088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Gratis dakcheck voor zonnepanelen

 • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Check postcode
Binnen 60 seconden geregeld

869 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 98.400 besparen

Elk jaar samen besparen

7347 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Reuver

Onze installatieteams staan te popelen om Beesel te verduurzamen en Beesel te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonne-energie. Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u nieuwsgierig hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Vraag dan nu gratis informatie aan!
Na uw aanvraag worden al uw vragen door een zonnepanelenadviseur beantwoord. U ontvangt een persoonlijk Zonneplan en daarna beslist u of u ook voor een stralend dak wilt gaan!
Benieuwd hoeveel zonnepanelen er al in gemeente Beesel liggen? En hoe Beesel ervoor staat in vergelijking met de andere gemeenten in Nederland?

 • In de hele gemeente zijn er al 315 koopwoningen met zonnepanelen (2017). Dit is 10% van het aantal geschikte koopwoningen voor zonnepanelen.
 • Al +1 inwoners uit de gemeente Beesel hebben bij ons een aanvraag voor zonnepanelen gedaan.
 • Gemiddeld hebben inwoners uit de gemeente 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee halen zij 14% rendement uit hun investering.

Een klant uit Reuver

Ik ben heel erg gelukkig met de zonnepanelen. Ze doen het goed dus ik heb niets te klagen. Zowel het contact vooraf als de installatie is perfect gegaan. De btw heb ik inmiddels ook al terug mogen ontvangen, ik heb er niets op aan te merken.

86% van de daken is geschikt

In Beesel is 86% van alle koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. Uw dak is waarschijnlijk ook geschikt. Maak een mooie stap en verduurzaam uw gemeente Beesel met zonnepanelen.
In Beesel is er beschermd stadsgezicht voor de straat Ouddorp. Een beschermd stadsgezicht houdt in dat er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning aangevraagd moet worden. Het is dus wel mogelijk om zonnestroom op te wekken met zonnepanelen.
In de rest van de gemeente kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder vergunning.

Beesel in 2030 energieneutraal

Gemeente Beesel gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is het de doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Al 10% van de koopwoningen in Beesel profiteert van zonne-energie. Dit is echter te weinig om in 2030 energieneutraal te worden. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet zeggen dat het onmogelijk is! Mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen.
Om inwoners te helpen met verduurzamen heeft de provincie Limburg een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. De keuze voor zonnepanelen is dan makkelijker gemaakt. Lees hieronder meer over deze lening.


Stimuleringslening Limburg

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen de provincie Limburg. Om die ambitie te stimuleren kunnen de inwoners van gemeente Beesel gebruik maken van de stimuleringslening Beesel. De Stimuleringsleningis een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

 • Provinciale regeling
 • Lenen van €2.500,- tot €25.000,-
 • Aantrekkelijke rente van 2% (2018)
 • Looptijd van 10 of 15 jaar
 • Volledig in te zetten voor 1 maatregel
 • Altijd boetevrij aflossen (minimaal €250,-)
 • Leeftijdsgrens van de aanvrager is 75 jaar

Wilt u meer informatie over de stimuleringslening Limburg, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van de provincieof op de websitevan het SVn. De gemeente Beesel heeft een energieloket, hier kunt u meer informatie vinden over duurzaamheid binnen de gemeente: Klik hier voor het energieloket

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

26 reviews van mensen uit de omgeving van Beesel

Gemiddeld
9,1
10.0
'' Ik ben erg te spreken over de snelheid van het leggen. Ook het verkrijgen van de offerte ging super snel.''
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 315 Wp Design Zwart

9.0
Ik ben goed geholpen, voor en tijdens de installatie. De monteurs waren heel vriendelijk en de werking van de zonnepanelen werd mij goed uitgelegd.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Alleen maar lof voor Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 290 Wp Black/white

9.0
De zonnepanelen bevallen erg goed. Doordat wij het werk van te voren hebben voorbereid konden de installateurs snel te werk gaan. Daarnaast zitten de panelen er naar alle tevredenheid op het dak en zijn wij erg blij.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en JA Solar 295 Wp PERC Black/white

9.0
De zonnepanelen functioneren goed, als ik het vergelijk met de berekening die mijn adviseur heeft gemaakt dan lijkt het wel goed te komen. De zon mag van mij alleen nog wel iets meer schijnen;) In de voorfase heb ik regelmatig contact gehad met mijn adviseur en de info die ik nodig had heb ik telkens vrij snel gekregen. De installatie verliep ook prima. Dat het zo snel ging had ik niet verwacht, maar de verbindingen waren makkelijk bij mij te maken. Ik ben er wel tevreden mee!
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Ik ben heel erg gelukkig met de zonnepanelen. Ze doen het goed dus ik heb niets te klagen. Zowel het contact vooraf als de installatie is perfect gegaan. De btw heb ik inmiddels ook al terug mogen ontvangen, ik heb er niets op aan te merken.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen werken naar behoren. Bij de installatie was er een klein foutje gemaakt, echter is deze snel verholpen en heb ik hier weinig hinder van ondervonden. Verder heb ik geen problemen ondervonden en ben ik tevreden met de panelen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
Op dit moment erg tevreden met de zonnepanelen. Ales er vragen of probleempjes waren, werden deze binnen mum van tijd opgelost. Ze liggen er nu goed bij.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Het is leuk om het resultaat te zien van de zonnepanelen op de energierekening. Ik ben goed geholpen door mijn adviseur en ook de installatie verliep erg goed. Normaal vind ik het wel vervelend als er andere mensen door mijn huis lopen, maar ik heb er nauwelijks hinder van ondervonden. Het hele traject is goed doorlopen en ik heb er niets op aan te merken.
Zonnepanelen Reuver
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
Ik ben nog steeds gelukkig met mijn zonnepanelen. Ik merk dat dit een goede investering is geweest. De opbrengsten houd ik wekelijks bij en gaan volgens plan. De installatie is ook goed gelegd. Mijn respect voor de hardwerkende mannen. Ze hebben na de installatie mijn huis keurig achtergelaten en wisten van goed doorpakken.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag