088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Maastricht

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

4191 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 354.600 besparen

Elk jaar samen besparen

27455 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Maastricht

Zonnepanelen worden steeds populairder in Maastricht! Op ruim 2500 huizen liggen al zonnepanelen te schitteren. Met 2092 zonuren per jaar in Maastricht zijn zonnepanelen een slimme keuze. Ook u kunt profiteren van deze zonuren en hiermee de energierekening omlaag brengen. Kiest u ook voor duurzame energie? Doe dan snel de dakcheck!

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan deze video.

Een tevreden klant uit de gemeente Maastricht

Ik houd meerdere keren per week de opbrengst bij van de zonnepanelen. Dit verloopt erg goed en ik vind het ook leuk om te zien. De installateurs die de panelen hebben geïnstalleerd waren heel goed en deskundig. De panelen waren binnen een halve dag geplaatst en zodoende heb ik er nauwelijks hinder van ondervonden.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan heeft jarenlange ervaring in zonnepanelen. Er zijn dan ook een aantal punten waarmee Zonneplan zich onderscheid van de concurrentie:

Wij gaan voor service: U hoeft bijvoorbeeld pas achteraf te betalen, wanneer u 100% tevreden bent met het resultaat op het dak. Ook neemt Zonneplan u zoveel mogelijk werk uit handen.

Wij gaan voor persoonlijke aandacht: Wanneer u kiest voor zonnepanelen van Zonneplan, krijgt u van uw persoonlijke adviseur een passend en eerlijk advies.

Wij gaan voor kwaliteit: Zonneplan werkt enkel met gecertificeerde installateurs. Het materiaal wordt uitgebreid getest bij TÜV en de inkoop wordt uitsluitend bij Tier 1 fabrikanten gedaan.

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

Voor de start van het zonnepanelenproject Maastricht heeft Zonneplan nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende willen we graag met u delen:

  1. Beschermd stadsgezicht: In Maastricht is er in de binnenstad een gebied met beschermd stadsgezicht. In dit gebied zal eerst een vergunning moeten worden aangevraagd voordat de panelen het dak op kunnen. Het gaat om het gebied in de binnenstad, het gebied tussen Frontensingel, Statensingel, Hertogsingel, Prins Bisschopsingel en het station.
  1. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De provincie Limburg ziet in dat zonne-energie een mooie mogelijkheid is om te verduurzamen. Daarom ondersteunen zij de aanschaf van zonnepanelen met een stimuleringslening. Lees hieronder meer.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de stimuleringslening Limburg. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de stimuleringslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van andere stimulerings-regelingen, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

70 reviews van mensen uit de omgeving van Maastricht

Gemiddeld
9,2
10.0
Ik heb mijn zonnepanelen in januari laten installeren en het hele proces, vanaf het eerste contact tot aan de installatie, is naar wens verlopen. De installatie zelf was prima, de heren werkten snel en netjes. In februari was mijn opbrengst zelfs hoger dan voorspeld was. Ik heb geen klachten, alles is naar wens verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Zonneplan heeft me bij gedurende het hele traject heel goed geholpen. Tijdens het voortraject werd ik goed geïnformeerd over de producten, de werking van de installatie en over de BTW teruggave. De installatie moest vanwege slecht weer in 2 dagen gebeuren, maar daarna werkte alles direct. Aan de opbrengsten kan ik zien dat de installatie zijn werk goed doet! Nu nog de jaarafrekening afwachten om te zien wat ik echt heb opgebracht, maar ik ben ieder geval blij dat ik deze stap samen met Zonneplan heb genomen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
De installateurs waren keurig op de afgesproken tijd en zijn gewoon hun gang gegaan. Ze hebben er geen rommeltje van gemaakt en hebben alles netjes weggewerkt. Geen gedoe of iets dergelijks, gewoon top werk geleverd! Zonneplan verdient alle lof. Er is gedaan wat er gezegd wordt en dat is heerlijk!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben erg blij met de panelen! Ik heb op het laatste moment nog een upgrade gekregen omdat er betere panelen beschikbaar werden. De adviseur haalde letterlijk de vragen uit de mond! Installateurs hebben netjes gewerkt en gingen pas weg toen alles gereed en duidelijk was voor mij. Ik zou Zonneplan bij iedereen aanraden!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en QCELLS 315 Wp Design Zwart

10.0
Panelen lagen zo op het dak. Zonneplan komt alle afspraken na. Ik heb Zonneplan dan ook aanbevolen bij kennissen en vrienden. Alleen maar positiviteit. Alles wordt voor mij geregeld.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Met de aanschaf van de zonnepanelen let ik vooral op mijn portemonnee. Iedere zonnige dag brengt geld in het laatje. Ik ben dik tevreden met mijn systeem. De installatie is goed verlopen. Samen met de monteurs heb ik de plek van de omvormer en de bekabeling doorgenomen. Dit was nog even een uitdaging, maar alles is erg netjes aangelegd.
Zonnepanelen Maastricht
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.6
Alles werkt naar behoren, Zeker als de zon schijnt, dan werken de zonnepanelen als een tierelier. Mijn dak staat daarvoor ook perfect op het zuiden. Een van de redenen dat ik voor jullie koos, is ook dat jullie de btw-teruggave voor mij regelen. Daar hoef ik verder helemaal niks meer voor te doen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
De installatie is heel goed verlopen. Het rijmt ook goed met hetgeen mij beloofd/verteld is. Ik zou Zonneplan bij iedereen aanraden.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.6
De monteurs waren heel beleefd, werkten rustig en netjes, de zonnepanelen waren binnen 3 uur geplaatst. Ziet er mooi uit. Ook de buren zijn onder de indruk. Ben zeer tevreden met het eindresultaat.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben zeer tevreden over Zonneplan. De communicatie verliep altijd heel netjes. De installatie ging goed en snel. De jongens hebben goed gewerkt en alles mooi afgewerkt. Met een app kan ik de opbrengst van elke dag heel mooi zien.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag