088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Roermond

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

4020 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 432.600 besparen

Elk jaar samen besparen

33577 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Roermond

Wilt u een lagere energierekening en tegelijkertijd iets voor het milieu doen? 30% van de huishoudens in Roermond is u al voorgegaan en bespaart geld dankzij de aanschaf van zonnepanelen. En niet alleen uw portemonnee profiteert hiervan. Met de aanschaf van zonnepanelen zet u namelijk een mooie stap richting een duurzamere samenleving. Zonneplan wil u helpen om deze kans te benutten! Vraag nu geheel vrijblijvend een persoonlijk Zonneplan aan en kom erachter hoeveel panelen er op uw dak passen.

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan deze video.

Een tevreden klant uit de gemeente Roermond

Erg tevreden met mijn nieuwe zonnepanelen. Goed advies gehad en de communicatie tussen de medewerker en mij verliep soepel. De installatie verliep ook naar wens. Al met al dik tevreden.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies gemaakt. U ontvangt per mail een persoonlijk advies, het zonneplan, dat u in alle rust kunt bekijken. Als u akkoord gaat met het zonneplan wordt er een installatiedatum gepland. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft. U betaalt pas nadat de panelen geplaatst zijn en u helemaal tevreden bent.


Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject in de gemeente Roermond heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

Beschermd stadsgezicht: in de gemeente Roermond is er sprake van beschermd stadsgezicht. Dit beschermd stadsgezicht bevindt zich in:

  • Roermond. De straten tussen het spoor, Wilhelminasingel, Sint Jacobslaan, Voorstad Sint-Jacob en Minderbroederssingel.

Woont u in de buurt van deze straten? Dan kan uw dak binnen dit beschermd gebied vallen. Zonnepanelen op deze daken zijn wel mogelijk, maar alleen met een vergunning van de gemeente.


Stimuleringslening Limburg

Om het voor iedereen mogelijk te maken om te profiteren van zonne-energie biedt de provincie Limburg een stimuleringslening aan. De stimuleringslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren. Vanwege de gunstige voorwaarden, zoals een lage rente, is de stimuleringslening erg populair.

Meer over deze stimuleringslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van andere stimuleringsregelingen, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

104 reviews van mensen uit de omgeving van Roermond

Gemiddeld
9,1
8.6
Ik heb een heel mooi setje panelen van Zonneplan gekregen. Advies was uitstekend en heel duidelijk. De installatie is daarna ook vlekkeloos verlopen! Ik raad Zonneplan bij al mijn vrienden en kennissen aan.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Het gaat allemaal vanzelf met de zonnepanelen en we hoeven er niks voor te doen. Ondanks de donkere dagen hebben we hele goede opbrengsten die mooi gelijk lopen met de prognose.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Zonnepanelen zijn voor mij een stukje duurzaamheid, maar ik vind het vooral fijn dat mijn vaste lasten een stuk gedaald zijn. De installatie is via Zonneplan heel goed verlopen. Ik ben dik tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
-
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp All Black

8.0
Ik ben blij met de afwerking en installatie van de zonnepanelen. De monteurs waren goede jongens en hebben alles netjes achter gelaten, complimenten!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
De installatie ging een stuk sneller dan verwacht en de monteurs waren erg aardig en ook duidelijk kundig. De zonnepanelen liggen er goed op en ook de productie is boven verwachting.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het proces met Zonneplan is perfect verlopen. Vooral over de monteurs ben ik erg tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De meter is keihard achteruit aan het draaien dus ik ben tevreden! Tijdens de installatie is alles naar wens gegaan, echt perfect. Nu lekker genieten van de zon.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De beste reclame is het verhaal van anderen en mijn verhaal deel ik graag. Niets dan positief. De monteurs hebben mooi werk geleverd. Mijn vragen zijn in de winkel beantwoord. Ik heb spijt van 1 ding en dat is dat ik zolang heb gewacht met zonnepanelen. Vraagt iemand naar mijn zonnepanelen en stuur ik ze altijd door naar Zonneplan
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

8.0
Van begin tot eind is alles heel goed gegaan. Het adviesgesprek was hartstikke goed en duidelijk. Ben geholpen door erg vriendelijk personeel. Altijd netjes op de hoogte gehouden van alles, wat ook heel prettig is. Ook de installatie is goed verlopen. Ik hou nog nauwlettend in de gaten wat de zonnepanelen opbrengen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag