043-2061007Bereikbaar tot 17:00 uur
Bunde
Zonnepanelen in Bunde

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Bunde

Op de daken van Bunde zijn steeds vaker zonnepanelen te vinden. Op het dak van Hockey Vereniging Meerssen liggen bijvoorbeeld 51 zonnepanelen, waarmee de vereniging zelf energie opwekt. Daarnaast liggen er in Meerssen op daken van 1.847 koopwoningen al zonnepanelen. Benieuwd hoeveel deze zonnepanelenbezitters gemiddeld besparen? Lees dan verder.

Meerssen geniet per jaar van 1.077 zonuren. Dit zorgt ervoor dat inwoners met zonnepanelen op hun dak gezamenlijk €1.896.869 besparen. Dit komt op individueel niveau neer op een gemiddelde besparing per huishouden van €1.027 per jaar.

Ieder dak is uniek, daarom verschilt de precieze besparing per dak. Wil jij erachter komen of jouw dak boven of onder de gemiddelde besparing van Meerssen uitkomt? Doe dan een postcodecheck, waarbij één van onze adviseurs jouw dak onder de loep neemt. Hij of zij neemt dan contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken en dit te verwerken in een vrijblijvend Zonneplan.

Waarom juist nu zonnepanelen in Bunde:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Bunde kende afgelopen jaar 1077 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Bunde zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Bunde ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Bunde kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Bunde

Al 1.847 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Meerssen gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Bunde

De kans dat jouw dak geschikt is voor zonnepanelen is groot. Uit ons onderzoek naar geschikte daken in gemeente Meerssen komt namelijk naar voren dat 4.657 daken nog geschikt zijn voor zonnepanelen. Er zijn dus nog veel daken die kunnen gaan profiteren van de vele voordelen van zonnepanelen.

Met onze full black designer zonnepanelen vallen de zonnepanelen minimaal op op jouw dak. Zoals de naam al suggereert, zijn deze panelen volledig mat zwart. Ze halen 370 Wp en zijn de meest rendabele panelen die wij tot nu toe hebben gehad. Deze panelen worden ook wel design zonnepanelen genoemd. De zonnecellen zijn namelijk bijna egaal zwart en het backsheet is ook zwart.

Zonnepanelen installateur Bunde

Ben je op zoek naar een ervaren zonnepanelen installateur in Bunde ? Onze monteurs en installatiepartners staan te popelen om langs te komen. Zij plaatsen onze eigen zonnepanelen met een vermogen van 370Wp per paneel. Met de 1.077 volle zonuren die het afgelopen jaar zijn gemeten, wekt één paneel gemiddeld per jaar al 296kWh op.

Onze installateurs in Bunde zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. In Susteren hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Ultra Solar uit Roermond en Brunschot Solar Techniek uit Swalmen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 

Zonnepanelen kopen in Bunde

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Meerssen klimaatneutraal is. Veel Meerssenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 1.847 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Bunde . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Bunde ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Bunde .

Bunde gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Meerssenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Bunde !

Vragen over zonnepanelen in Meerssen

 • Waarom zonnepanelen kopen in Meerssen?

  Zonnepanelen kopen in Bunde heeft voordelen. Op steeds meer daken in Bunde liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Meerssen?

  In Susteren hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Ultra Solar uit Roermond en Brunschot Solar Techniek uit Swalmen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Meerssen?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Bunde . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Bunde in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bunde steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Meerssen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Meerssen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!