088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Linne

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1808 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 213.000 besparen

Elk jaar samen besparen

16342 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Linne

86% van de huizen in Maasgouw is geschikt voor zonnepanelen. Dit is een gigantisch hoog percentage! Er is dus een grote kans dat uw huis ook geschikt is. Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u nieuwsgierig hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Vraag nu geheel vrijblijvend een persoonlijk Zonneplan aan. Met zonnepanelen bent u goed bezig voor het milieu en helpt u tegelijkertijd de gemeente met verduurzamen. De gemeente heeft namelijk de doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn.

Een tevreden klant uit de gemeente Maasgouw:

Ik ben heel zeer tevreden met de zonnepanelen. Het is erg mooi om te zien wat ze opbrengen als het zonnig is. Daarnaast ben ik erg tevreden over de afwikkeling van Zonneplan, ook na betaling wordt ik nog goed geholpen en zijn ze niet meteen weg. Ik ben heel tevreden!

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies gemaakt. U ontvangt een persoonlijk advies (het zonneplan) op de mail, dat u in alle rust kunt bekijken. Als u akkoord gaat met het zonneplan wordt een installatiedatum gepland. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft. U betaalt pas nadat de panelen geplaatst zijn en u helemaal tevreden bent.

Beschermd stadsgezicht

In de gemeente Maasgouw zijn er verschillende plekken dat beschermd stadsgebied is. Inwoners met een koopwoning binnen deze gebieden hebben een vergunning van de gemeente nodig om zonnepanelen te mogen plaatsen. In de rest van Maasgouw kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder het aanvragen van een vergunning. In de volgende plaatsen geldt een beschermd stadsgezicht:

  • Thorn, rondom de straten: Waterstraat, Beekstraat en Wal.
  • Wessem, rondom de straten: Steenweg, Maasstraat, Wallenstraat en Maasboulevard.
  • Stevensweert, rondom de straten: Veldstraat Oost, Molenstraat Noord, Molenstraat Zuid en Jan van Steffeswertplein.


Stimuleringslening Limburg

Om het voor iedereen mogelijk te maken om te profiteren van zonne-energie biedt de provincie Limburg een stimuleringslening aan. De stimuleringslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren. Vanwege de gunstige voorwaarden, zoals een lage rente, is de stimuleringslening erg populair.

Meer over deze stimuleringslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van andere stimuleringsregelingen, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

48 reviews van mensen uit de omgeving van Maasgouw

Gemiddeld
9,0
10.0
Ik ben zeer tevreden met de zonnepanelen op het dak! Het contact met Zonneplan verliep heel prettig. Ik ben erg blij met de opbrengst en mijn vragen werden snel beantwoord.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Tot in de puntjes wordt alles geregeld bij Zonneplan. Ik ben echt super tevreden met hoe alles is gegaan. Contact met de adviseur was goed, alles is goed uitgelegd. De installatie verliep daarna ook heel goed. Ik raad Zonneplan zeker aan!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
De jongens die de installatie hebben geplaatst waren geweldig, heel vriendelijk en zijn super te werk gegaan. Wij hebben via de computer de opbrengsten in de gaten gehouden en tot nu toe is alles bovenverwachting.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Op een zonnige dag werden onze zonnepanelen gemonteerd. De installatie ging vlot en 's middags werd ons eerste rendement een feit. We zouden anderen zeker Zonneplan aanraden!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Ik ben erg positief over de ervaring met Zonneplan. De monteurs waren heel vriendelijk en hebben duidelijk alles uitgelegd. Het kabeltraject verliep daarnaast ook netjes!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Alles gaat helemaal goed met de panelen. Het contact met mijn adviseur Koen was goed, wanneer wij belden met een vraag werd hier goed antwoord op gegeven. Alles met betrekking tot het proces voor de installatie en de installatie zelf is netjes afgehandeld.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

8.0
Ik houd mijn systeem goed in de gaten via Zevercloud. De opbrengsten gaan goed, al is het natuurlijk niet het seizoen voor de zonnepanelen. De zonnepanelen zijn naar wens geplaatst. Het waaide best stevig tijdens de installatie, maar de monteurs hebben zich kranig geweerd. Van het eerste advies, tot de installatie en de afhandeling, alles is enorm soepel verlopen.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Alles werkt naar behoren, de zonnepanelen zorgen voor een mooie opbrengst. Het advies van Sanne was ook erg prettig, zij hielp mij met al mijn vragen. Daarnaast ging de montage ook prima, ik wacht alleen nog op de btw-teruggave maar dat duurt 3 tot 5 maanden.
Zonnepanelen Maasbracht
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen liggen mooi op het dak. Via de app houd ik de opbrengst in de gaten en dat gaat goed. Het adviesgesprek met de adviseur was prettig. Ik heb de adviseur meerdere keren aan de lijn gehad en ik heb uiteindelijk voor Zonneplan gekozen vanwege de hoge kwaliteit.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben zeer tevreden over het contact met Zonneplan. Het contact verliep voornamelijk over de mail en dit was prima. Ook de installatie is perfect verlopen. Binnen een paar uurtjes lagen de zonnepanelen op het dak.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag