088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Ven-Zelderheide
Zonnepanelen in Ven-Zelderheide

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Ven-Zelderheide

Zonnepanelen zijn populair in Gennep. Zo heeft Basisschool De Ratel  in Gennep de overstap al gemaakt naar zonnepanelen. Hiermee wekken ze hun eigen energie op. Ook neemt het aantal huishoudens met zonnepanelen in Gennep toe. Al 1.395 huishoudens hebben een zonnepaneleninstallatie. Niet gek, want hier besparen ze elke maand mee op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Met onze zonnepanelen van 400 bespaart een huishouden in Ven-Zelderheide gemiddeld
€1.143 per jaar. Alle inwoners met zonnepanelen in de gemeente samen besparen €1.594.485. Dit mooie bedrag is mede te danken aan de 1.087 jaarlijkse zonuren. Grote kans dat jij ook kunt genieten van die zonuren. Kom erachter via onze postcodecheck.

Nadat je de postcodecheck hebt gedaan, neemt een van onze persoonlijke adviseurs contact met je op. Jouw adviseur maakt een dakplan. Hij of zij is vanaf dat moment je vaste contactpersoon die al jouw vragen over jouw persoonlijke zonneplan kan beantwoorden. De adviseur tekent het plan in op jouw dak, zodat je precies ziet hoe de zonnepanelen op het dak komen te liggen. Het dakplan vind je terug in het zonneplan, net zoals de kosten en opbrengsten.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Ven-Zelderheide:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Ven-Zelderheide kende afgelopen jaar 1087 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Ven-Zelderheide zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Ven-Zelderheide ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Ven-Zelderheide kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Ven-Zelderheide

Al 1.395 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Gennep gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Ven-Zelderheide

Zonneplan doet onderzoek naar alle daken in de gemeente Gennep. Hierbij bekijken we alle daken afzonderlijk en beoordelen we of het dak geschikt is voor zonnepanelen. Uit het onderzoek is gebleken dat 3.923 koopwoningen in Gennep geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Wanneer de installatie plaatsvindt kun jij zelf bepalen dankzij de zelfplanner. Zo komen wij pas langs op een datum en tijdstip wanneer jou het uitkomt. Onze installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Ook zullen ze ervoor zorgen dat de werkplek in Ven-Zelderheide netjes achtergelaten wordt.

Zonnepanelen installateur Ven-Zelderheide

Ben je woonachtig in Ven-Zelderheide en op zoek naar een zonnepanelen installateur? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs, zodra je jouw persoonlijke zonneplan hebt geaccepteerd. Het dichtstbijzijnde installatiedepot van Zonneplan is gelegen in Eindhoven en vanuit hier werken onze eigen monteur. Wij hebben ook nog twee lokale Zonneplan partners die dichterbij zijn gelegen. De één in Nijmegen en de ander in Huissen.

Jouw werkelijke opbrengsten zie je simpel en overzichtelijk terug in onze eigen gratis Zonneplan app. Dankzij een versleutelde 4G verbinding heb je live inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. Dankzij deze verbinding blijft tevens de data van jou. Je ziet altijd en overal hoeveel energie jouw zonnepanelen opwekken. Super handig, want zo vergelijk je de opbrengst eenvoudig met gisteren, vorig jaar of met je buren!

Zonnepanelen kopen in Ven-Zelderheide

Gennep wil uiterlijk in 2050 energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Veel inwoners zijn al bezig met de verduurzaming en er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen. Op dit moment zijn er 1.395 daken die al zonnepanelen zo hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Gennep, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij  Gennep daarom ook mee?

Ven-Zelderheide gaat voor Slimme energie

Steeds meer Gennepenaren maken in 2022 de keuze voor een energiecontract op basis van variabele uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Ven-Zelderheide zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurtarieven en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Ven-Zelderheide !

Vragen over zonnepanelen in Gennep

 • Waarom zonnepanelen kopen in Gennep?

  Zonnepanelen kopen in Ven-Zelderheide heeft voordelen. Op steeds meer daken in Ven-Zelderheide liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard geworden.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Gennep?

  Nee niet in Gennep, maar het dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Eindhoven. Vanuit hier installeren onze eigen monteurs zonnepanelen in de lokale regio. Naast onze eigen teams zijn er in de omgeving ook nog twee Zonneplan partners in Nijmegen en Huissen actief. Samen verduurzamen we de lokale regio!

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Gennep?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de gemeente Gennep. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Ven-Zelderheide in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Ven-Zelderheide steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Gennep er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Gennep

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!