088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Lelystad

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

6591 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 1.066.800 besparen

Elk jaar samen besparen

83354 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Lelystad

Steeds meer inwoners van de gemeente Lelystad stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In de gemeente Lelystad profiteren al bijna 4000 woningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente Lelystad om in 2025 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplan scan kunt u erachter komen.

Klant uit Lelystad

Ik ben echt heel tevreden over de zonnepanelen. De installatie werd gedaan door goede en vlotte jongens en ik ben echt heel tevreden over de zonnepanelen. Ik heb al meerdere mensen doorverwezen en zal dit ook zeker blijven doen.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Lelystad. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat nog meer dan 10.000 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. In de gemeente Lelystad isgeen sprake van een beschermd stadsgezicht. Hierdoor wordt het aanschaffen van zonnepanelen nog makkelijker, want er is dan geen vergunning nodig.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft


Profiteren zonder zelf te investeren

De gemeente ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het bieden van een duurzaamheidslening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • De rente is 1,6%.
  • Het maximum leenbedrag is €25.000,-.
  • Er is een looptijd van 10 of 15 jaar
  • U kunt altijd boetevrij aflossen vanaf €250,-

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening, dan kunt u een kijkje nemen op de website van het SVn.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

76 reviews van mensen uit de omgeving van Lelystad

Gemiddeld
9,3
9.0
Ik ben heel erg blij met de zonnepanelen. De dakdekker had aangeraden om nieuwe bitumen te laten plaatsen en dat heb ik toen gedaan, zo konden de panelen heel mooi op het nieuwe dak. Nu heb ik een half jaar de zonnepanelen en heb ik al €600 bespaard! Ik kan niet wachten op de jaarrekening, ik ben erg enthousiast,
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben enorm tevreden met Zonneplan en de installateurs. Wat mij opviel is dat de mannen enorm netjes hebben gewerkt en dat zij alles met mij bespraken om tot een goede oplossing te komen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden met de panelen en met Zonneplan. Alles is helemaal netjes geregeld en ik werd vriendelijk geholpen. Ik heb ook mijn ouders aangeraden om bij Zonneplan panelen aan te schaffen. Deze liggen nu ook op het dak.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Het gehele proces bij Zonneplan is goed gegaan. Het advies was duidelijk en de installatiedag verliep ook soepel. Ik ben onder de indruk over hoe netjes de installateurs alles hebben achter gelaten. Ik vroeg me even af of ze überhaupt wel geweest waren. Er is echt niks negatiefs te verzinnen over Zonneplan, dus een mooie 10 heeft dit bedrijf zeker verdiend!
Gekozen voor Zeverlution 5000 en DMEGC Solar 300 Wp All Black 40mm

9.0
Ik ben blij met mijn keuze voor Zonneplan. Goede en snelle service, producten van hoge kwaliteit en deskundige werknemers.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Alles is gegaan zoals het hoorde te gaan. Een geslaagde installatie zou ik zeggen! Na mij hebben al een aantal vrienden en familie ook zonnepanelen aangeschaft. Ook hier geen klachten gehoord. Hartstikke goed bedrijf!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
Ik heb genoten van de service! De adviseur was meedenkend en fijn om mee te praten.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
Vooraf had ik een aantal wensen en eisen. Zonneplan heeft hier super goed naar geluisterd. Het contact met de adviseur was prima en de installatie verliep ook zonder problemen. Ik ben benieuwd of ik de geschatte jaaropbrengst ga behalen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
Ik ben zo blij dat ik voor Zonneplan heb gekozen! Bij vrienden die voor een ander bedrijf hebben gekozen, ging vaak wat mis. Zonneplan heeft altijd helder met mij gecommuniceerd en al mijn vragen zijn heel goed beantwoord.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Zeer blij met Zonneplan. Een mooie installatie van 16 panelen ligt op mijn dak. Helemaal in het zwart, dus het ziet er ook nog eens top uit! Zonneplan heeft alles erg goed geregeld, zeker een aanrader.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag