Zonnepanelen in Limburg

  • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
  • Nu voordeel door 0% btw
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

in 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in Limburg

Zonnepanelen zijn populair in Provincie Limburg! Zonneplan heeft in de afgelopen jaren al bijna 9.000 installaties mogen plaatsten. Daarnaast vindt de provincie Limburg zonnepanelen ook een mooie investering. Zij stimuleren het verduurzamen met zonnepanelen meteen aantrekkelijke stimuleringslening. Onderaan de pagina lees je meer over deze lening. Klanten zijn dan ook zeer tevreden over Zonneplan! Door heel Nederland worden we gemiddeld met een 9.2 beoordeeld.

Een installatie om trots op te zijn

Bij Zonneplan zorgen we ervoor dat al jouw zorgen uit handen worden genomen.

  1. Voorgaande aan de installatie word jij door gespecialiseerde adviseurs geholpen. Zij zullen samen met jou het maximale uit jouw dak proberen te halen. Zij willen dat jij 100% tevreden bent.
  2. De installateurs hebben veel ervaring in het leggen van panelen. Zij zorgen dat de installatie voldoet aan alle veiligheidseisen, installatienormen en het allerbelangrijkste: jouw wensen.

Weten hoe anderen Zonneplan ervaren?

Gemiddelde besparing met zonnepanelen

Sinds 2014 profiteren al duizenden Limburgers van hun zonnepaneleninstallatie. Want met zonnepanelen kun jij jaarlijks flink besparen: gemiddeld bespaart een gezin 635 euro per jaar aan vaste lasten.

Geen spaargeld, wel besparen

Dat leest je goed! Verduurzamen, het staat hoog op de Limburgse agenda. Door middel van de Stimuleringslening Duurzaam Thuis ondersteunt de provincie inwoners bij duurzame investeringen. Hierdoor hoef je geen spaargeld te gebruiken voor de aanschaf van zonnepanelen.

Wil je meer informatie over de Stimuleringsregeling, dan kun je hier een kijkje nemen op de website van de provincie.

Wat kosten zonnepanelen in Limburg?

Gemiddeld kost een installatie van 10 zonnepanelen €5.628 tot €6.438. Dit is goed voor een opbrengst van zo’n 3440 kWh per jaar en gemiddelde besparing van €1.160 per jaar. Dit verschilt wel per situatie. Zo heeft de ligging en oriëntatie van jouw dak ook invloed op de gemiddelde opbrengst. Lees meer over de prijs(opbouw) van zonnepanelen, of vraag een vrijblijvend advies aan. We kijken graag mee naar jouw situatie.

De locatie of woonplaats heeft geen invloed op de kosten; door het hele land hanteren wij dezelfde prijzen. Doordat we installatiedepots door het hele land hebben, hoeven we nooit grote afstanden te overbruggen.

Luchtfoto zonnepanelen in Kerkrade, Limburg

Subsidie of lening voor zonnepanelen

Er zijn vanuit de provincie Limburg geen subsidies voor zonnepanelen. Wel is er een stimuleringsregeling (lening Duurzaam Thuis) die je aan kunt vragen voor het verduurzamen van je woningen dus het kopen van zonnepanelen.

Een persoonlijk adviseur van Zonneplan kijkt graag met je mee wat voor jouw situatie de beste keuze is. Na een kort gesprek weet je de optimale hoeveelheid zonnepanelen voor jouw dak. En wil je weten wat er in jouw gemeente of in de provincie Limburg mogelijk is qua leningen of subsidies? Ook daarin adviseren we je graag.

Zonnepanelen installateur in Limburg

Bij Zonneplan begint het met een oprecht advies, maar we mogen de montage van zonnepanelen en de service achteraf ook zeker niet vergeten. Dankzij ons installatiedepot in Susteren zijn we altijd bij je in de buurt in Limburg. Dit geldt zowel voor installatie- als serviceklussen achteraf.