088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Grubbenvorst

  • Gratis scan van uw dak
  • Ook zonder eigen investering
  • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


1659 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 132.000 besparen

Elk jaar samen besparen

9984 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Grubbenvorst

Horst aan de Maas aan de duurzame top in Limburg. Steeds meer inwoners van de gemeente Horst aan de Maas laten zonnepanelen op het dak installeren. Als we kijken naar het gemiddeld aantal daken per gemeente met zonnepanelen staat Horst aan de Maas op de derde plek. Alleen de gemeenten Nuth en Leudal staan er nog boven. Zonneplan heeft al vele installaties gedaan in de gemeente Horst aan de Maas en de bewoners zijn er over te spreken.

Een bewoner uit Horst

Ik ben heel gelukkig met de zonnepanelen. Ik zie wat de zonnepanelen opbrengen en dit is prima. Het contact met de adviseur was super en hij heeft een uitstekend advies gemaakt.

Horst aan de maas heeft geschikte daken voor zonnepanelen

De daken van Horst aan de Maas zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Waar er bij veel gemeenten een beschermd stadsgezicht in het centrum is ingevoerd, hoeft hier in de gemeente Horst aan de Maas geen rekening mee gehouden te worden. Er kunnen dus zonnepanelen geplaatst worden zonder dat er een vergunning aangevraagd hoeft te worden.

Horst aan de Maas naar de top

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen in Horst aan de Maas om zonnepanelen op te plaatsen. In de gemeente Horst aan de Maas zijn 15.942 geschikte woningen en 1594 woningen hiervan beschikken al over zonnepanelen op het dak. Dit houdt in dat 10% van de daken in Horst aan de Maas al voorzien is van zonnepanelen. Hiermee staat Horst aan de Maas op plek 3 binnen de provincie Limburg, goed bezig bewoners. En nu de volgende uitdaging, op naar de top.


Zonnepanelen fincancieren met een provinciale lening

Gemeente Horst heeft een actieplan gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Hier staan actiepunten in wat de gemeente de komende jaren wil gaan doen aan duurzaamheid. Ook staat hierin dat er een provinciale lening beschikbaar is. De Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

• Het rentetarief is 2,4%

• Het minimum leenbedrag is €2.500,- en het maximum is €25.000,-

• Looptijd van 10 jaar tot €7.500,- en 15 jaar tot €25.000,-

• Boetevrij aflossen

Wilt u meer informatie over de Stimuleringslening duurzaamheid, dan kunt u hier een kijkje nemen:Ga hier naar de website van de Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg

Voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Horst aan de Maas kunt u de website van het energieloket bekijken:Klik hier voor het energieloket

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

47 reviews van mensen uit de omgeving van Horst aan de Maas

Gemiddeld
9,1
9.0
Wij zijn erg tevreden over Zonneplan. De goede gesprekken met Kevin hebben er voor gezorgd dat ik Zonneplan al bij kennis heb aanbevolen.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Ik kijk regelmatig in de applicatie om te kijken wat de zonnepanelen opwekken. Dit loopt mooi in lijn met het Zonneplan dat ik heb ontvangen. Bij vragen over inzicht in de monitoring ben ik goed geholpen. Op de dag van installatie is snel verlopen en de zonnepanelen liggen netjes op het dak. Top gedaan!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Meneer was zeer tevreden over het gehele proces. Had een vraag over de afbetaling, zou hierover met SVN bellen. Heel goed contact vooraf, dag van installatie verliep erg goed. Nette monteurs.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
-
Gekozen voor Zeversolar TLC8000 en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen. Af en toe kijk ik op de app voor de opbrengst van de zonnepanelen en dat gaat goed. Ook de installatie dag ging snel. De mannen van het installatieteam hebben alles netjes overlegd en geïnstalleerd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De panelen zijn naar wens. Het contact is erg prettig verlopen en de installatie ging soepel! Elke keer als de zon schijnt kijk ik naar mijn opbrengst!
Gekozen voor SolarEdge SE4K en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Het hele traject van begin tot eind is goed verlopen. De panelen doen het super goed.
Zonnepanelen Grubbenvorst
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het proces was erg gunstig verlopen. Je hebt er een tevreden klant bij! De service van Zonneplan heb ik nog niet vaak meegemaakt, echt perfect! De installatie was snel en effectief en sneller dan verwacht. Het advies gesprek was helder en duidelijk. Ook de BTW die teruggevraagd wordt door Zonneplan was erg fijn! Al met al een perfect proces.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9.4
Alles is goed gelopen! Ik kreeg een duidelijke offerte toegestuurd en de uitleg hiervan vooraf was ook erg helder en positief! De installatie was sneller dan verwacht en is erg netjes afgehandeld!
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 295 Wp Black/white

10.0
Eigenlijk was het hele proces erg positief! De installatie was netje gebeurd en ook netjes binnen de tijd gebleven! Ook het adviesgesprek was erg goed. Sanne was netjes en erg duidelijk! Jullie krijgen zeker een tien van mij!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag