077-2061016Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Horst
Zonnepanelen in Horst

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Horst

Horst gaat voor duurzaam! Steeds meer inwoners stappen over op zonnepanelen. Ook de gemeente zet in op zonne-energie, zo liggen er op het dak van zorggroep Hof te Berkel zonnepanelen. Dit is een mooi initiatief! Met zonnepanelen help jij niet alleen het milieu, maar bespaar je ook flink op jouw energierekening. Ben jij al benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning?

Geen onverstandige keuze van de inwoners van Horst om te investeren in zonnepanelen. Door gebruik te maken van van de 1.046 zonuren per jaar besparen zij gemiddeld per huishouden €1.027. En daar stop het niet, want maar liefst 2.572 inwoners uit de gemeente Horst aan de Maas hebben onlangs een aanvraag voor zonnepanelen gedaan. Sluit jij je hier ook bij aan?

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Horst:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Horst kende afgelopen jaar 1046 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Horst zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Horst ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Horst kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Horst

Al 1.217 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Horst gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen in Horst

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Horst en omstreken. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 9.489 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen! Benieuwd of jouw dak ook geschikt is? Met de gratis Zonneplan scan kom je erachter.

Waarom Zonneplan? Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. In dit advies nemen wij de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en jouw wensen altijd mee. Ons doel is om jou 100% tevreden te maken met een persoonlijk zonneplan. Veel klanten zijn ook blij met ons blijkt uit ons gemiddelde klantcijfer van een 9.4.

Zonnepanelen installateur Horst

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Horst ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Horst zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Wij installeren zonnepanelen vanuit ons eigen installatiedepot in Eindhoven. Tijdens de installatiedag komt het team van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit twee dakspecialisten en één elektricien. Deze Zonneplanners starten de installatie door de details van belangrijke stappen van de installatie met jou te bespreken.

Naast onze eigen teams zitten er in de regio ook nog twee lokale Zonneplan partners. Brunschot Solar Techniek uit Swalmen en Ultra Solar uit Roermond. Samen verduurzamen wij de regio!

Zonnepanelen kopen in Horst

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Horst aan de Maas energieneutraal is. Veel inwoners van onder andere Horst zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 3.995 inwoners in de gemeente die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Horst . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Horst ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Horst .

Horst gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Horst voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Horst !

Vragen over zonnepanelen kopen in Horst

 • Waarom zonnepanelen kopen in Horst?

  Zonnepanelen kopen in Horst heeft voordelen. Op steeds meer daken in Horst liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Horst?

  Wij installeren zonnepanelen vanuit ons eigen installatiedepot in Eindhoven. Tijdens de installatiedag komt het team van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit twee dakspecialisten en één elektricien. Deze Zonneplanners starten de installatie door de details van belangrijke stappen van de installatie met jou te bespreken.

  Naast onze eigen teams zitten er in de regio ook nog twee lokale Zonneplan partners. Brunschot Solar Techniek uit Swalmen en Ultra Solar uit Roermond. Samen verduurzamen wij de regio!

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Horst?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Horst . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Horst in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Horst steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Horst er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Horst

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!