077-7600002 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Venlo

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

6613 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 732.600 besparen

Elk jaar samen besparen

57124 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelenproject Venlo

Zonnepanelen zijn populair in de gemeente Venlo. De bewoners laten massaal zonnepanelen installeren. Echter loopt de gemeente Venlo wel achter op het gemiddelde in de provincie Limburg. Het positieve nieuws is dat Zonneplan wel een groei ziet, een inhaalslag van de bewoners. Zonneplan heeft vele installaties gedaan in de gemeente Venlo. En de bewoners zijn daar over te spreken.

Een klant uit Venlo:

Ik ben hartstikke tevreden met de zonnepanelen. De opbrengst houd ik maandelijks bij en deze komt overeen met de verwachting die is geschetst door Zonneplan. De adviseur heeft mij zeer correct, snel en duidelijk geholpen.

Venlo heeft zeer veel geschikte daken

Door Zonneplan is er een onderzoek uitgevoerd naar de daken in de gemeente Venlo. Hieruit is naar voren gekomen dat in Venlo de straten Hulsterweg, Wittendijkweg, Bosserhofweg en Lindestraat een beschermd stadsgezicht hebben. Dit houdt in dat er voor deze straten een vergunning aangevraagd dient te worden voor het plaatsen van zonnepanelen. Maar in de rest van de gemeente kunnen er zonder vergunning zonnepanelen op de daken worden geplaatst.

Gemeente Venlo gaat voor de inhaalslag

Zonneplan heeft een onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen voor zonnepanelen in de gemeente Venlo. Hier komt uit dat er 37.838 woningen geschikt zijn. Op dit moment zijn er 1708 woningen die gebruik maken van zonnepanelen. Dit is ongeveer 5%. In vergelijking met het gemiddelde van de provincie Limburg loopt de gemeente Venlo achter. Het provinciaal gemiddelde ligt namelijk rond de 6%. Maar doordat de bewoners enthousiast zijn over zonnepanelen moet dat echter geen probleem zijn voor de toekomst. Gaat ook u samen met Zonneplan naar de top van Limburg?


De Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg

Binnen de gemeente Venlo is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. De doelstelling van de gemeente Venlo is om een energiebesparing van 2% per jaar te realiseren. Om deze doelstelling te bereiken kunnen de inwoners gebruik maken van de Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg.

De Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

  • Het rentetarief is 2,4%
  • Het minimum leenbedrag is €2.500,- en het maximum is €25.000,-
  • Looptijd van 10 jaar tot €7.500,- en 15 jaar tot €25.000,-
  • Boetevrij aflossen

Wilt u meer informatie over de Stimuleringslening duurzaamheid, dan kunt u hier een kijkje nemen: ga hier naar de website van de Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg

Bent u benieuwd naar wat de gemeente Venlo nog meer doet op het gebied van duurzaamheid? Neem een kijkje op het energieloket: klik hier voor het energieloket.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

150 reviews van mensen uit de omgeving van Venlo

Gemiddeld
8,9
10.0
Installatie is snel en netjes verlopen. Via de online monitoring van Zevercloud krijg ik dagelijks een mailtje over de opbrengsten. Ik ben enorm blij. Prettige manier van samenwerken. Ik wens Zonneplan veel klanten toe. Niets anders dan lof!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Zelfs op mijn vast gemetselde dakpannen kon Zonneplan zonnepanelen installeren. Sinds dien werkt alles top en ben ik erg blij met mijn investering. Ik heb al veel bekenden verteld over Zonneplan. Zonneplan is namelijk echt aan te raden!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Wij hebben eind mei door Zonneplan zonnepanelen bij ons op het dak laten plaatsen. Terugkijkend op het proces zijn wij heel erg tevreden dat Zonneplan de zonnepanelen bij ons heeft geplaatst. De communicatie verliep soepel en tijdens de installatiedag is alles netjes geïnstalleerd. Na de installatie hebben de monteurs ook alles netjes opgeruimd. Nu een halfjaar later hebben wij veel meer opgebracht dat wij van te voren verwacht hadden. Wij hebben inmiddels €74 te veel opgewekt, dat is een leuke bijkomstigheid!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben heel erg enthousiast! Alles was voor mij duidelijk, van adviseur tot aan installateur. Ik heb mijn zus ook de zonnepanelen van Zonneplan aangeraden en die heeft nu ook een mooie set panelen van jullie.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben zeer te spreken over Zonneplan. Ik raad al mijn kennissen dit bedrijf aan! Zeer kundige adviseurs waarbij ik met al mijn vragen terecht kon!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

8.0
Ik ben blij met de afwerking van de zonnepanelen. Alles staat strak en de monitoring werd uitgelegd.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Wij zijn positief verrast over de werkwijze van Zonneplan. Onze ervaring is zeer goed en de professionele installateurs die bij ons de installatie hebben aangelegd dachten goed mee en boden een goede oplossing voor de bekabeling. Wij raden Zonneplan zeker aan!
Gekozen voor SolarEdge SE7K en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Binnen een dag was het geregeld en had onze woning zonnepanelen. Fantastisch verlopen allemaal en het ziet er netjes uit. We zijn dik tevreden over Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.6
Ik ben uitermate tevreden over de zonnepanelen. Alles werkt zo goed en de zon blijft maar schijnen. Mijn opbrengsten zijn zelfs hoger dan van te voren bedacht.
Zonnepanelen Tegelen
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Alles is conform afspraak verlopen. Er was prima contact. Een klein foutje vanuit de Belastingdienst is ook gelijk opgepakt en opgelost. Uitstekend!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag