077-7600002 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Venlo

  • Gratis scan van uw dak
  • Ook zonder eigen investering
  • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


6419 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 723.600 besparen

Elk jaar samen besparen

56417 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelenproject Venlo

Zonnepanelen zijn populair in de gemeente Venlo. De bewoners laten massaal zonnepanelen installeren. Echter loopt de gemeente Venlo wel achter op het gemiddelde in de provincie Limburg. Het positieve nieuws is dat Zonneplan wel een groei ziet, een inhaalslag van de bewoners. Zonneplan heeft vele installaties gedaan in de gemeente Venlo. En de bewoners zijn daar over te spreken.

Een klant uit Venlo:

Ik ben hartstikke tevreden met de zonnepanelen. De opbrengst houd ik maandelijks bij en deze komt overeen met de verwachting die is geschetst door Zonneplan. De adviseur heeft mij zeer correct, snel en duidelijk geholpen.

Venlo heeft zeer veel geschikte daken

Door Zonneplan is er een onderzoek uitgevoerd naar de daken in de gemeente Venlo. Hieruit is naar voren gekomen dat in Venlo de straten Hulsterweg, Wittendijkweg, Bosserhofweg en Lindestraat een beschermd stadsgezicht hebben. Dit houdt in dat er voor deze straten een vergunning aangevraagd dient te worden voor het plaatsen van zonnepanelen. Maar in de rest van de gemeente kunnen er zonder vergunning zonnepanelen op de daken worden geplaatst.

Gemeente Venlo gaat voor de inhaalslag

Zonneplan heeft een onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen voor zonnepanelen in de gemeente Venlo. Hier komt uit dat er 37.838 woningen geschikt zijn. Op dit moment zijn er 1708 woningen die gebruik maken van zonnepanelen. Dit is ongeveer 5%. In vergelijking met het gemiddelde van de provincie Limburg loopt de gemeente Venlo achter. Het provinciaal gemiddelde ligt namelijk rond de 6%. Maar doordat de bewoners enthousiast zijn over zonnepanelen moet dat echter geen probleem zijn voor de toekomst. Gaat ook u samen met Zonneplan naar de top van Limburg?


De Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg

Binnen de gemeente Venlo is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. De doelstelling van de gemeente Venlo is om een energiebesparing van 2% per jaar te realiseren. Om deze doelstelling te bereiken kunnen de inwoners gebruik maken van de Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg.

De Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

  • Het rentetarief is 2,4%
  • Het minimum leenbedrag is €2.500,- en het maximum is €25.000,-
  • Looptijd van 10 jaar tot €7.500,- en 15 jaar tot €25.000,-
  • Boetevrij aflossen

Wilt u meer informatie over de Stimuleringslening duurzaamheid, dan kunt u hier een kijkje nemen: ga hier naar de website van de Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg

Bent u benieuwd naar wat de gemeente Venlo nog meer doet op het gebied van duurzaamheid? Neem een kijkje op het energieloket: klik hier voor het energieloket.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

150 reviews van mensen uit de omgeving van Venlo

Gemiddeld
8,9
8.0
Ik ben blij met de afwerking van de zonnepanelen. Alles staat strak en de monitoring werd uitgelegd.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.6
Ik ben uitermate tevreden over de zonnepanelen. Alles werkt zo goed en de zon blijft maar schijnen. Mijn opbrengsten zijn zelfs hoger dan van te voren bedacht.
Zonnepanelen Tegelen
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Alles is conform afspraak verlopen. Er was prima contact. Een klein foutje vanuit de Belastingdienst is ook gelijk opgepakt en opgelost. Uitstekend!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Mijn huis is wat ouder en hierdoor is alles net even anders dan anders. De monteurs kwamen hierdoor wat uitdagingen tegen, maar alles is goed opgelost en alles is ook goed aangelegd. De installatie verliep vlot, net als alle verdere afhandeling, zoals bijvoorbeeld de btw-teruggave. Ik was positief verbaasd hoe eenvoudig alles is verlopen.
Zonnepanelen Tegelen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ondanks de harde regen hebben de jongens de zonnepanelen erg snel geïnstalleerd, sneller dan verwacht! Ze liggen er nu ook netjes en mooi op. Wij zijn erg tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Met dit mooie weer heb ik een hele mooie opbrengst. De installateurs hebben ook erg netjes gewerkt en daarna alles netjes opgeruimd. Alles is perfect gegaan met Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De installatie verliep top. De installateurs stelden zich netjes voor en hebben de hele situatie rustig en duidelijk met ons doorgesproken. Ze kwamen met oplossingen waar we zelf nooit aan hadden gedacht, waardoor de installatie nauwelijks zichtbaar is. De panelen werken allemaal perfect. Ik hou dit bij via de app. Ik heb met de afgelopen maanden al een mooi bedrag terugverdient. We zijn hier via onze zoon terecht gekomen die ook panelen van Zonneplan heeft, want hij was ook erg tevreden.
Zonnepanelen Velden
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

7.0
Bij het adviesgesprek was alles duidelijk. Ik ben ook nog langs geweest in de winkel en ben daar goed geholpen. De installatie is prima verlopen. Alleen jammer dat de omvormer niet op de plek kon komen die ik wilde.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
We hebben nu geluk met het weer in deze tijd, dus dat maakt het volgen van de opbrengst ook erg leuk. De panelen zelf zien er erg verzorgd uit. De monteurs waren met zijn drieën en waren erg taakgericht. Hierdoor waren ze snel, maar bovenal waren ze ook erg netjes. De panelen hebben ze er keurig opgelegd. Ik ben dik tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Met dit weer ben ik natuurlijk extra tevreden met de panelen. De installatie hebben de mannen fantastisch gedaan. Verder is alles gewoon prima verlopen. Niets op aan te merken.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag