0495-760029Bereikbaar tot 20:30 uur
Nederweert
Zonnepanelen in Nederweert

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nederweert

Nederweert is al goed bezig met verduurzamen! Zo is er een duurzaam bouwloket beschikbaar. Daarnaast heeft vmbo school Yuverta in Nederweert een zonnepanelen installatie op het dak liggen en voetbalvereniging Eindse Boys ook 132 zonnepanelen op het clubgebouw. Dit zijn mooie initiatieven!

Inwoners van gemeente Nederweert kunnen met zonuren per jaar wel €1.143 euro per jaar besparen! De huishoudens die al beschikken over zonnepanelen besparen gezamenlijk wel euro per jaar!

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt jouw adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nederweert:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nederweert kende afgelopen jaar 1108 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nederweert zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nederweert ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nederweert kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nederweert

Al 1.737 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Nederweert gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Nederweert

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Nederweert. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, een ongunstige ligging hebben of veel last hebben van schaduw op het dak zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen! Grote kans dat jouw woning ook geschikt is.

We hebben al veel installaties mogen leveren in Nederweert . Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2 over 18.671 reviews. Wij zijn hier bij Zonneplan dan ook trots op. Wij willen dat jij altijd 100% tevreden bent. Het Zonneplan serviceplan zorgt ervoor dat jij na installatie van je zonnepanelen zorgeloos geniet. Je hebt 10 jaar garantie op de gehele zonne-installatie, geen voorrij- of montagekosten, gratis reparatieservice, meteen inzicht in de opbrengst van de zonnepanelen en btw-teruggave service.

Zonnepanelen installateur Nederweert

Ben je op zoek naar een ervaren zonnepanelen installateur in Nederweert ? Onze monteurs en installatiepartners staan te popelen om langs te komen. Zij plaatsen onze eigen zonnepanelen met een vermogen van 400Wp per paneel. Met de  volle zonuren die het afgelopen jaar zijn gemeten, wekt één paneel gemiddeld 320kWh op.

Onze installateurs in Nederweert zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. In Susteren hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Ultra Solar uit Roermond en Brunschot Solar Techniek uit Swalmen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 

Zonnepanelen kopen in Nederweert

De gemeente Nederweert heeft het doel om in 2040 een energieneutrale gemeente te zijn. Dit houd in dat er even veel energie word opgewekt als dat er verbruikt word. Wij van Zonneplan maken Nederweert graag nog duurzamer te maken door het gebruik van zonne-energie. Hiermee draag jij bij aan een betere leefomgeving en help je direct mee met de energietransitie van gemeente Nederweert . Met zonnepanelen op jouw dak draag jij bij aan een duurzame gemeente. Super interessant, want je begint daarnaast ook al vanaf de eerste dag met verdienen.

 

Nederweert gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Nederweert voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Nederweert zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Nederweert !

Vragen over zonnepanelen in Nederweert

 • Waarom zonnepanelen kopen in Nederweert?

  Zonnepanelen kopen in Nederweert heeft voordelen. Op steeds meer daken in Nederweert   liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Nederweert?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Nederweert . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Nederweert?

  In Susteren hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Ultra Solar uit Roermond en Brunschot Solar Techniek uit Swalmen. Tijdens een installatie dag komt een installatieteam van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit drie monteurs: twee dakspecialisten en één elektricien.


Nederweert in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nederweert steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Nederweert er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Nederweert

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken