phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Bunde
Zonnepanelen in Bunde

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Bunde

Op de daken van Meerssen zijn steeds vaker zonnepanelen te vinden. Op het dak van Hockey Vereniging Meerssen liggen bijvoorbeeld 51 zonnepanelen, waarmee de vereniging zelf energie opwekt. Daarnaast liggen er in Meerssen op daken van koopwoningen ook 1.774 zonnepanelen. Benieuwd hoeveel deze zonnepanelenbezitters gemiddeld besparen? Lees dan verder.

Meerssen geniet per jaar van 1.176 zonuren. Dit zorgt ervoor dat inwoners met zonnepanelen op hun dak gezamenlijk €1.439.920 hebben bespaard. Dit komt op individueel niveau neer op een gemiddelde besparing per huishouden van €820 per jaar.

Ieder dak is uniek, daarom verschilt de precieze besparing per dak. Wil jij erachter komen of jouw dak boven of onder de gemiddelde besparing van Meerssen uitkomt? Doe dan een postcodecheck, waarbij één van onze adviseurs jouw dak onder de loep neemt. Hij of zij neemt dan contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken en dit te verwerken in een vrijblijvend Zonneplan.

Waarom juist nu zonnepanelen in Bunde:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Bunde kende afgelopen jaar 1176 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Bunde zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Bunde ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Bunde kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Bunde

Al 1.774 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Meerssen gingen je voor.

Zeer geschikte daken in Meerssen

De kans dat jouw dak geschikt is voor zonnepanelen is groot. Uit ons onderzoek naar geschikte daken in gemeente Meerssen komt namelijk naar voren dat 4.708 daken nog kunnen profiteren van zonnepanelen. Veel inwoners zijn hier al van op de hoogte en 1.271 inwoners hebben al een aanvraag gedaan om meer te weten te komen over de geschiktheid van hun dak. Ben jij de volgende?

Duurzaamheidsdoel Meerssen

De gemeente Meerssen heeft de doelstelling om in 2034 energieneutraal te zijn. Inwoners van de gemeente weten met hun zonnepanelen momenteel al 83.543 bomen te besparen. Ook wordt er met de opgewekte zonne-energie 1.108.750 aan CO2 bespaard. Toch is dit niet genoeg om de duurzaamheidsdoelstelling tot een succes te brengen. Gelukkig draag jij met jouw zonnepanelen en zonne-energie bij aan de doelstelling van de gemeente en bespaar je direct op jouw eigen energie-rekening.


Bunde in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bunde steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Meerssen er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Meerssen

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan