088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Baarn

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1754 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 304.200 besparen

Elk jaar samen besparen

23500 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Baarn

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van Baarn. Dit is te zien aan de 970 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst een 16% rendement oplevert in Baarn. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, kwaliteit producten en wensen van de klanten altijd mee. Ons doel: u 100% tevreden maken met uw zonneplan.

Een klant uit Baarn:

Ik ben tevreden over het gehele proces bij Zonneplan. Ik ben goed geholpen door mijn adviseur en op de dag van installatie was alles zo gemonteerd.

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

Voor de start van het zonnepanelen project Baarn heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: In de gemeente Baarn vallen er diverse straten onder beschermd stadsgezicht. Indien uw woning onder dit beschermd gezicht valt, heeft u een vergunning nodig van de gemeente om zonnepanelen te kunnen plaatsen. Wij verwijzen u hiervoor door naar de gemeente Baarn.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente wil in 2030 klimaatneutraal zijn. Om dit te halen biedt Baarn zijn inwoners verschillende gemeentelijke regelingen. Lees hieronder meer.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Zonneplan heeft ervaren mensen in dienst. Adviseurs adviseren u aan de hand van haarscherpe satellietbeelden. Ze bekijken uw dak, nemen pijpjes, ramen en de staat van het dak mee en brengen het beste advies uit.

Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen genomen:

  1. De btw-teruggave wordt voor u geregeld.
  2. U krijgt 10 jaar garantie op alle producten.
  3. U krijgt ten alle tijden inzicht in uw opbrengsten met de monitoring App.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Baarn

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de duurzaamheidslening van Baarn. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget niet onbeperkt.

Meer over dezestimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van andere stimulerings-regelingen, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

14 reviews van mensen uit de omgeving van Baarn

Gemiddeld
9,2
9.0
Het hele proces is van begin tot eind duidelijk uitgelegd. Op dag van installatie werd nogmaals goed besproken hoe het in zijn werk ging, en binnen een halve dag was het geïnstalleerd.
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en LONGi Solar 300 Wp All Black

9.0
Zonneplan is een top bedrijf om mee samen te werken. Ze kwamen hun afspraken na en alles is erg kundig geïnstalleerd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Wat ben ik ontzettend goed geholpen door Zonneplan. De opstelling op het dak is precies zoals ik het wilde. Installatie ging erg soepel en de panelen hebben al heel wat onstuimig weer doorstaan. Mijn vraag over de monitoringsgegevens is super behandeld, dus een vette 10 voor Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE7K en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Het gaat nog steeds erg goed met de zonnepanelen. Ik heb ze nu al een hele tijd en ben er nog erg tevreden mee. De teruglevering is goed, ze werken nog zoals ik had verwacht dat ze zouden werken en de service was echt perfect. De jongens maakten extra tijd vrij voor extra vragen en de installatie is perfect gegaan!
Zonnepanelen Baarn
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Het contact met Zonneplan was zeer duidelijk en prettig. Ook de installatie is goed verlopen. Tot nu toe ben ik de enige in de straat met zonnepanelen, maar ik raad het bij iedereen aan.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben zeer tevreden over de service van Zonneplan. Het bevalt me enorm, de zonnepanelen zijn super strak op het dak geplaatst. Het advies was ook prettig, het waren goede telefoongesprekken. De btw teruggave is ook soepel verlopen.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik heb een helder adviesgesprek gehad en vragen werden goed beantwoord bij Zonneplan. Dat is dan ook de reden dat ik voor ze heb gekozen. Verder is ook alles goed afgehandeld.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben tevreden over het gehele proces bij Zonneplan. Ik heb goed geholpen door mijn adviseur en op de dag van installatie was alles zo gemonteerd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Ik ben erg tevreden over de afhandeling van de installatie. Er was veel begeleiding vanuit Zonneplan!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
De zonnepanelen zitten goed op het dak en alles werkt naar behoren. De installateurs hebben hard gewerkt en hebben de panelen netjes gemonteerd. Het was ook fijn dat na afloop alles netjes is schoongemaakt en opgeruimd. Ik heb geen opmerkingen en ik zou het bij iedereen aanbevelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270Wp SE optimizers

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag