088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Reuver

 • U betaalt pas ná de oplevering
 • All-in montage: geen extra kosten
 • Gratis de volledige btw-teruggave
 • Beste deal garantie
 • ​Perfect afgewerkte installatie

Wat kosten zonnepanelen?

;

797 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 90.600 besparen

Elk jaar samen besparen

6734 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Reuver

Onze installatieteams staan te popelen om Beesel te verduurzamen en Beesel te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonne-energie. Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u nieuwsgierig hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Vraag dan nu gratis informatie aan! Na uw aanvraag worden al uw vragen door een zonnepanelenadviseur beantwoord. U ontvangt een persoonlijk Zonneplan en daarna beslist u of u ook voor een stralend dak wilt gaan! Benieuwd hoeveel zonnepanelen er al in gemeente Beesel liggen? En hoe Beesel ervoor staat in vergelijking met de andere gemeenten in Nederland?

Zonnepanelen in Beesel Hoeveel daken in Beesel zijn er geschikt voor zonnepanelen? En stimuleert de gemeente zonne-energie? Bekijk de video 2018-07-03 https://img.youtube.com/vi/767kiy9jvxQ /maxresdefault.jpg T4M12S

 • In de hele gemeente zijn er al 315 koopwoningen met zonnepanelen (2017). Dit is 10% van het aantal geschikte koopwoningen voor zonnepanelen.
 • Al +1 inwoners uit de gemeente Beesel hebben bij ons een aanvraag voor zonnepanelen gedaan.
 • Gemiddeld hebben inwoners uit de gemeente 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee halen zij 14% rendement uit hun investering.

Een klant uit Reuver

Ik ben heel erg gelukkig met de zonnepanelen. Ze doen het goed dus ik heb niets te klagen. Zowel het contact vooraf als de installatie is perfect gegaan. De btw heb ik inmiddels ook al terug mogen ontvangen, ik heb er niets op aan te merken.

86% van de daken is geschikt

In Beesel is 86% van alle koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. Uw dak is waarschijnlijk ook geschikt. Maak een mooie stap en verduurzaam uw gemeente Beesel met zonnepanelen. In Beesel is er beschermd stadsgezicht voor de straat Ouddorp. Een beschermd stadsgezicht houdt in dat er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning aangevraagd moet worden. Het is dus wel mogelijk om zonnestroom op te wekken met zonnepanelen. In de rest van de gemeente kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder vergunning.

In de buurt: Beesel Reuver

Beesel in 2030 energieneutraal

Gemeente Beesel gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is het de doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Al 10% van de koopwoningen in Beesel profiteert van zonne-energie. Dit is echter te weinig om in 2030 energieneutraal te worden. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet zeggen dat het onmogelijk is! Mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen. Om inwoners te helpen met verduurzamen heeft de provincie Limburg een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. De keuze voor zonnepanelen is dan makkelijker gemaakt. Lees hieronder meer over deze lening.


Stimuleringslening Limburg

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen de provincie Limburg. Om die ambitie te stimuleren kunnen de inwoners van gemeente Beesel gebruik maken van de stimuleringslening Beesel. De Stimuleringslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren: 

 • Provinciale regeling
 • Lenen van €2.500,- tot €25.000,-
 • Aantrekkelijke rente van 2% (2018)
 • Looptijd van 10 of 15 jaar
 • Volledig in te zetten voor 1 maatregel
 • Altijd boetevrij aflossen (minimaal €250,-)
 • Leeftijdsgrens van de aanvrager is 75 jaar

Wilt u meer informatie over de stimuleringslening Limburg, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van de provincie of op de website van het SVn.

De gemeente Beesel heeft een energieloket, hier kunt u meer informatie vinden over duurzaamheid binnen de gemeente: Klik hier voor het energieloket

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

26 reviews van mensen uit de omgeving van Reuver

Gemiddeld
9,1
10
'' Ik ben erg te spreken over de snelheid van het leggen. Ook het verkrijgen van de offerte ging super snel.''
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 315 Wp Design Zwart

9,0
Ik ben goed geholpen, voor en tijdens de installatie. De monteurs waren heel vriendelijk en de werking van de zonnepanelen werd mij goed uitgelegd.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10
Alleen maar lof voor Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 290 Wp Black/white

9,0
De zonnepanelen bevallen erg goed. Doordat wij het werk van te voren hebben voorbereid konden de installateurs snel te werk gaan. Daarnaast zitten de panelen er naar alle tevredenheid op het dak en zijn wij erg blij.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en JA Solar 295 Wp PERC Black/white

9,0
De zonnepanelen functioneren goed, als ik het vergelijk met de berekening die mijn adviseur heeft gemaakt dan lijkt het wel goed te komen. De zon mag van mij alleen nog wel iets meer schijnen;) In de voorfase heb ik regelmatig contact gehad met mijn adviseur en de info die ik nodig had heb ik telkens vrij snel gekregen. De installatie verliep ook prima. Dat het zo snel ging had ik niet verwacht, maar de verbindingen waren makkelijk bij mij te maken. Ik ben er wel tevreden mee!
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en JA Solar 270 Wp All Black

10
Ik ben heel erg gelukkig met de zonnepanelen. Ze doen het goed dus ik heb niets te klagen. Zowel het contact vooraf als de installatie is perfect gegaan. De btw heb ik inmiddels ook al terug mogen ontvangen, ik heb er niets op aan te merken.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

8,0
De zonnepanelen werken naar behoren. Bij de installatie was er een klein foutje gemaakt, echter is deze snel verholpen en heb ik hier weinig hinder van ondervonden. Verder heb ik geen problemen ondervonden en ben ik tevreden met de panelen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9,0
Op dit moment erg tevreden met de zonnepanelen. Ales er vragen of probleempjes waren, werden deze binnen mum van tijd opgelost. Ze liggen er nu goed bij.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10
Het is leuk om het resultaat te zien van de zonnepanelen op de energierekening. Ik ben goed geholpen door mijn adviseur en ook de installatie verliep erg goed. Normaal vind ik het wel vervelend als er andere mensen door mijn huis lopen, maar ik heb er nauwelijks hinder van ondervonden. Het hele traject is goed doorlopen en ik heb er niets op aan te merken.
Zonnepanelen Klant Reuver
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

8,0
Ik ben nog steeds gelukkig met mijn zonnepanelen. Ik merk dat dit een goede investering is geweest. De opbrengsten houd ik wekelijks bij en gaan volgens plan. De installatie is ook goed gelegd. Mijn respect voor de hardwerkende mannen. Ze hebben na de installatie mijn huis keurig achtergelaten en wisten van goed doorpakken.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9,0
Ondanks het koude en natte weer verliep de plaatsing super! De omvormer is op zolder opgehangen en de bijbehorende bekabeling is super afgewerkt. We hebben ook wel eens andere verhalen gehoord.
Zonnepanelen Klant Reuver
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

9,0
Uiteindelijk is alles naar wens. De installatie verliep niet geheel zoals gepland omdat een eerdere installatie was uitliep. Daarom werd mijn eigen installatie in twee keer gedaan. Verder is alles perfect verlopen en netjes afgewerkt. Ik werd goed geïnformeerd.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

8,0
We hebben de panelen al een tijdje op het dak liggen en hebben er geen problemen mee. Ik moet toegeven dat ik dit niet echt bijhoud. helemaal tevreden met Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10
Ik ben 100% tevreden over het gehele proces. De plaatsing was maar een halve dag werk en ze waren heel vriendelijk. Het ziet er heel netjes uit en het werkt perfect.
Gekozen voor SolarEdge SE4000-16A en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10
Ik heb niks op Zonneplan of hun aanpak aan te merken. Ben erg blij met de zonnepanelen en nu nog hopen op een paar mooie dagen. De installatie verliep ook vlekkeloos. Het gehele proces was transparant, duidelijk en eerlijk.
Zonnepanelen Klant Reuver
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9,0
Ik heb zeker niks te klagen over het verloop van het gehele proces. het contact is altijd netjes en soepel verlopen en ditzelfde gold voor de installatie.
Zonnepanelen Klant Reuver
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 265 Wp Poly

10
In eerste instantie had ik mijn twijfels over de opbrengst van de zonnepanelen. Ik heb de panelen nu enige tijd op mijn dak liggen en de opbrengst is hoger dan de verwachting. Ik heb geen slechte ervaringen met Zonneplan en de installateurs waar zij mee werken! Ik geef dit bedrijf een 10.
Zonnepanelen Klant Reuver
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8,0
Alles is hartstikke goed gegaan. De installatie is heel vlot en netjes voltooid. Alles is goed in overleg gegaan en de zonnepanelen liggen heel mooi op het dak. Er werd goed rekening gehouden met de wensen en ik ben heel tevreden.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en JA Solar 270 Wp All Black

8,0
Wij zijn blij met de zonnepanelen. De installatie is goed verlopen en wij zijn goed te woord gestaan door de adviseur.
Zonnepanelen Klant Reuver
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8,0
Ik ben erg blij met de installatie van de zonnepanelen. De contactpersoon was erg vriendelijk en vakbekwaam. De installatie verliep niet vlekkeloos, maar dit werd snel verholpen. De panelen liggen nu mooi op het dak en ben ik tevreden met de afloop.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 270 Wp All Black

9,0
Wij zijn erg blij met de zonnepanelen. Het contact met Zonneplan is heel professioneel verlopen en de panelen zijn netjes geplaatst. Wij zouden Zonneplan zeker aanraden en zijn heel tevreden over het gehele proces.
Zonnepanelen Klant Reuver
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

9,0
Ik ben heel tevreden met de zonnepanelen. Ik houd de opbrengst bij en momenteel wek ik meer op dan in de offerte is weergegeven. In het hele proces ben ik goed geholpen, zowel door mijn adviseur als door de installateurs. Ik heb er niets op aan te merken.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 270 Wp All Black

10
De zonnepanelen van Zonneplan zijn geweldig. Ik ben erg blij dat ik hiervoor gekozen heb, want ze leveren nog meer op dan zonneplan verwacht had!
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9,0
Het dak plan scheen tijdens de dag van installatie niet te kunnen. Ze hebben gelijk een nieuwe gemaakt en toen is er alsnog geplaatst. En de meer kosten voor het nieuwe plan hebben hun gelijk vergoed, complimenten! Ook achteraf blijven ze in contact om je verder te helpen met vragen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 270 Wp All Black

9,0
De panelen doen tot nu toe goed hun werk en liggen erg mooi op het dak, dus het is een erg goede investering geweest. De medewerkers hebben mij een erg goed en mooi advies gegeven en vervolgens de installatie verliep ook zonder slag of stoot.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9,0
In eerste instantie is de installatie perfect verlopen. Even later kreeg ik een storing doordat er te veel panelen op één kabel zaten. Zonneplan heeft de installateur hierover opgebeld en vervolgens is de storing naar tevredenheid opgelost. Intussen is de tijd een aantal maanden vooruit en wek ik meer op dan de prognose.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 260 Wp All Black

Lees alle 26 reviews
Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag