phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 17:00 uur
Polsbroek
Zonnepanelen in Polsbroek

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Polsbroek

In de gemeente Lopik ontstaan steeds meer initiatieven om te verduurzamen, zo is er een Stichting Duurzaam Lopikerwaard opgericht. Het verduurzamen van een huis kan met zonnepanelen. Met nog 3.141 geschikte woningen, zijn er genoeg mogelijkheden om de gemeente te verduurzamen met zonnepanelen. Benieuwd naar de kansen voor jouw woning? Lees dan verder!

In Lopik genieten al 674 inwoners van zonne-energie! Er zijn nog genoeg mogelijkheden om in Lopik te verduurzamen met zonnepanelen. Benieuwd naar hoe je kunt besparen op de energierekening en bij kunt dragen aan een duurzaam Lopik ? Doe de gratis postcodecheck en ontdek of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Polsbroek:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Polsbroek kende afgelopen jaar 1156 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Polsbroek zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Polsbroek ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Polsbroek kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Polsbroek

Al 674 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Lopik gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht Lopik

In de gemeente Lopik is er in de plaats Jaarsveld sprake van een beschermd dorpsgezicht . De gemeente vindt dat de woningen rondom de Kerkstraat een grote cultuurhistorische waarde hebben, waardoor er niet zomaar aanpassingen aan de woning gedaan mogen worden. Gelukkig is het voor zonnepanelen wel mogelijk om een vergunning aan te vragen, zodat deze alsnog geplaatst kunnen worden. Bevindt jouw woning zich niet in dit gebied? Dan kun je zonder vergunning een persoonlijke plan aanvragen!

De verduurzaming van Lopik

De gemeente Lopik is onderdeel van een Regionale Energie Strategie, de regio waar Lopik onder valt bestaat onder andere uit 16 Utrechtse gemeenten. Het doel is om in 2030 in totaal 35 miljard kilowattuur per jaar op te wekken uit zon- en windenergie. Hiermee moet de CO2-uitstoot met de helft verminderd zijn ten opzichte van 1990 De doelstelling van Lopik is om uiteindelijk in 2050 een klimaatneutrale gemeente te zijn. Draag jij ook bij aan een klimaatneutraal Lopik?


Polsbroek in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Polsbroek steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Lopik er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Lopik

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan