088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Grubbenvorst

  • U betaalt pas ná de oplevering
  • All-in montage: geen extra kosten
  • Gratis de volledige btw-teruggave
  • Beste deal garantie
  • ​Perfect afgewerkte installatie

Wat kosten zonnepanelen?

;

1616 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 128.400 besparen

Elk jaar samen besparen

9701 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Grubbenvorst

Horst aan de Maas aan de duurzame top in Limburg. Steeds meer inwoners van de gemeente Horst aan de Maas laten zonnepanelen op het dak installeren. Als we kijken naar het gemiddeld aantal daken per gemeente met zonnepanelen staat Horst aan de Maas op de derde plek. Alleen de gemeenten Nuth en Leudal staan er nog boven. Zonneplan heeft al vele installaties gedaan in de gemeente Horst aan de Maas en de bewoners zijn er over te spreken.

Een bewoner uit Horst

Ik ben heel gelukkig met de zonnepanelen. Ik zie wat de zonnepanelen opbrengen en dit is prima. Het contact met de adviseur was super en hij heeft een uitstekend advies gemaakt.

Horst aan de maas heeft geschikte daken voor zonnepanelen

De daken van Horst aan de Maas zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Waar er bij veel gemeenten een beschermd stadsgezicht in het centrum is ingevoerd, hoeft hier in de gemeente Horst aan de Maas geen rekening mee gehouden te worden. Er kunnen dus zonnepanelen geplaatst worden zonder dat er een vergunning aangevraagd hoeft te worden.

In de buurt: America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Horst Horst aan de Maas Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Sevenum Swolgen Tienray

Horst aan de Maas naar de top

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen in Horst aan de Maas om zonnepanelen op te plaatsen. In de gemeente Horst aan de Maas zijn 15.942 geschikte woningen en 1594 woningen hiervan beschikken al over zonnepanelen op het dak. Dit houdt in dat 10% van de daken in Horst aan de Maas al voorzien is van zonnepanelen. Hiermee staat Horst aan de Maas op plek 3 binnen de provincie Limburg, goed bezig bewoners. En nu de volgende uitdaging, op naar de top.


Zonnepanelen fincancieren met een provinciale lening

Gemeente Horst heeft een actieplan gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Hier staan actiepunten in wat de gemeente de komende jaren wil gaan doen aan duurzaamheid. Ook staat hierin dat er een provinciale lening beschikbaar is. De Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:
 
•    Het rentetarief is 2,4%
•    Het minimum leenbedrag is €2.500,- en het maximum is €25.000,-
•    Looptijd van 10 jaar tot €7.500,- en 15 jaar tot €25.000,-
•    Boetevrij aflossen
 
Wilt u meer informatie over de Stimuleringslening duurzaamheid, dan kunt u hier een kijkje nemen: Ga hier naar de website van de Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg
 
Voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Horst aan de Maas kunt u de website van het energieloket bekijken: Klik hier voor het energieloket
 

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

47 reviews van mensen uit de omgeving van Grubbenvorst

Gemiddeld
9,1
9,0
Wij zijn erg tevreden over Zonneplan. De goede gesprekken met Kevin hebben er voor gezorgd dat ik Zonneplan al bij kennis heb aanbevolen.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10
Ik kijk regelmatig in de applicatie om te kijken wat de zonnepanelen opwekken. Dit loopt mooi in lijn met het Zonneplan dat ik heb ontvangen. Bij vragen over inzicht in de monitoring ben ik goed geholpen. Op de dag van installatie is snel verlopen en de zonnepanelen liggen netjes op het dak. Top gedaan!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Meneer was zeer tevreden over het gehele proces. Had een vraag over de afbetaling, zou hierover met SVN bellen. Heel goed contact vooraf, dag van installatie verliep erg goed. Nette monteurs.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
-
Gekozen voor Zeversolar TLC8000 en Trina Solar 275 Wp Poly

8,0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen. Af en toe kijk ik op de app voor de opbrengst van de zonnepanelen en dat gaat goed. Ook de installatie dag ging snel. De mannen van het installatieteam hebben alles netjes overlegd en geïnstalleerd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
De panelen zijn naar wens. Het contact is erg prettig verlopen en de installatie ging soepel! Elke keer als de zon schijnt kijk ik naar mijn opbrengst!
Gekozen voor SolarEdge SE4K en Trina Solar 275 Wp Poly

9,0
Het hele traject van begin tot eind is goed verlopen. De panelen doen het super goed.
Zonnepanelen Klant Grubbenvorst
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Het proces was erg gunstig verlopen. Je hebt er een tevreden klant bij! De service van Zonneplan heb ik nog niet vaak meegemaakt, echt perfect! De installatie was snel en effectief en sneller dan verwacht. Het advies gesprek was helder en duidelijk. Ook de BTW die teruggevraagd wordt door Zonneplan was erg fijn! Al met al een perfect proces.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9,4
Alles is goed gelopen! Ik kreeg een duidelijke offerte toegestuurd en de uitleg hiervan vooraf was ook erg helder en positief! De installatie was sneller dan verwacht en is erg netjes afgehandeld!
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 295 Wp Black/white

10
Eigenlijk was het hele proces erg positief! De installatie was netje gebeurd en ook netjes binnen de tijd gebleven! Ook het adviesgesprek was erg goed. Sanne was netjes en erg duidelijk! Jullie krijgen zeker een tien van mij!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9,0
Ik heb meerdere offertes bij meerdere bedrijven aangevraagd. Maar toch koos ik voor Zonneplan. Zij leken mij toch het best, en niets is minder waar. Ik ben uiterst tevreden, alles was duidelijk uitgelegd en ook de prijs beviel mij goed. Ik ben zeer tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

10
Het hele proces ging eigenlijk erg goed! Bart was erg duidelijk en netjes in de communicatie en ook de installatie gebeurde op tijd, was goed gegaan en netjes achter gelaten!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Ik ben zeer tevreden! De installatie was helemaal prima, goed in overleg gebeurd en netjes achtergelaten. Ook het adviesgesprek met Bas was erg duidelijk en helder. Een 10!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9,0
De panelen liggen nog steeds mooi op mijn dak! Ik ben erg tevreden met de service van Zonneplan en heb het ook al aanbevolen bij mijn buren en familie. Ik hou natuurlijk de opbrengst van mijn panelen bij! Tijdens het gehele traject heb ik contact gehad met Jeroen, dit is perfect verlopen. Alle afspraken die ik met hem had gemaakt zijn nagekomen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Mijn klantadviseur verdient wel een pluimpje! Hij heeft alles correct voor ons uitgevoerd en heel helder en direct op onze vragen gereageerd. Ook de installatie ging netjes en die app is heel leuk!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8,6
Ik ben erg tevreden met de zonnepanelen. Ze liggen er mooi op. Daarnaast was de communicatie erg goed en duidelijk en ging de installatie ook zeer prettig!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10
Ik ben heel erg tevreden! Alles is gegaan zoals afgesproken. Het adviesgesprek was erg positief en duidelijk. Bart was ook erg snel in zijn reacties, dat was zeer fijn! De installatie is heel netjes gedaan en in overleg. Eigenlijk ging alles van een leien dakje! Ook de BTW-service heb ik als heel positief ervaren! Alles is binnen de planning gebeurd en was heel inzichtelijk! Eigenlijk een foutloos proces.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9,0
Ik heb geen problemen ervaren met Zonneplan. De panelen lagen al op het dak binnen 2 a drie uurtjes! De BTW-service vanuit Zonneplan ben ik ook erg blij mee geweest. Ook de klantadviseur was erg duidelijk en heeft alles goed uitgelegd!
Zonnepanelen Klant Horst
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8,0
Mijne ervaring met Zonneplan is echt goed. Communicatie was duidelijk en er is heel netjes te werk gegaan. Eigenlijk heb ik tot nu toe niks negatiefs op te merken!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9,0
Ik ben erg te spreken over de installateurs. Alle rommel is opgeruimd, geen dakpannen kapot en de zonnepanelen liggen strak op het dak. Het contact met mijn adviseur was ook erg prettig, dat moet gezegd worden. Er is goed naar mij geluisterd en het is naar wens verlopen. Nu mag de zon flink gaan schijnen!
Gekozen voor SolarEdge SE5000 en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
De zonnepanelen bevallen mij prima. Ik merk vrij weinig van de panelen, in een positieve zin! Ik ben naar de winkel van Zonneplan in Venlo geweest. Hier hebben zij mij geholpen met een persoonlijk plan. Ik heb een uitstekende ligging voor de zonnepanelen, vrijwel helemaal op het zuiden. Om deze reden ben ik helemaal tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Het proces met zonneplan heb ik positief ervaren. Daar de te doorlopen stappen om zover te komen dat de zonnepanelen geplaatst werden voor mij onbekend terrein waren was het des te plezieriger dat dit stapsgewijs en duidelijk door Zonneplan begeleid werd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9,0
Ik ben zeker tevreden met de zonnepanelen. Het contact met de adviseur verliep super, altijd snel en duidelijk antwoord. Ook de plaatsing ging zonder problemen. Ik raad het iedereen aan.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 en JA Solar 270 Wp All Black

9,0
Ik heb al bij een paar zonnige maanden kunnen genieten van de zonnepanelen en het bevalt prima. Vooraf en bij de installatie is alles goed aan mij uitgelegd en was alles duidelijk voor mij. Ik heb alles gedocumenteerd dus bij vragen kan ik daar op terug vallen en anders weet ik wie ik kan bereiken. Al met al ben ik er vol lof over.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9,0
De opbrengst van de panelen houd ik regelmatig bij en het is ook leuk om te zien wanneer de meter terugdraait. Wat betreft het contact met Zonneplan en de installatie heb ik geen opmerkingen. Ik ben altijd goed te woord gestaan en de zonnepanelen zijn keurig binnen een halve dag geplaatst.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en JA Solar 270Wp SE optimizers

8,0
De zonnepanelen werken prima en ik ben er wel tevreden mee. De adviseur die mij geholpen heeft was heel enthousiast en heeft mijn vragen netjes beantwoord, daar was niets mis mee. Op de eerste installatiedatum onweerde het waardoor de installatie niet door kon gaan, een week later kwamen ze terug en hebben toen alles keurig geïnstalleerd.
Zonnepanelen Klant Hegelsom
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 270 Wp All Black

9,0
Tot op heden bevallen de zonnepanelen heel goed. We hebben de mazzel dat de zon zoveel schijnt dit jaar, dus de opbrengsten zijn goed. Toen de jongens bij ons op het dak waren was het heel heet. De jongens hebben veel gedronken en hebben de klus toch weten te klaren. Ook de uitleg vooraf en de uitleg bij installatie was gewoon duidelijk. En wanneer er iets niet duidelijk was dan werd er alle tijd genomen om het op een andere manier duidelijk te maken. Ik heb er geen negatieve ervaringen over.
Zonnepanelen Klant Horst
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ze doen wat ze moeten doen, het was dus juist ingeschat door Zonneplan. Ook de afhandeling achteraf is helemaal goed. Mijn meter moest vervangen worden en de btw kon ik terugvragen dit is vrijwel geheel uit handen genomen en is helemaal top gegaan.
Zonnepanelen Klant Horst
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben heel gelukkig met de zonnepanelen. Ik zie wat de zonnepanelen opbrengen en dit is prima. Het contact met de adviseur was super en hij heeft een uitstekend advies gemaakt. Alles verliep zoals ik mij had voorgesteld en ook de installatie verliep super. Er werd met mij meegedacht en de mannen deden er alles aan om mij zo tevreden mogelijk te maken. Ik zal Zonneplan zeker aanbevelen bij mijn familie en kenniskring.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
De zonnepanelen werken allemaal perfect en ik ben er heel blij mee. De adviseur die mij geholpen heeft reageerde snel op mijn vragen. Hij heeft mij voorzien van een duidelijke en eerlijke uitleg, dat is ook de reden geweest dat ik voor Zonneplan heb gekozen. Ik kijk ook heel positief terug op de installatie. De panelen zijn keurig geïnstalleerd en alle kabels zijn super weggewerkt. Ik heb Zonneplan al aangeraden in de buurt.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 270 Wp All Black

9,0
De zonnepanelen werken allemaal goed en de opbrengst houd ik dagelijks bij. Voor aanschaf verliep het proces perfect en ik ben goed geholpen door mijn contactpersoon. Ik ben er hartstikke tevreden mee en ik zou Zonneplan aanbevelen bij mijn familie en kennissen.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1.5 en Trina Solar 265 Wp Poly

9,0
Ik ben heel tevreden met de zonnepanelen, alles werkt en de panelen leveren voldoende energie op. Het was erg fijn dat er echt verkocht werd wat ik nodig had en geen overbodige panelen. Het is allemaal goed geregeld en het was ook fijn dat de btw-teruggave uit handen is genomen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 270 Wp All Black

8,0
Wij zijn gelukkig met de zonnepanelen. Het contact met de adviseur verliep goed en ook bij de installatie zijn geen problemen voorgevallen. Het is nog even wachten tot de btw wordt uitgekeerd, maar ik verwacht dat dit allemaal goed wordt geregeld.
Zonnepanelen Klant Horst
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 270 Wp All Black

10
De opbrengst van de panelen is goed. Ik heb nu dan al wel de beste maanden achter de rug (juni, juli, augustus en september) maar ik zit nu al bijna op de helft van de verwachte opbrengst. De adviseur heeft dit dus keurig berekend. De mannen die de panelen kwamen installeren hebben ook goed werk geleverd, ik heb er geen klagen over.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 270 Wp All Black

10
Ik ben 100% tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan. Over het kabeltraject hebben we nog even moeten overleggen met de jongens maar dit hebben ze keurig opgelost. Ze kwamen 's morgens om een uurtje of 8 en voor 12 uur waren ze al weer weg. Ik raad het iedereen aan!
Zonnepanelen Klant Horst
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Het contact met de adviseur verliep perfect en het voortraject verliep sneller dan verwacht. Alles is volgens afspraak gegaan en bij de installatie zijn ook geen problemen voorgekomen. Zonneplan is zeker aan te bevelen en ik doe dit al bij mijn kennissen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9,0
De zonnepanelen liggen er al een tijdje op en ze doen het goed. De opbrengst hou ik bij, dan kijk ik even hoeveel de zonnepanelen al hebben opgebracht. De dag dat de zonnepanelen geïnstalleerd werden is vrij soepel verlopen, voordat ik het wist waren de zonnepanelen gemonteerd op het dak.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Alles is van begin tot eind netjes gegaan. Goed contact onderhouden, niet te veel en niet te weinig. Het was allemaal duidelijk. Ook de installatie verliep vlot de mannen hebben hard gewerkt en alles netjes geplaatst. Geen klachten van ons voor Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9,0
Ik ben tevreden met Zonneplan. De omvormer deed het in eerste instantie niet maar binnen een half uurtje werd dit op een zaterdag verholpen. Daar was ik heel erg over te spreken. Ik heb een plezierig advies gekregen van de adviseur en alles is keurig verlopen.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1.5 en JA Solar 270 Wp All Black

9,0
Ik ben heel blij met de zonnepanelen. Na het eerste contact is er niet veel tijd overheen gegaan voordat de panelen zijn geplaatst. Er zijn geen problemen voorgevallen, ik heb geen opmerkingen over het verloop van het proces.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9,0
De zonnepanelen bevallen goed, de mannen hebben alles goed aangesloten en het werkt. De adviseur heeft ook goed geholpen, alles is duidelijk uitgelegd en hij bood een goede service. Ook de installatie verliep prima. Ze waren op tijd, hebben alles netjes neergelegd en ook alles netjes achtergelaten. Goed werk geleverd!
Zonnepanelen Klant Sevenum
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Ik ben echt dik tevreden. De adviseur krijgt van mij een 10. Heel netjes, deskundig en erg vriendelijk. De gehele sessie was geweldig en er is overal aan gedacht. Ik ben louter enthousiast over Zonneplan en de installateurs.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 270 Wp All Black

9,0
De zonnepanelen doen het prima en de opbrengst is tot op heden zeer goed. De adviseur heeft mij prima geholpen en alles is verlopen zoals afgesproken. Het was ook fijn dat de btw-afhandeling uit handen werd genomen en dit is super geregeld.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 270 Wp All Black

10
Zonneplan geeft goed advies, ook na de installatie. Mijn overbuurman zij dat je de zonnepanelen vaak moet schoonmaken, maar nadat ik Zonneplan belde weet ik dat ze onderhoud vrij zijn en alleen in noodgevallen moet schoonmaken met regenwater. Ik vind het fijn dat je dus ook na de installatie op Zonneplan kan rekeningen.
Zonnepanelen Klant Grubbenvorst
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 270 Wp All Black

10
Ik ben buitengewoon tevreden met de zonnepanelen. Gedurende het hele proces heb ik geen problemen ervaren en ben ik altijd goed geholpen door mijn adviseur. De panelen werken goed en ik heb dus niets aan te merken.
Zonnepanelen Klant Sevenum
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 270 Wp All Black

10
Alles is in goed overleg gebeurd. Het was erg druk in de zomerperiode en de installateurs maakten keurig een zaterdag vrij om de installatie bij mij uit te voeren. Veel bedrijven bellen 4 weken na de offerte op, Zonneplan belt binnen een dag. Hier heb ik voor gekozen: de service.
Zonnepanelen Klant Sevenum
Gekozen voor Geen en Trina Solar 265 Wp Poly

10
De panelen liggen nu een tijdje op ons dak. Wij hebben hier helemaal geen werk aan, af en toe kijken wij even of hoe de opbrengst is. Tot op heden klopt de opbrengst met de verwachting die zonneplan heeft gegeven.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 270 Wp All Black

Lees alle 47 reviews
Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag