0478-226016Bereikbaar tot 20:30 uur
Smakt
Zonnepanelen in Smakt

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Smakt

De gemeente Venray is al goed bezig met verduurzamen! Zo liggen er maar liefst 101 zonnepanelen op basisschool de Klimboom en 450 zonnepanelen op het dak van het gemeentehuis. Ook stappen steeds meer inwoners over op het gebruik van zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energierekening met het gebruik van zonne-energie. Ga jij ook profiteren van de zon?

Met 1.046 zonuren in Venray kunnen inwoners wel €1.143 euro per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 3.885 huishoudens die al over zonnepanelen beschikken, besparen hiermee niet alleen op de energierekening, maar helpen ook het milieu. Deze huishoudens besparen jaarlijks gezamenlijk 2.428.125 kg CO2. Benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen doen? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag!

Na jouw aanvraag neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Smakt:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Smakt kende afgelopen jaar 1046 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Smakt zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Smakt ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Smakt kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Smakt

Al 3.885 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Venray gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Smakt

Zonneplan doet onderzoek naar de geschikte daken in Smakt . Een dak is bijvoorbeeld ongeschikt wanneer er bijna de hele dag veel schaduw op het dak staat. Gelukkig zijn er in de gemeente veel woningen wel geschikt voor zonnepanelen. Om precies te zijn, kunnen er nog 8.581 woningen profiteren van zonne-energie. Dat is veel! Grote kans dat jouw dak ook geschikt is.

Als jouw dak geschikt is zorgen onze monteurs er uiteindelijk voor dat de zonnepanelen netjes op jouw dak komen te liggen. Dit wordt bijna altijd binnen één dag geregeld. Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen.

Zonnepanelen installateur Smakt

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Smakt ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Smakt zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Nadat jij akkoord bent gegaan met jouw persoonlijke Zonneplan, Kun jij zelf een afspraak inplannen wanneer wij langs komen om de zonnepanelen te installeren.

Na de installatie kun jij je opbrengsten zien in de Zonneplan app. Deze app geeft je eenvoudig inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. Je ziet altijd en overal hoeveel energie jouw zonnepanelen opwekken. Super handig, want zo vergelijk je de opbrengst eenvoudig met gisteren, vorig jaar of met je buren!

Zonnepanelen kopen in Smakt

De gemeente heeft als doel dat in 2040 Venray CO2-neutraal is. Veel Venrayers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 3.885 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Smakt . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Smakt ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Smakt .

Smakt gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Venrayers voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Smakt !

Vragen over zonnepanelen in Venray

 • Vragen over zonnepanelen in Venray?

  Zonnepanelen kopen in Smakt heeft voordelen. Op steeds meer daken in Smakt liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Venray?

  In Eindhoven hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Brunschot Solar Techniek uit Swalmen en Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Venray?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Smakt . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Smakt in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Smakt steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Venray er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Venray

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!