088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Gratis dakcheck voor zonnepanelen

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Check postcode
Binnen 60 seconden geregeld

1236 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 102.000 besparen

Elk jaar samen besparen

7629 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Nederweert

De gemeente Nederweert is al goed bezig op het gebied van duurzaamheid. Al 19% van de daken geniet van zonne-energie. Onze installateurs staan in de startblokken om ook de rest van Nederweert te voorzien van een zonnepaneleninstallatie! Bent u benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Vraag dan een gratis zonneplan aan. U komt in contact met een persoonlijk klantadviseur die kosteloos en aan de hand van uw wensen een plan op maat maakt.

Een tevreden klant uit de gemeente Nederweert

Ik vond de communicatie met Zonneplan super. Van A tot Z ben ik uitermate goed geholpen. Als voorbeeld de btw-teruggave. Ik heb zelf amper iets hoeven doen. Ik ben erg blij dat ik de zonnepanelen heb aangeschaft bij een partij die de klant ook echt serieus neemt.

Zonnepanelen Nederweert

De gemeente Nederweert heeft geluk! Maar liefst 80% van de daken is geschikt voor een zonnepaneleninstallatie, waarvan 19% al is voorzien van zonnepanelen. De kans is groot dat uw woning ook geschikt is voor een mooie stap om te verduurzamen. Maar, er zijn meer voordelen van zonnepanelen. Met zonne-energie helpt u niet alleen het milieu, maar bespaart u ook op uw energierekening. Dit kan oplopen tot wel 600 euro per jaar!

Duurzaamheid Nederweert

Zonneplan doet onderzoek naar het aantal zonnepanelen per gemeente. Van alle 355 gemeenten is het gemiddelde aantal zonnepanelen per inwoner 0,78 zonnepaneel. In de gemeente Nederweert is dit maar liefst 2,79 zonnepaneel per inwoner. Daarmee staat de gemeente Nederweert op de vierde plek van duurzaamste gemeenten in Nederland. Dat is echt een topprestatie! Samen kunnen wij ervoor zorgen dat de gemeente Nederweert nog verder verduurzaamt en straks de duurzaamste gemeente van Nederland wordt.


Stimuleringslening provincie Limburg

In de provincie Limburg is een stimuleringslening beschikbaar om verduurzaming te stimuleren. Het is hierdoor mogelijk om uw zonnepaneleninstallatie volledig te financieren zonder uw eigen spaargeld te gebruiken.

-Lenen van €2.500,- tot €25.000,-

-Aantrekkelijke rente van 2%

-Looptijd van 10 of 15 jaar

-Volledig in te zetten voor 1 maatregel

-Altijd boetevrij aflossen (minimaal €250,-)

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een stimuleringslening? Neem dan een kijkje op: de website van de provincie

Voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Nederweert kunt u de website van het energieloket bekijken: Klik hier voor het energieloket Nederweert

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

21 reviews van mensen uit de omgeving van Nederweert

Gemiddeld
9,1
10.0
Ik ben heel erg blij met mijn zonnepanelen en dat ik voor Zonneplan heb gekozen. Het gehele traject is namelijk volgens verwachting verlopen. De installateurs waren erg prettige mensen en ze kwamen hun afspraken goed na, wat ervoor zorgde dat het hele proces heel erg soepel verliep. De BTW heb ik ook al terug en daar heb ik helemaal niks voor moeten doen. Deze fijne ervaring zorgt ervoor dat ik Zonneplan aan iedereen aanbeveel. Mijn complimenten!!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Complimenten voor Zonneplan. Installatie is vlekkeloos verlopen. Monteurs waren mooi op tijd. Aardige mannen. Ze hebben erg netjes gewerkt. Onze vrienden hebben, door onze goede ervaring, ook via Zonneplan gekocht. Zij zijn al net zo blij met hun zonnepanelensysteem als wij.
Zonnepanelen Nederweert
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Ik ben heel erg tevreden met mijn zonnepanelen. Het contact met mijn klantadviseur Jasper is ook altijd erg prettig geweest.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
Ik heb een duidelijk adviesgesprek gehad. De manier van communiceren bij Zonneplan heb ik als erg fijn ervaren.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9.0
Ik vond de communicatie met Zonneplan super. Van A tot Z ben ik uitermate goed geholpen. Als voorbeeld de btw-teruggave. Ik heb zelf amper iets hoeven doen. Ik ben erg blij dat ik de zonnepanelen heb aangeschaft bij een partij die de klant ook echt serieus neemt.
Zonnepanelen Nederweert
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Het werkt allemaal perfect en de zonnepanelen leveren al veel op voor ons. We zijn heel tevreden.
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
De zonnepanelen liggen op mijn dak en ik heb er weinig omkijken naar. De opbrengst houd ik bij en ze leveren voldoende op. Ik ben prima geholpen en de installatie verliep ook vlot en zonder problemen. Dit maakt dat ik wel tevreden ben met de zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen doen gewoon hun werk en ik heb er verder geen omkijken naar. Ik ben door Zonneplan met alles geholpen waar ik mee geholpen kon worden en de installatie verliep verder ook prima.
Zonnepanelen Nederweert
Gekozen voor SolarEdge SE5000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben gelukkig met de zonnepanelen, alleen de zon die mag van mij nog wel iets meer gaan schijnen. De adviseur binnen zonneplan heeft mij prima geholpen en heeft mij ook goed geholpen en was zeer vriendelijk. De installatie die daarop volgde verliep heel vlotjes. Het installatiebedrijf heeft netjes een afspraak gemaakt, en de jongen waren stipt op tijd. Vooraf zijn mijn wensen besproken, onder andere met betrekking tot het wegwerken van de kabel en hier is een goede oplossing voor gevonden door de installateurs en zij hebben alles ook keurig achtergelaten.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 270Wp SE optimizers

9.0
Ik ben erg tevreden met mijn investering in zonnepanelen bij Zonneplan. Alles verliep heel prettig en helder. De installatie verliep ook goed, de jongens hebben op het dak sterk werk geleverd en netjes achtergelaten.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag