088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Nederweert

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1349 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 108.000 besparen

Elk jaar samen besparen

8100 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Nederweert

Heel veel inwoners van Nederweert genieten van zonne-energie. Dat is te zien aan het feit dat Nederweert op de 16 e plek staat van de meest duurzame gemeentes in Nederland! Van de geschikte daken zijn er nog ruim 2.700 die kunnen profiteren van de zon. Tijdens dit zonnepanelenproject in de gemeente Nederweert willen wij nog meer daken voorzien van zonnepanelen. Ook benieuwd wat zonnepanelen voor uw energierekening kunnen doen? Doe dan hierboven geheel vrijblijvend de aanvraag en ontvang een advies op maat!

Een tevreden klant uit de gemeente Nederweert

Ik vond de communicatie met Zonneplan super. Van A tot Z ben ik uitermate goed geholpen. Als voorbeeld de btw-teruggave. Ik heb zelf amper iets hoeven doen. Ik ben erg blij dat ik de zonnepanelen heb aangeschaft bij een partij die de klant ook echt serieus neemt.

Waarom Zonneplan?

Persoonlijke service en de beste producten

Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van satellietbeelden een persoonlijk dakplan voor u. Zij houden rekening met pijpjes, ramen en de staat van het dak. Hierin worden uw wensen uiteraard meegenomen. Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen, wij regelen bijvoorbeeld de btw-teruggave voor u.

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

In de gemeente Nederweert zijn er geen plaatsen die onder beschermd dorpsgezicht vallen. Dit betekent dat u gerust een aanvraag kunt doen, omdat u geen vergunning van de gemeente nodig heeft om zonnepanelen te plaatsen.

U kunt al maandelijks besparen op de energierekening zonder spaargeld te investeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan deze video.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Provinciale regeling Limburg

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de stimuleringslening van Limburg. De provincie heeft een speciaal budget vrijgemaakt om de inwoners van Limburg te stimuleren om te kiezen voor duurzame maatregelen. Helpt u mee aan een energieneutrale provincie en gemeente?

Meer over deze stimuleringslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van andere stimulerings-regelingen, zoals de landelijke regeling.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

21 reviews van mensen uit de omgeving van Nederweert

Gemiddeld
9,1
10.0
Ik ben heel erg blij met mijn zonnepanelen en dat ik voor Zonneplan heb gekozen. Het gehele traject is namelijk volgens verwachting verlopen. De installateurs waren erg prettige mensen en ze kwamen hun afspraken goed na, wat ervoor zorgde dat het hele proces heel erg soepel verliep. De BTW heb ik ook al terug en daar heb ik helemaal niks voor moeten doen. Deze fijne ervaring zorgt ervoor dat ik Zonneplan aan iedereen aanbeveel. Mijn complimenten!!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Complimenten voor Zonneplan. Installatie is vlekkeloos verlopen. Monteurs waren mooi op tijd. Aardige mannen. Ze hebben erg netjes gewerkt. Onze vrienden hebben, door onze goede ervaring, ook via Zonneplan gekocht. Zij zijn al net zo blij met hun zonnepanelensysteem als wij.
Zonnepanelen Nederweert
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Ik ben heel erg tevreden met mijn zonnepanelen. Het contact met mijn klantadviseur Jasper is ook altijd erg prettig geweest.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
Ik heb een duidelijk adviesgesprek gehad. De manier van communiceren bij Zonneplan heb ik als erg fijn ervaren.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9.0
Ik vond de communicatie met Zonneplan super. Van A tot Z ben ik uitermate goed geholpen. Als voorbeeld de btw-teruggave. Ik heb zelf amper iets hoeven doen. Ik ben erg blij dat ik de zonnepanelen heb aangeschaft bij een partij die de klant ook echt serieus neemt.
Zonnepanelen Nederweert
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 (3F) en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Het werkt allemaal perfect en de zonnepanelen leveren al veel op voor ons. We zijn heel tevreden.
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 (1F) en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
De zonnepanelen liggen op mijn dak en ik heb er weinig omkijken naar. De opbrengst houd ik bij en ze leveren voldoende op. Ik ben prima geholpen en de installatie verliep ook vlot en zonder problemen. Dit maakt dat ik wel tevreden ben met de zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen doen gewoon hun werk en ik heb er verder geen omkijken naar. Ik ben door Zonneplan met alles geholpen waar ik mee geholpen kon worden en de installatie verliep verder ook prima.
Zonnepanelen Nederweert
Gekozen voor SolarEdge SE5000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben gelukkig met de zonnepanelen, alleen de zon die mag van mij nog wel iets meer gaan schijnen. De adviseur binnen zonneplan heeft mij prima geholpen en heeft mij ook goed geholpen en was zeer vriendelijk. De installatie die daarop volgde verliep heel vlotjes. Het installatiebedrijf heeft netjes een afspraak gemaakt, en de jongen waren stipt op tijd. Vooraf zijn mijn wensen besproken, onder andere met betrekking tot het wegwerken van de kabel en hier is een goede oplossing voor gevonden door de installateurs en zij hebben alles ook keurig achtergelaten.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 270Wp SE optimizers

9.0
Ik ben erg tevreden met mijn investering in zonnepanelen bij Zonneplan. Alles verliep heel prettig en helder. De installatie verliep ook goed, de jongens hebben op het dak sterk werk geleverd en netjes achtergelaten.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag