088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Veenendaal

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1910 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 128.400 besparen

Elk jaar samen besparen

9702 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Veenendaal

De gemeente Veenendaal verduurzamen met zonnepanelen: wij van Zonneplan hebben zin om de handen uit de mouwen te steken en dit te realiseren. We gaan snel beginnen, want de gemeente Veenendaal wil in 2035 energieneutraal zijn! Inmiddels zijn 1.672 daken al voorzien van zonnepanelen en hebben 1.355 inwoners een aanvraag voor zonnepanelen bij Zonneplan gedaan. Een logische keuze, gezien een dak in de volle zon maar liefst 15% rendement oplevert in Veenendaal. Wilt u ook mee verduurzamen en gaat u ook profiteren van dit potentiële rendement? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een persoonlijk Zonneplan aan en kom erachter hoeveel panelen er op uw dak passen.

Nieuwsgierig naar de huidige stand van zaken in de gemeente Veenendaal?

  • In de gemeente Veenendaal ligt momenteel meer dan een half paneel per inwoner.
  • Gezamenlijk hebben de inwoners van de gemeente Veenendaal met zonnepanelen de verbranding van 75.087 kilogram kolen voorkomen.
  • De inwoners van Veenendaal met zonnepanelen hebben samen €93.300 bespaard!

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u, tot op het moment van installatie, de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Zonneplan werkt uitsluitend met de nieuwste en beste producten. Alle producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk. De prijs die u uiteindelijk betaald, is een all-in prijs, waardoor u nooit onverwachte kosten maakt.

Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject in de gemeente Veenendaal heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  • Beschermd stadsgezicht: In de gemeente Veenendaal is geen sprake van beschermd stadsgezicht. Hierdoor kunnen zonnepanelen op uw dak geplaatst worden zonder een vergunning van de gemeente.

Een tevreden klant uit de gemeente Veenendaal

Alles is naar wens verlopen! De adviseurs van Zonneplan zijn fijne mensen om mee te communiceren, zij hebben mij erg goed geholpen. Ik heb Zonneplan aanbevolen bij kennissen en vrienden en zij overwegen het nu ook.

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan deze video.


Uw zonnepanelen financieren met een duurzaamheidslening

Om te investeren in zonnepanelen, hebben inwoners van de gemeente Veenendaal geen kapitaal aan spaargeld nodig. De gemeente stelt namelijk een duurzaamheidslening beschikbaar. Deze lening is mogelijk door de samenwerking met het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn). Door gebruik te maken van deze regeling gaat u er vanaf dag één al op vooruit.

Meer over de duurzaamheidslening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

12 reviews van mensen uit de omgeving van Veenendaal

Gemiddeld
9,4
10.0
Ik heb helemaal geen klachten. Het traject met Zonneplan is uitstekend verlopen. De installatie was voorspoedig gegaan en de teruggave van de btw ging ook erg snel, we hebben hier niks voor hoeven doen! Al met al ben ik een erg tevreden klant!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

8.0
Prima, de panelen produceren veel energie. In november heb ik mijn energiecontract veranderd. Wat bleek ik heb al 3100kwh heb opgewekt. Maar ook mijn verbruik is met 25% gezakt. Ik word dus steeds duurzamer! Heerlijk om zo 60 euro per maand te besparen. Ik heb 1x een storing gehad, maar met 1 reset is dit ook gelijk verholpen.
Zonnepanelen Veenendaal
Gekozen voor Zeverlution 3680 en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Alles is perfect gegaan. Maar dan ook echt alles! Het advies is heel goed en duidelijk. De installatie kon ook niet beter. Je hoeft pas te betalen als je helemaal tevreden bent, en het advies is geheel vrijblijvend. Top bedrijf!
Zonnepanelen Veenendaal
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave SetApp en JA Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben een tevreden mens en zelfs het weer werkt mee.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden met de service van Zonneplan. Ik had zelf al veel uitgezocht en Zonneplan steeg erboven uit! De aanloop naar de installatie duurde wat lang maar de installatie verliep erg snel!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Alles is naar wens verlopen! De adviseurs van Zonneplan zijn fijne mensen om mee te communiceren zij hebben mij erg goed geholpen. Ik heb Zonneplan aanbevolen bij kennissen en vrienden en zij overwegen het nu ook.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Tijdens de installatie bleek er een miscommunicatie te zijn. Gelukkig heeft Zonneplan hier uitstekend op ingespeeld en ons volledig geholpen. Nu liggen de zonnepanelen een paar maanden op het dak en kan ik zeggen dat we heel erg blij zijn met het resultaat. Daarom geven wij Zonneplan een dikke 10!
Zonnepanelen Veenendaal
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Opzich is alles eigenlijk goed gegaan. Het werkt allemaal naar wens. Ik moet wel bekennen dat ik in het begin nog wat problemen had met mijn zekeringen. Deze sprongen er af en toe uit. Dit was vervelend maar het lijkt nu opgelost te zijn en ik produceer boven verwachting!
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Alles is goed gegaan. De installatie ging perfect. De installateurs waren vriendelijke lui en waren heel vlot. Met drie en een half uur was het al gedaan. De reden voor ons om voor Zonneplan te kiezen was vanwege het prettige contact. De adviseur legde alle vragen die wij hadden perfect uit. Ik wist dat Zonneplan niet de allergoedkoopste was, maar het gaat ook om een stukje gevoel en hoe het bedrijf erin staat.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en BYD 260 Wp

10.0
Het contact met de installateurs en Zonneplan verliep perfect. De jongens van de installatie hebben het goed gedaan, alleen zitten we nog op de zon te wachten. Iemand bij mij op de zaak zou ook zonnepanelen bij Zonneplan aanschaffen en daarom heb ik zijn ervaring afgewacht. Bij hem was het goed verlopen en daarom heb ik ook voor Zonneplan gekozen.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 5000TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag