Zonnepanelen in Utrecht

  • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
  • Nu voordeel door 0% btw
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

in 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in provincie Utrecht

Zonneplan is dé zonnepanelen specialist in de provincie Utrecht. Met onze ervaring en expertise hebben wij al vele inwoners van groene stroom voorzien. Op flink zonnige dagen leveren zonnepanelen veel meer op dan je op dat moment verbruikt. Deze energie wordt automatisch terug geleverd aan jouw energieleverancier. Dit wordt salderen genoemd, als je meer energie terug levert dan je verbruikt dan krijg je hiervoor een vergoeding van uw energieleverancier. Wanneer de energieprijzen stijgen, stijgt jouw vergoeding mee.

Weten hoe anderen Zonneplan ervaren?

Zonnepanelen in provincie Utrecht

In de provincie Utrecht was er het afgelopen jaar sprake van 1199 volle zonuren. Op verschillende plekken in de regio wordt van deze energiebron dankbaar gebruik gemaakt. SKF Korfbalvereniging uit Veendaal is bijvoorbeeld als trotse bezitter van ruim 200 zonnepanelen en sinds 2017 energieneutraal als sportaccommodatie.  Ook liggen er 146 zonnepanelen op Sportcentrum De Woerd in Driebergen

Niet alleen sportaccommodaties in Utrecht profiteren van zonne-energie. Ook scholen in de provincie kiezen vaker voor  zonnepanelen. In Doorn liggen er op het dak van het Revius Lyceum in Doorn maar liefst 399 zonnepanelen en ook op het Vakcollege Maarsbergen zijn in 2020 432 zonnepanelen in gebruik genomen.

Provincie Utrecht gaat voor een duurzaam 2040!

Daken van sporthallen en scholen leveren grote bijdrages aan het verduurzamen van de energie die de inwoners van de provincie Utrecht gebruiken. Maar ook als individueel huishouden kan jij met jouw zonnepanelen je steentje bijdragen aan de doelstelling van jouw provincie en gemeente. En een mooie bonus: je bespaart ook direct op jouw energierekening. Gemiddeld komt dit op €1.143 per jaar.  De afgelopen jaren hebben wij al bij 4117 huishoudens in de provincie zonnepanelen geïnstalleerd, ben jij de volgende inwoner waar wij langs mogen komen?