088 020 3000Bereikbaar tot 17:00 uur
Nederweert
Zonnepanelen in Nederweert

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nederweert

Nederweert is al goed bezig met verduurzamen! Zo is er een duurzaam bouwloket beschikbaar en is het windpark in Ospeldijk gerealiseerd. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Hiermee dragen ze bij aan een beter milieu en besparen ze ook nog flink op hun energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van gemeente Nederweert kunnen met 1.108 zonuren per jaar wel 820 euro per jaar besparen! De huishoudens die al beschikken over zonnepanelen besparen gezamenlijk wel €1.776.710 euro per jaar!

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nederweert:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nederweert kende afgelopen jaar 1108 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nederweert zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nederweert ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nederweert kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nederweert

Al 1.730 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Nederweert gingen je voor.

Potentie in Nederweert

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Nederweert. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 4.086 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen! Grote kans dat jouw woning ook geschikt is.

2030 energieneutraal

Gemeente Nederweert wil in 2030 energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Hier is de gemeente al goed mee bezig en haar inwoners werken hier ook aan mee. Zonneplan wil graag haar steentje bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 1.730 daken die al panelen hebben. Dit is al een grote stap richting een duurzamer Nederweert, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Nederweert in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nederweert steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Nederweert er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Nederweert

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!