088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Stein

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

2480 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 223.800 besparen

Elk jaar samen besparen

17189 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Stein

Wat een zonnige zomer hebben we achter de rug in Nederland! Als we naar 2020 kijken, zien we weer een zonnige zomer tegemoet. Dit is geweldig nieuws voor huishoudens met zonnepanelen. Gaat u hier ook van profiteren? U helpt niet alleen uzelf een handje, maar ook de gemeente. Stein heeft namelijk de duurzaamheidsdoelstelling om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Momenteel telt Stein meer dan één zonnepaneel per inwoner. Laten we samen dit aantal ophalen en de doelstelling van de gemeente behalen.

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan deze video.

Een tevreden klant uit de gemeente Stein

Wij zijn heel content met de zonnepanelen. De communicatie tussen mij en Zonneplan liep goed en er was ruimte om echt te overleggen en er werd ook serieus naar mijn wensen geluisterd. De plaatsing van de zonnepanelen gebeurde erg nauwkeurig.

Zeer veel geschikte daken in Stein

Uit een onderzoek van Zonneplan blijkt dat 79% van de daken in Stein geschikt is voor zonnepanelen. Inmiddels hebben 1795 daken al zonnepanelen. Dit is een geweldig aantal! Toch staat Stein op plaats 97 van de 355 gemeenten in Nederland op het gebied van duurzaamheid. Dit kan beter! Wij willen graag helpen Stein verder te verduurzamen.

Beschermd stadsgezicht

In de gemeente Stein zijn er verschillende plekken met een beschermd stadsgezicht. Inwoners met een koopwoning binnen deze gebieden hebben een vergunning van de gemeente nodig om zonnepanelen te mogen plaatsen. In de rest van Stein kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder het aanvragen van een vergunning. In de volgende gebieden geldt een beschermd stadsgezicht:

  • Urmond, rondom: Kloosterstraat, Hoolstraat, Beekstraat, Tiendschuurstraat
  • Elsloo, rondom: Oostelijke Kanaalweg, Op de Berg, Maasberg, Dorpstraat, Raadhuisstraat


Stimuleringslening Limburg

Om het voor iedereen mogelijk te maken om te profiteren van zonne-energie biedt de provincie Limburg een stimuleringslening aan. De stimuleringslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren. Vanwege de gunstige voorwaarden, zoals een lage rente, is de stimuleringslening erg populair.

Meer over deze stimuleringslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van andere stimuleringsregelingen, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

52 reviews van mensen uit de omgeving van Stein

Gemiddeld
9,2
10.0
Mijn zonnepanelen van Zonneplan zijn fantastisch geplaatst. Ik heb meer energie gegenereerd dan voorspeld. In juni heb ik zelfs meer dan 27% gegeneerd dan Zonneplan verwachtte! Ik zou Zonneplan iedereen aanraden want naast het feit dat ik nu super veel energie heb opgewekt, heeft Zonneplan mij in het gehele proces super goed begeleid. Zonneplan zijn toppers!
Zonnepanelen Stein
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave SetApp en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Zonneplan is geweldig, heel veel lof voor het hele bedrijf. IK zou niet kunnen bedenken wat ze beter zouden kunnen doen. Alles is gewoon top! ik heb veel opgebracht in een half jaar tijd, dit is goed voor de rekening en voor het milieu. Fijn dat ik hieraan kan bijdragen door Zonneplan.
Zonnepanelen Stein
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
Wij zijn erg blij met de panelen en het ligt mooi op het dak. De installatie verliep heel soepel en de opbrengsten zijn tot nu toe naar toebehoren. Wij raden het zeker aan. De communicatie ging ook fijn en we werden goed op de hoogte gehouden.
Zonnepanelen Stein
Gekozen voor Zeverlution 3680 en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Zeer blij met hoe alles gegaan is. Mijn ervaring met Zonneplan is erg goed, alles is perfect verlopen. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden!
Zonnepanelen Stein
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 300 Wp All Black

9.0
Erg blij met Zonneplan. Ze hebben alles top geregeld en ik ben dus ook super blij met mijn zonnepanelen. Ik kan iedereen aanraden om ook bij Zonneplan, zonnepanelen aan te schaffen. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu.
Zonnepanelen Stein
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

8.0
De installatie is perfect verlopen en rijmt met mijn verwachtingen. Ik zou het aantal panelen graag uit willen breiden maar daar is geen plaats voor. Verder helemaal top!!
Zonnepanelen Elsloo
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Heel mooi werk geleverd. Zeer te spreken over de jongens van het installatieteam. Harde, correcte werkers, echt niet te geloven. Het resultaat is dan ook zo mooi, echt perfect. Ik laat aan al mijn visite zien hoe de installatie erbij ligt.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De panelen zijn helemaal naar wens. Het advies was goed en eerlijk en de installatie is goed verlopen. Zelfs in de wintermaanden heb ik veel opbrengst behaald. Nu is het wachten op de zonnige dagen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
Helemaal tevreden, een dikke 9!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.6
Ik kijk elke dag wat de zonnepanelen opbrengen. Ik ben blij met de service van Zonneplan
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag