ZonnepanelenZonnepanelen
Slimme energieSlimme energie
ContactContact
088 020 3000Bereikbaar vanaf 08:00 uur

Zonnepanelen in Limburg

  • Verdien gemiddeld €820 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

in 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in Provincie Limburg

Zonnepanelen zijn populair in Provincie Limburg! Zonneplan heeft in de afgelopen jaren al bijna 9.000 installaties mogen plaatsten. Daarnaast vindt de provincie Limburg zonnepanelen ook een mooie investering. Zij stimuleren het verduurzamen met zonnepanelen meteen aantrekkelijke stimuleringslening. Onderaan de pagina lees je meer over deze lening. Klanten zijn dan ook zeer tevreden over Zonneplan! Door heel Nederland worden we gemiddeld met een 9.2 beoordeeld.

Een installatie om trots op te zijn

Bij Zonneplan zorgen we ervoor dat al jouw zorgen uit handen worden genomen.

  1. Voorgaande aan de installatie word jij door gespecialiseerde adviseurs geholpen. Zij zullen samen met jou het maximale uit jouw dak proberen te halen. Zij willen dat jij 100% tevreden bent.
  2. De installateurs hebben veel ervaring in het leggen van panelen. Zij zorgen dat de installatie voldoet aan alle veiligheidseisen, installatienormen en het allerbelangrijkste: jouw wensen.

Weten hoe anderen Zonneplan ervaren?

Gemiddelde besparing met zonnepanelen

Sinds 2014 profiteren al duizenden Limburgers van hun zonnepaneleninstallatie. Want met zonnepanelen kun jij jaarlijks flink besparen: Gemiddeld bespaart een gezin 635 euro per jaar aan vaste lasten.

Geen spaargeld, wel besparen

Dat leest je goed! Verduurzamen, het staat hoog op de Limburgse agenda. Door middel van de Stimuleringslening Duurzaam Thuis ondersteunt de provincie inwoners bij duurzame investeringen. Hierdoor hoef je geen spaargeld te gebruiken voor de aanschaf van zonnepanelen.

Wil je meer informatie over de Stimuleringsregeling, dan kun je hier een kijkje nemen op de website van de provincie.

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken