088 020 3000Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Nuth
Zonnepanelen in Nuth

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nuth

Steeds meer inwoners van Nuth stappen over op zonne-energie. Zo hebben meerdere sportverenigingen zoals L.T.C. Rakets in Schinnen al zonnepanelen op hun daken. Ook de inwoners zijn steeds meer bezig met het opwekken van hun eigen energie. 31% van de geschikte woningen in de gemeente heeft al zonnepanelen op het dak liggen. Dat betekent tegelijk ook dat er nog heel wat huishouden nog kunnen profiteren van zonnepanelen in Beekdaelen. Benieuwd of jij er hier één van bent?

In Beekdaelen zijn afgelopen jaar maar liefst 1.077 zonuren gemeten. Er zijn nog 5.032 koopwoningen met een geschikt dak, die van dit voordeel kunnen gaan profiteren. Benieuwd naar wat jij kan gaan besparen? Doe dan nu onze gratis dakcheck

Een van onze deskundige adviseurs zal naar aanleiding van jouw aanvraag en wensen aan de slag gaan met jouw Zonneplan. Dit plan is helemaal aangepast aan jouw voorkeuren, verbruik en dak. Vervolgens krijg je een geheel vrijblijvende offerte waarin je onder andere de investering, terugverdientijd en een prognose van de opbrengsten.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nuth:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nuth kende afgelopen jaar 1077 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nuth zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nuth ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nuth kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nuth

Al 3.855 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Beekdaelen gingen je voor.

Beschermd gezicht in Beekdaelen

De gemeente Beekdaelen heeft een aantal plekken in de gemeente aangemerkt als beschermd stadsgezicht. Terstraten en een deel van  Amstenrade valt onder dit gebied. Het beschermde gezicht in Amstenrade ligt tussen Heiberg, de N300, Hoofdstraat en Kemkensweg. Woon je binnen dit gebied, vraag dan eerst een vergunning aan voor het plaatsen van zonnepanelen. Als je niet binnen dit gebied woont, kun je direct een aanvraag doen bij Zonneplan!

Een energieneutrale gemeente Beekdaelen

In de gemeente Beekdaelen zijn al veel inwoners overgestapt op zonne-energie. De gemeente heeft als doelstelling om in 2040 een energieneutrale gemeente te zijn. De hoeveelheid opgewekte energie moet dan gelijk zijn aan de hoeveelheid verbruikte energie. Nog 57% van woningen kunnen nog overstappen aan zonne-energie. Er zijn dus genoeg huishoudens die bij kunnen bijdragen om deze doelstelling te behalen. Help jij mee aan een energieneutraal Beekdaelen?


Nuth in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nuth steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Beekdaelen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Beekdaelen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!