033-2048053Bereikbaar tot 20:30 uur
Woudenberg
Zonnepanelen in Woudenberg

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Woudenberg

Zonnepanelen worden door inwoners van Woudenberg steeds vaker gekozen om te besparen op de energierekening. Dit is ook nog eens goed voor het milieu. Het gemiddelde huishouden in Nederland bespaart maar liefst €1.027 euro per jaar! V.V. Woudenberg is ook goed bezig. Zij hebben al 120 zonnepanelen op het dak van het clubgebouw liggen. Hiermee besparen zij gemiddeld € 2.400,- per jaar.

Samen hebben de zonnepanelenbezitters in gemeente Woudenberg al bespaard. Een flinke besparing op de energierekening dus. Wil jij ook graag jaarlijks geld besparen? De eerste stap is simpel: doe de dakcheck en ontdek of jouw dak geschikt is.

Na het invullen van postcodecheck neemt een van onze adviseurs contact met je op. Deze adviseur bekijkt of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen en wat jij kunt besparen. Jouw adviseur maakt een persoonlijk Zonneplan met daarin informatie over de gekozen materialen, de totale kosten en natuur wat jij gaat besparen.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Woudenberg:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Woudenberg kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Woudenberg zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Woudenberg ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Woudenberg kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Woudenberg

Al 943 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Woudenberg gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Woudenberg

Uit onderzoek van Zonneplan blijkt dat maar liefst van de daken geschikt is voor zonnepanelen. Grote kans dat jouw woning hier dus ook tussen zit! Ook zagen wij dat er in de gemeente Woudenberg geen sprake is van beschermd stadsgezicht. Dat scheelt, aangezien anders een vergunning vanuit de gemeente nodig is voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit is in gemeente Woudenberg dus gelukkig niet het geval!

Met de gratis dakscan van Zonneplan kom je er gelijk achter of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen van Zonneplan! Al zeker uit de gemeente Woudenberg gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Woudenberg

Ben je opzoek naar een zonnepanelen installateur in Woudenberg? Onze ervaren monteurs en installatiepartners staan te popelen om bij jou zonnepanelen te installeren. Onze installateurs in Woudenberg zijn opgeleid in de Zonneplan Academy en hebben VCA certificaat behaald. Ook werken de monteurs volgens de normen van de NEN-3140. Naast onze eigen Zonneplan installatieteams werken wij ook samen met lokale Zonneplan partners.

Direct wanneer de zonnepanelen op het dak liggen beginnen ze met het genereren van jouw opbrengsten. Deze live opbrengsten kun je makkelijk op elk moment in de gaten houden dankzij de Zonneplan app. De informatie die naar de app wordt gestuurd is tevens versleuteld dankzij de 4g verbinding. Zo komt jouw data niet ergens anders terecht.

Zonnepanelen kopen in Woudenberg

De gemeente Woudenberg heeft als duurzaamheidsdoelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Veel Woudenbergers zijn al goed bezig. Er zijn namelijk al huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Daarnaast zijn meerdere informatieavonden over zonnepanelen gehouden in de gemeente. Wil jij ook bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van Woudenberg? Kies dan voor de zonnepanelen van Zonneplan!

Woudenberg gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer Woudenbergers voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Woudenberg is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Woudenberg

 • Waarom zonnepanelen kopen in Woudenberg?

  Zonnepanelen kopen in Woudenberg heeft voordelen. Op steeds meer daken in Woudenberg liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Woudenberg?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Almere. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook drie lokale Zonneplan partners. ID Installaties uit Ermelo, Stuz Infra uit Vleuten en SDK Techniek uit Leusden.

   

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Woudenberg?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Woudenberg . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Woudenberg in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Woudenberg steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Woudenberg er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Woudenberg

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!