088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Grubbenvorst

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

2486 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 193.200 besparen

Elk jaar samen besparen

14788 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Grubbenvorst

Onze installatieteams staan te popelen om Grubbenvorst te verduurzamen. Ze kunnen niet wachten om u en de rest van de inwoners te laten profiteren van zonne-energie. U kunt namelijk flink besparen met zonnepanelen. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Doe dan vrijblijvend een aanvraag bij ons.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

Een zonnepanelenbezitter uit Grubbenvorst

Ik ben echt dik tevreden. De adviseur krijgt van mij een 10. Heel netjes, deskundig en erg vriendelijk. De gehele sessie was geweldig en er is overal aan gedacht. Ik ben louter enthousiast over Zonneplan en de installateurs.

Duurzaamheid Grubbenvorst

Bent u benieuwd hoe goed Grubbenvorst het doet op het gebied van duurzaamheid en hoeveel mensen al profiteren van zonne-energie? Zonneplan heeft het voor u onderzocht. In Grubbenvorst zijn 1.041 koopwoningen geschikt voor een zonnepaneleninstallatie. Maar liefst 11% van deze koopwoningen profiteert al van zonne-energie. Nog genoeg huizen blijven over die ook verduurzaamd kunnen worden. Zo bespaart u op de energierekening en draagt u een steentje bij aan het milieu.

Zonnepanelen bij Zonneplan

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Onze prijzen zijn all-in, zodat u achteraf geen onverwachte kosten heeft. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u een advies op maat te bieden aan de hand van uw wensen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt vrijblijvend advies krijgen van een van onze adviseurs.


Stimuleringslening Limburg

Om het voor iedereen mogelijk te maken om te profiteren van zonne-energie biedt de provincie Limburg een stimuleringslening aan. De stimuleringslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren. Vanwege de gunstige voorwaarden, zoals een lage rente, is de stimuleringslening erg populair.

Een kort overzicht van de stimuleringslening:

  • Rentetarief: 2%
  • Minimum leenbedrag: €2.500
  • Maximum leenbedrag: €25.000
  • U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250

Klik hier voor meer informatie over de stimuleringslening


47 reviews van mensen uit de omgeving van Horst aan de Maas

Gemiddeld
9,1
9.0
Wij zijn erg tevreden over Zonneplan. De goede gesprekken met Kevin hebben er voor gezorgd dat ik Zonneplan al bij kennis heb aanbevolen.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Ik kijk regelmatig in de applicatie om te kijken wat de zonnepanelen opwekken. Dit loopt mooi in lijn met het Zonneplan dat ik heb ontvangen. Bij vragen over inzicht in de monitoring ben ik goed geholpen. Op de dag van installatie is snel verlopen en de zonnepanelen liggen netjes op het dak. Top gedaan!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Meneer was zeer tevreden over het gehele proces. Had een vraag over de afbetaling, zou hierover met SVN bellen. Heel goed contact vooraf, dag van installatie verliep erg goed. Nette monteurs.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
-
Gekozen voor Zeversolar TLC8000 en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen. Af en toe kijk ik op de app voor de opbrengst van de zonnepanelen en dat gaat goed. Ook de installatie dag ging snel. De mannen van het installatieteam hebben alles netjes overlegd en geïnstalleerd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De panelen zijn naar wens. Het contact is erg prettig verlopen en de installatie ging soepel! Elke keer als de zon schijnt kijk ik naar mijn opbrengst!
Gekozen voor SolarEdge SE4K en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Het hele traject van begin tot eind is goed verlopen. De panelen doen het super goed.
Zonnepanelen Grubbenvorst
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het proces was erg gunstig verlopen. Je hebt er een tevreden klant bij! De service van Zonneplan heb ik nog niet vaak meegemaakt, echt perfect! De installatie was snel en effectief en sneller dan verwacht. Het advies gesprek was helder en duidelijk. Ook de BTW die teruggevraagd wordt door Zonneplan was erg fijn! Al met al een perfect proces.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9.4
Alles is goed gelopen! Ik kreeg een duidelijke offerte toegestuurd en de uitleg hiervan vooraf was ook erg helder en positief! De installatie was sneller dan verwacht en is erg netjes afgehandeld!
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 295 Wp Black/white

10.0
Eigenlijk was het hele proces erg positief! De installatie was netje gebeurd en ook netjes binnen de tijd gebleven! Ook het adviesgesprek was erg goed. Sanne was netjes en erg duidelijk! Jullie krijgen zeker een tien van mij!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag