030-7602740Bereikbaar tot 18:00 uur
Zeist
Zonnepanelen in Zeist

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zeist

Op steeds meer daken in de gemeente Zeist zie je zonnepanelen verschijnen. Kijk bijvoorbeeld maar naar de daken van de scholen ‘Turnhout’ en ‘CBS De Sluis’: daar zijn zonnepanelen geïnstalleerd. Het is niet gek dat op steeds meer daken zonnepanelen schitteren. Met zonnepanelen kun je namelijk flink besparen op de energierekening. Benieuwd naar de gemiddelde besparingen in de gemeente Zeist?

In de gemeente Zeist besparen inwoners per huishouden ongeveer €1.143 per jaar. Kijken we naar de 2.833 huishoudens in de gemeente die al van zonnepanelen profiteren, dan besparen zij gezamenlijk €3.238.119 per jaar. Enthousiast geworden van de opbrengsten en  benieuwd of jouw dak de volgende is die van zonnepanelen kan profiteren? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Na het invullen van de postcodecheck, wordt er contact met je opgenomen door jouw adviseur. Naar aanleiding van dit gesprek maakt de adviseur een persoonlijk Zonneplan. In dit Zonneplan staat een overzicht van al jouw kosten, besparingen en de producten die gekozen zijn aan de hand van uw daksituatie. In de gemeente Zeist deden al 1.306 een postcodecheck!

Waarom juist nu zonnepanelen in Zeist:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zeist kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zeist zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zeist ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zeist kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zeist

Al 2.833 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Zeist gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Zeist

Van alle koopwoningen in de gemeente Zeist zijn  2.833 daken geschikt voor zonnepanelen. Zonneplan bekijkt alle daken in de gemeente en beoordeeld deze op geschiktheid voor zonnepanelen. 56% van de koopwoningen profiteren van zon. Dit blijkt uit het onderzoek dat Zonneplan doet naar het aantal geschikte daken in gemeente Zeist.

Als jouw dak geschikt is zorgen onze monteurs er uiteindelijk voor dat de zonnepanelen netjes op jouw dak komen te liggen. Dit wordt bijna altijd binnen één dag geregeld en jij kunt zelf inplannen wanneer onze monteurs bij jouw langskomen! Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 370 Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen.

Zonnepanelen installateur Zeist

Wanneer de installatie plaatsvindt kun jij zelf bepalen dankzij de zelfplanner. Zo komen wij pas langs op een datum en tijdstip wanneer jou het uitkomt. Onze installateurs in Zeist zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Ook zullen ze ervoor zorgen dat de werkplek in Zeist netjes achtergelaten wordt.

Jouw werkelijke opbrengsten zie je simpel en overzichtelijk terug in onze eigen gratis Zonneplan app. Dankzij een versleutelde 4G verbinding heb je live inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. Dankzij deze verbinding blijft tevens de data van jou. Je ziet altijd en overal hoeveel energie jouw zonnepanelen opwekken. Super handig, want zo vergelijk je de opbrengst eenvoudig met gisteren, vorig jaar of met je buren!

 

Zonnepanelen kopen in Zeist

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Zeist energieneutraal is. Veel Zeistenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 2.833 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Zeist . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Zeist ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Zeist .

Zeist gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Zeistenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Zeist zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Zeist !

Vragen over zonnepanelen kopen in Zeist

 • Waarom zonnepanelen kopen in Zeist?

  Zonnepanelen kopen in Zeist heeft voordelen. Op steeds meer daken in Zeist liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Zeist?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Zeist . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Zeist?

  In Almere hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Stuz Infra uit Vleuten en SDK Techniek uit Leusden. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Zeist in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zeist steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Zeist er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Zeist

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!