045-2078010Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Voerendaal
Zonnepanelen in Voerendaal

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Voerendaal

Zonnepanelen zijn steeds populairder in Voerendaal . Zo zijn bij zorgcentrum 't Brook in Voerendaal onlangs 343 zonnepanelen op het dak geplaatst. Steeds meer huishoudens maken de overstap naar zonne-energie. Zonnepanelen verlagen de maandelijkse energierekening. Wil je weten hoeveel je kunt besparen?

Zonnepanelen zijn duurzaam en goed voor het milieu, dit is een mooie reden om zonnepanelen aan te schaffen. Maar naast dat het goed is voor het milieu bespaar jij ook nog op jouw energierekening. De 1.308 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.495.044.

Na de postcodecheck gaat een van onze adviseurs in samenspraak met jou aan de slag met een persoonlijk Zonneplan. Hierin worden jouw wensen en behoeften meegenomen, en wordt er rekening gehouden met het verbruik. In jouw persoonlijke Zonneplan kun je ook terugvinden wat de kosten worden en hoeveel jij gaat besparen met je zonnepanelen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Voerendaal:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Voerendaal kende afgelopen jaar 1077 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Voerendaal zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Voerendaal ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Voerendaal kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Voerendaal

Al 1.308 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Voerendaal gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Voerendaal

Zodra er in een gemeente woningen staan die onder beschermd stadsgezicht vallen, moet je hier eerst een vergunning voor aanvragen, voordat je zonnepanelen kunt plaatsen. In Winthagen is dit wel het geval. Dat betekent dat dit gebied een bijzonder cultuurhistorisch karakter heeft. Ondanks dat, is de kans groot dat Zonneplan ook zonnepanelen op jouw dak kan plaatsen.

In Voerendaal heeft 30% al zonnepanelen. Maar, dat betekent ook dat er nog flink veel inwoners kunnen profiteren van zonnepanelen. Er zijn namelijk nog maar liefst 2.567 daken geschikt voor zonnepanelen!

Zonnepanelen installateur Voerendaal

Ben je opzoek naar een installateur voor zonnepanelen in Voerendaal ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag langs om de perfecte installatie af te leveren. Onze monteurs zijn opgeleid in de Zonneplan Acadamy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de NEN-3140 normen.

Wij hebben al heel veel huishoudens in Voerendaal blij mogen maken met een mooie zonnepaneleninstallatie. Dat onze klanten tevreden met ons zijn kun je terugzien in ons gemiddelde klantcijfer van een 9.2. Met dit cijfer zijn wij natuurlijk heel blij. ben je ook nog geïnteresseerd in de ervaringen van mensen bij jou uit de buurt? Check dan de klantervaringen bij jou in de omgeving.

Zonnepanelen kopen in Voerendaal

Gemeente Voerendaal heeft als doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn. Dit betekent een gelijk tussen de totaal verbruikte energie en de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie in Voerendaal. Veel Voerendalers zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al 1.308 huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Voerendaal ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Voerendaal .

Voerendaal gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Voerendalers voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Voerendaal is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Voerendaal

 • Waarom zonnepanelen kopen in Voerendaal?

  Zonnepanelen kopen in Voerendaal heeft voordelen. Op steeds meer daken in Voerendaal liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Voerendaal?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Voerendaal . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Voerendaal?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Susteren. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Ultra Solar uit Roermond en Brunschot Solar Techniek uit Swalmen. Samen verduurzamen wij de regio!


Voerendaal in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Voerendaal steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Voerendaal er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Voerendaal

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!