077-7600002 Open tot 20:30 uur

Gratis dakcheck voor zonnepanelen

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Inschrijving project is geopend

7095 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 794.400 besparen

Elk jaar samen besparen

61974 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelenproject Venlo

2019 was een lekker zonnig jaar en daardoor een top-jaar voor mensen met zonnepanelen op het dak. In Venlo geniet u per jaar van gemiddeld 2095 zonuren. Hiermee kunt u heel wat energie opwekken. Naast de grote hoeveelheid zonuren is maar liefst 67% van de daken in Venlo geschikt voor zonnepanelen. Wat houdt u nog tegen? Ruim 4500 inwoners gingen u al voor met zonnepanelen. Met het zonnepanelenproject van Zonneplan kunt u net als uw voorgangers voor duurzame energie gaan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies . Laten we samen voor duurzame energie en een aangename energierekening gaan!

Een klant uit Venlo:

Ik ben hartstikke tevreden met de zonnepanelen. De opbrengst houd ik maandelijks bij en deze komt overeen met de verwachting die is geschetst door Zonneplan. De adviseur heeft mij zeer correct, snel en duidelijk geholpen.

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan deze video.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Zonneplan heeft ervaren mensen in dienst en heeft daarmee veel kennis in huis. U heeft contact met één van onze adviseurs. Uw persoonlijke adviseur maakt een passend plan voor u, waarbij er naar uw wensen wordt geluisterd!

Wij werken enkel met de nieuwste producten. De producten worden uitvoerig getest. Onze panelen dragen het TÜV-keurmerk, wat betekent dat de panelen aan alle gestelde voorwaarden voldoen.

Service is voor Zonneplan erg belangrijk. Wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. De btw-teruggave wordt voor u geregeld, u kunt via de apps uw opbrengsten bijhouden en u krijgt 10 jaar garantie op alle producten!

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

Voor de start van het zonnepanelenproject Venlo heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: In de gemeente Venlo vallen een aantal straten onder beschermd stadsgezicht. Woont u in Steyl, tussen de Maas en de Roermondseweg? Let dan op: het kan zijn dat u een vergunning van de gemeente nodig heeft voordat u zonnepanelen kunt laten plaatsen.
  1. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De provincie Limburg ziet in dat zonne-energie een mooie mogelijkheid is om te verduurzamen. Daarom ondersteunt zij de aanschaf van zonnepanelen met een stimuleringslening. Lees hieronder meer.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Provinciale regeling Limburg

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de stimuleringslening van Limburg. De provincie maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over deze stimuleringslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van andere stimulerings-regelingen, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

150 reviews van mensen uit de omgeving van Venlo

Gemiddeld
9,0
10.0
Echt tevreden! De installatie ging heel goed. In de app kan ik ook goed inzien wat de zonnepanelen mij opleveren.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik ben zeer tevreden. De panelen doen het erg goed. Het hele proces is zeer goed verlopen, ik ben goed geholpen door mijn adviseur en de monteurs hebben alles goed en volgens afspraak aangelegd. Ik kan niks anders zeggen dan dat Zonneplan een goede keuze is geweest om mee in zee te gaan.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Installatie is snel en netjes verlopen. Via de online monitoring van Zevercloud krijg ik dagelijks een mailtje over de opbrengsten. Ik ben enorm blij. Prettige manier van samenwerken. Ik wens Zonneplan veel klanten toe. Niets anders dan lof!
Zonnepanelen Venlo
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Zelfs op mijn vast gemetselde dakpannen kon Zonneplan zonnepanelen installeren. Sinds dien werkt alles top en ben ik erg blij met mijn investering. Ik heb al veel bekenden verteld over Zonneplan. Zonneplan is namelijk echt aan te raden!
Zonnepanelen Tegelen
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik ben zeer tevreden over Zonneplan. De voorbereiding was erg goed; Zonneplan heeft voor mij de mogelijkheden duidelijk op een rij gezet en ook de voor- en nadelen aangegeven voor verschillende opties. Alles was voor mij duidelijk en ik kon zo een goede beslissing maken. Ook over de installatie ben ik erg tevreden. Op de dag van de installatie hebben de installateurs mij meegenomen in wat zij van plan waren met betrekking tot de bekabeling. We hebben samen gekeken naar hoe dit het beste kon gebeuren en alles is dus ook naar wens geïnstalleerd. Mensen vragen mij wel eens waar ik mijn zonnepanelen vandaan heb. Ik vertel ze dan dat het van Zonneplan is en vertel ook altijd over de goede service die Zonneplan mij geboden heeft. De opbrengsten van de zonnepanelen komen overeen met wat Zonneplan voor mij had voorspeld, dus dat is heel fijn. Ik raad Zonneplan zeker aan aan anderen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Wij hebben eind mei door Zonneplan zonnepanelen bij ons op het dak laten plaatsen. Terugkijkend op het proces zijn wij heel erg tevreden dat Zonneplan de zonnepanelen bij ons heeft geplaatst. De communicatie verliep soepel en tijdens de installatiedag is alles netjes geïnstalleerd. Na de installatie hebben de monteurs ook alles netjes opgeruimd. Nu een halfjaar later hebben wij veel meer opgebracht dat wij van te voren verwacht hadden. Wij hebben inmiddels €74 te veel opgewekt, dat is een leuke bijkomstigheid!
Zonnepanelen Venlo
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben super tevreden met Zonneplan. De adviseur dacht prettig mee en de installateurs hebben hard gewerkt. Ze vroegen zelf nog naar de stofzuiger om alles ook netjes achter te laten. Dat noem ik pas service! In de buurt hebben nog veel meer gezinnen de panelen van Zonneplan, ik raad het iedereen aan!
Zonnepanelen Venlo
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Ik ben heel erg enthousiast! Alles was voor mij duidelijk, van adviseur tot aan installateur. Ik heb mijn zus ook de zonnepanelen van Zonneplan aangeraden en die heeft nu ook een mooie set panelen van jullie.
Zonnepanelen Venlo
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen. Zo blij zelfs, dat ik mijn zoon en anderen aangeraden heb om ook zonnepanelen door Zonneplan te laten installeren.
Zonnepanelen Venlo
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Mijn ervaring met Zonneplan is hartstikke goed. De prognose die Zonneplan heeft gemaakt klopte ook perfect. Mijn panelen gaan als een trein!
Zonnepanelen Tegelen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 300 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag