088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Kerkrade

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

3012 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 271.200 besparen

Elk jaar samen besparen

20910 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Kerkrade

Steeds meer inwoners van Kerkrade kiezen voor zonnepanelen. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. Nog veel inwoners kunnen profiteren en Zonneplan helpt hen hier graag bij. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplan scan kunt u erachter komen.

Geschikte daken in Kerkrade

In Kerkrade is 68% van de daken geschikt voor zonnepanelen. Omdat er in Kerkrade geen beschermd stadsgezicht geldt, kunnen inwoners zonnepanelen plaatsen zonder hier een vergunning voor aan te vragen. Zo wordt het nog makkelijker om ook te verduurzamen en besparen.

Optimaal profiteren in Kerkrade

In 2018 zijn in Kerkrade 2091 zonuren gemeten. Hiermee kon men optimaal profiteren van de zon. Veel inwoners merkten dit en ondertussen ligt er op 15% van de woningen al zonnepanelen. Een heel mooi begin natuurlijk, maar nog veel meer mensen kunnen profiteren.

Een klant uit Kerkrade

Het gesprek met Bas, mijn adviseur, was super! De mannen van de installatie hebben ook echt goed gewerkt. Ik had zelf al wat voorbereidingen getroffen, dus de installatie ging ook vlot. Ze dachten ook goed met mij mee waar de bekabeling zou moeten. Ik ben hartstikke tevreden.


Stimuleringslening in Kerkrade

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen de provincie Limburg. Zij ziet in dat zonnepanelen een mooie manier zijn om te verduurzamen en bieden daarom een stimuleringslening aan. Met de stimuleringslening kunt u de aanschaf van zonnepanelen financieren zonder eigen spaargeld te investeren.

-Het minimum leenbedrag is €2.500,- en het maximum is €25.000,- .
-De rente is 2%.
-Een looptijd van 10 of 15 jaar.
-U kunt boetevrij aflossen vanaf €250,-.

Wilt u meer informatie over de stimuleringslening Limburg, dan kunt u een kijkje nemen op de website van de provincie.

De gemeente Kerkrade heeft een energieloket, hier kunt u meer informatie vinden over de duurzaamheid binnen de gemeente: klik hier voor het energieloket.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

52 reviews van mensen uit de omgeving van Kerkrade

Gemiddeld
9,3
9.0
Erg blij met mijn panelen. Ik moet zeggen dat ik niet vaak naar de opbrengsten kijk, maar als ik kijk ziet dat er goed uit. Zonneplan kwam met een goed advies en de installatie is perfect verlopen!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen. De installatie is erg goed verlopen en de installateurs die bij mij kwamen waren erg professioneel. Iedere dag levert het wel iets op, zelfs als de zon niet schijnt. Ik ben erg content met de afhandeling na de plaatsing. Bij vragen werd ik altijd direct geholpen en ook de BTW werd voor mij geregeld. Op deze manier hoef ik zelf helemaal niks te ondernemen!
Zonnepanelen Kerkrade
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
Ik ben lekker een hoop energie aan het opwekken met mijn panelen. Altijd prettig contact met Zonneplan en ben daarnaast heel blij met hoe alles op het dak ligt.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Het hele traject is fantastisch verlopen. De installatie is goed verlopen en alles is helemaal duidelijk. Er wordt meer stroom opgewekt dan dat de prognose aangaf. Super tevreden en blij dus!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Hier spreekt een tevreden klant! Erg blij met mijn panelen en met Zonneplan. Doe je hier een aanvraag dan weet je dat alles goed gaat komen. Top bedrijf!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik heb Zonneplan al aangeraden bij mijn schoonzus. Ik ben zelf echt heel tevreden met hoe alles op het dak ligt. Mijn adviseur beantwoordde mijn vragen echt heel prettig en de monteurs waren ook hele nette mannen. Mijn huis is netjes achtergelaten!
Zonnepanelen Kerkrade
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Na verschillende offertes aangevraagd te hebben, bleek Zonneplan het beste uit de bus te komen. Mijn zonnepanelen zijn keurig geïnstalleerd door Zonneplan en leveren mij veel geld op. Naast het feit dat deze zonnepanelen mij veel geld opleveren is het ook goed voor het milieu. Dit is fijn voor de kleinkinderen.
Zonnepanelen Kerkrade
Gekozen voor Zeverlution 5000 en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben erg tevreden met de installatie en ga mijn ervaringen ook zeker delen in mijn persoonlijke kringen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en QCELLS 315 Wp Design Zwart

9.0
Ik ben zeer tevreden over Zonneplan. Alles van A tot z geregeld! Dus mocht je op zoek zijn naar zonnepanelen dan moet je bij Zonneplan zijn. Ik zou het zeker aanraden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben heel erg blij met de zonnepanelen. Met nog een maand te gaan heb ik al bijna de voorspelde opbrengst gehaald, dat is een mooi vooruitzicht. De service was top en het contact met Roy was erg prettig.
Zonnepanelen Kerkrade
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag