088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Mijdrecht
Zonnepanelen in Mijdrecht

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Mijdrecht

Al 2.856 daken in Mijdrecht zijn bedekt met zonnepanelen. Niet alleen huishoudens kiezen voor zonnepanelen, ook steeds meer bedrijven kiezen voor zonnepanelen. Zo ook het dorpshuis Baambrugge het Veenweidebad en het VeenLanden College. Op deze middelbare school heeft al 500 zonnepanelen op het dak liggen. Goed bezig! Al deze bedrijven en huishoudens zijn al goed bezig met het verduurzamen van Nederland, help jij ook mee?

In [stad] zijn 22% van de koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. Dit is dus een mooie eerste stap. Mede doordat inwoners hun investering terugverdienen met zonnepanelen. Je hoeft namelijk geen grijze stroom meer te kopen van het net, maar je wekt je eigen zonne-energie op! 

Wil jij ook weten wat de voordelen zijn van zonnepanelen? Je kunt gemakkelijk informatie opvragen via onze dakcheck. Hier kun jij een aanvraag doen en gaat een van onze adviseurs aan de slag met het maken van jou persoonlijke en vrijblijvende Zonneplan. Wij zullen je dan informeren over de prijs, het aantal zonnepanelen en wat jij gaat opwekken met de panelen. Misschien kun jij wel meer besparen dan het gemiddelde van €1.027 per jaar.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Mijdrecht:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Mijdrecht kende afgelopen jaar 1048 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Mijdrecht zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Mijdrecht ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Mijdrecht kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Mijdrecht

Al 933 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Mijdrecht gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Mijdrecht

Bij Zonneplan doen wij onderzoek naar de geschikte daken voor zonnepanelen in Mijdrecht. Op deze manier krijgen we een goed beeld van de potentie van de woningen. Een woning moet namelijk wel genoeg ruimte en zonlicht op het dak hebben, en beschikken over het juiste materiaal dakbedekking. Een rieten dak is bijvoorbeeld niet geschikt. Gelukkig zijn er veel geschikte daken in Mijdrecht. Van de 12.740 daken van koopwoningen binnen de gemeente zijn er in totaal 7.265 geschikt. Dat zijn nog veel daken die kunnen schitteren met zonnepanelen!

Uit het onderzoek blijkt dat er geen sprake is van beschermd stadsgezicht in Mijdrecht. Dit betekent dat je zonnepanelen kunt plaatsen zonder vergunning van de gemeente. Onze installateurs staan dan ook te popelen om jouw dak te voorzien van zonnepanelen.

 

Zonnepanelen installateur Mijdrecht

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Mijdrecht of omgeving? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Almere. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio rond Mijdrecht. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners gevestigd in Breukelen en Amstelveen.

We hebben al veel installaties mogen leveren in de gemeente De Ronde Venen. Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst: Je bespaart gemiddeld €1.027 per jaar op de energierekening.

 

Zonnepanelen kopen in Mijdrecht

Het doel is om in 2040 klimaatneutraal te worden. De gemeente is al goed op weg en veel Mijdrechters dragen ook al hun steentje bij. Steeds meer huishoudens kiezen namelijk voor eigen energie in de vorm van zonnepanelen op daken in Mijdrecht. Dit is voor jou ook super interessant, want naast bijdragen aan de doelstelling van de gemeente profiteer je zelf natuurlijk ook. Direct na de installatie begin je namelijk al met besparen op jouw energierekening. Wil jij zonnepaneleninstallatie kopen in Mijdrecht? Doe dan de gratis dakcheck en ontdek wat de mogelijkheden van jouw dak zijn voor zonnepanelen in Mijdrecht.

Mijdrecht gaat voor Slimme energie

Steeds meer Mijdrechters kiezen in 2022 voor een energiecontract op basis van dynamische uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Mijdrecht zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Mijdrecht is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Mijdrecht

 • Waarom zonnepanelen kopen in Mijdrecht?

  Zonnepanelen kopen in Mijdrecht heeft voordelen. Op steeds meer daken in Mijdrecht liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Mijdrecht?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in gemeente De Ronde Venen. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Mijdrecht?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Almere. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de lokale regio rond Mijdrecht. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook nog twee lokale Zonneplan partners. N. Scheenhart Solar & Led Power uit Breukelen en Zuidzon uit Amstelveen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Mijdrecht in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Mijdrecht steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Mijdrecht er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Mijdrecht

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!