088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Reuver

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1021 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 121.200 besparen

Elk jaar samen besparen

9136 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Reuver

Een energieneutraal Reuver in 2030. Wat zou het geweldig zijn als we samen met u dit doel kunnen realiseren. Met de aanschaf van zonnepanelen maakt u een mooie stap richting dit doel! Omdat maar liefst 81% van de daken in Reuver geschikt is voor zonnepanelen, is het ook daadwerkelijk mogelijk om samen Reuver te verduurzamen.

Nieuwsgierig naar de huidige stand van zaken in de gemeente Beesel?

  • Gezamenlijk hebben de inwoners van de gemeente Beesel met zonnepanelen de verbranding van 76.807 kilogram kolen voorkomen.
  • De inwoners van Beesel met zonnepanelen hebben samen €80.400 bespaard!

Een klant uit Reuver

Ik ben heel erg gelukkig met de zonnepanelen. Ze doen het goed dus ik heb niets te klagen. Zowel het contact vooraf als de installatie is perfect gegaan. De btw heb ik inmiddels ook al terug mogen ontvangen, ik heb er niets op aan te merken.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Zonneplan werkt uitsluitend met de nieuwste en beste producten. Alle producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk. De prijs die u uiteindelijk betaald is een all-in prijs, waardoor u nooit onverwachte kosten maakt.

Beschermd stadsgezicht

In Reuver zijn er plekken waar sprake is van beschermd stadsgezicht. Deze gebieden bevinden zich in de wijk Ronkenstein. Inwoners met een koopwoning binnen dit gebied hebben een vergunning van de gemeente nodig om zonnepanelen te kunnen plaatsen


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Provinciale regeling Limburg

De provincie Limburg wil de inwoners van Reuver stimuleren om te kiezen voor een duurzamer leven. Daarom heeft de provincie een budget vrijgemaakt, zodat inwoners de mogelijkheid krijgen om geld te lenen voor duurzame projecten. Erg handig, want zo kunt u direct profiteren van de zon zonder uw eigen spaargeld te investeren!

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

27 reviews van mensen uit de omgeving van Beesel

Gemiddeld
9,1
9.0
Zonnepanelen begin dit jaar van Zonneplan aangeschaft. Ik kwam thuis en de panelen lagen er strak en mooi op. Dat was een zeer fijne thuiskomst. Hele goede zomer achter de rug. Dankzij Zonneplan heb ik al een paar honderden euro's aan energiekosten bespaard. Dank aan Zonneplan!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
'' Ik ben erg te spreken over de snelheid van het leggen. Ook het verkrijgen van de offerte ging super snel.''
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 315 Wp Design Zwart

9.0
Ik ben goed geholpen, voor en tijdens de installatie. De monteurs waren heel vriendelijk en de werking van de zonnepanelen werd mij goed uitgelegd.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Alleen maar lof voor Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 290 Wp Black/white

9.0
De zonnepanelen bevallen erg goed. Doordat wij het werk van te voren hebben voorbereid konden de installateurs snel te werk gaan. Daarnaast zitten de panelen er naar alle tevredenheid op het dak en zijn wij erg blij.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en JA Solar 295 Wp PERC Black/white

9.0
De zonnepanelen functioneren goed, als ik het vergelijk met de berekening die mijn adviseur heeft gemaakt dan lijkt het wel goed te komen. De zon mag van mij alleen nog wel iets meer schijnen;) In de voorfase heb ik regelmatig contact gehad met mijn adviseur en de info die ik nodig had heb ik telkens vrij snel gekregen. De installatie verliep ook prima. Dat het zo snel ging had ik niet verwacht, maar de verbindingen waren makkelijk bij mij te maken. Ik ben er wel tevreden mee!
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Ik ben heel erg gelukkig met de zonnepanelen. Ze doen het goed dus ik heb niets te klagen. Zowel het contact vooraf als de installatie is perfect gegaan. De btw heb ik inmiddels ook al terug mogen ontvangen, ik heb er niets op aan te merken.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen werken naar behoren. Bij de installatie was er een klein foutje gemaakt, echter is deze snel verholpen en heb ik hier weinig hinder van ondervonden. Verder heb ik geen problemen ondervonden en ben ik tevreden met de panelen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
Op dit moment erg tevreden met de zonnepanelen. Ales er vragen of probleempjes waren, werden deze binnen mum van tijd opgelost. Ze liggen er nu goed bij.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Het is leuk om het resultaat te zien van de zonnepanelen op de energierekening. Ik ben goed geholpen door mijn adviseur en ook de installatie verliep erg goed. Normaal vind ik het wel vervelend als er andere mensen door mijn huis lopen, maar ik heb er nauwelijks hinder van ondervonden. Het hele traject is goed doorlopen en ik heb er niets op aan te merken.
Zonnepanelen Reuver
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag