er bij het gemeentehuis al 120 parkeerplaatsen met bijna 1100 zonnepanelen. Ook heeft het Ichtus College ruim 600 panelen op het dak. Steeds meer inwoners van gemeente Dronten stappen over op het gebruik van zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden met zonnepanelen. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Dronten kunnen met 1.067 zonuren per jaar wel 820 euro per jaar besparen! De huishoudens uit de gemeente die al beschikken over zonnepanelen besparen gezamenlijk al €6.141.460 euro per jaar!

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Biddinghuizen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Biddinghuizen kende afgelopen jaar 1067 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Biddinghuizen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Biddinghuizen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Biddinghuizen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Biddinghuizen

Al 5.980 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Dronten gingen je voor.

Potentie in Dronten

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Dronten. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 7.646 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen! Grote kans dat jouw woning ook geschikt is. Doe snel de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden van jouw woning!

Klimaatneutraal Dronten

Biddinghuizen is klimaatneutraal dankzij alle windmolens en zonnepanelen in de gemeente. De gemeente wil echter méér zijn dan klimaatneutraal. De ambitie van de gemeente is om een ‘energieleverende gemeente’ te zijn en samen met de inwoners van Biddinghuizen wordt er naar deze doelstelling gestreefd. Gemeente Dronten  is al energieneutraal, dit is heel goed. Hierdoor loopt de gemeente al voor op andere gemeenten in Nederland. Dat Met de aanschaf van zonnepanelen help je het milieu, maar bespaar je ook op je eigen energierekening. Zo blijft de gemeente bijdragen aan een energieneutraal leven. Doe jij ook mee?


Biddinghuizen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Biddinghuizen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Dronten er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Dronten

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!