088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen IJsselstein

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

516 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 30.000 besparen

Elk jaar samen besparen

1978 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in IJsselstein

IJsselstein gaat voor duurzaam. De afgelopen jaren heeft er een groei plaatsgevonden in het gemiddeld aantal woningen die voorzien zijn van zonnepanelen in de gemeente IJsselstein. Helaas loopt de gemeente IJsselstein nog wel achter op het gemiddelde in de provincie Utrecht. Echter is Zonneplan wel positief gestemd over de stijgende lijn in de gemeente IJsselstein. De bewoners zijn te spreken over de installaties die Zonneplan verricht heeft in de gemeente IJsselstein.

Een tevreden klant uit IJsselstein:

Wij zochten een manier om te investeren in ons huis, die tegelijkertijd wat bijdroeg aan het milieu. Zonnepanelen was daarvoor een mooi oplossing. Ik heb voor Zonneplan gekozen omdat ze er het meest verstand van hadden. Ik heb andere bedrijven benaderd en vragen gesteld, maar sommige bedrijven gaven antwoorden waarvan ik wist dat ze niet eens klopten.

Geschikte daken in gemeente IJsselstein

IJsselstein heeft te kampen met een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat er een vergunning aangevraagd dient te worden voor het plaatsen van zonnepanelen. In IJsselstein hebben de volgende straten een beschermd stadsgezicht. IJsselstein heeft beschermd stadsgezicht in de volgende straten: Benschopperstraat, Utrechtsestraat, Hofstraat, Kronenburgplantsoen, Kerkstraat, IJsselstraat, Voorstraat, Havenstraat, Walkade, Kloosterstraat, Koningshof, Weidstraat, Doelenstraat, Molenstraat, Sint Nicolaasstraat , Kronenburgplantsoen, Kasteellaan, Vingerhoekhof, Utrechtsestraat, Weidstraat en Doelenstraat. In de rest van de gemeente IJsselstein kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder dat er een vergunning benodigd is.

IJsselstein gaat voor duurzaam

Door Zonneplan is er onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen voor zonnepanelen in de gemeente IJsselstein. Hieruit komt naar voren dat er 10.871 geschikte woningen zijn. 321 woningen zijn al voorzien van zonnepanelen, dit komt neer op ongeveer 3%. Hiermee ligt de gemeente IJsselstein achter op het gemiddelde van de provincie Utrecht, dit ligt namelijk op 3,67%. Het positieve nieuws is dat er een groei plaatsvindt op het gebied van het aantal woningen met zonnepanelen in de gemeente IJsselstein. Zonneplan wil graag samen met de bewoners van IJsselstein de stap zetten naar een duurzame gemeente, doet ook u met ons mee?


De Energiebespaarlening

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in gemeente IJsselstein. De duurzaamheidsdoelstelling die opgesteld is in gemeente IJsselstein is in 2050 klimaatneutraal. De inwoners van gemeente IJsselstein kunnen gebruik maken van de Energiebespaarlening. De Energiebespaarlening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

• Rente tussen de 2,2 en de 2,9%

• Het minimum leenbedrag is €2500, het maximum is €25.000

• Looptijd tussen de 7 jaar en 15 jaar

• U kunt boetevrij aflossen

Wilt u meer informatie over de Energiebespaarlening, dan kunt u hier een kijkje nemen: op het kenniscentrum of ga hier naar de website van het Energiebespaarfonds

Het energieloket van gemeente IJsselstein kunt u bekijken voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente: Klik hier voor het energieloket IJsselstein

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

3 reviews van mensen uit de omgeving van IJsselstein

Gemiddeld
9,7
9.0
Super werk geleverd, ik ben goed en snel geholpen. De installateurs waren profesionele jongens, ze waren snel klaar, vriendelijk en netjes. Ze hebben het kabeltraject super weggewerkt. Ik ben goed te spreken over zonneplan.
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en Trina Solar 320 Wp All Black

10.0
De dag na de installatie van de zonnepanelen zijn we op vakantie gegaan, maar we hebben het systeem met een goed gevoel achter gelaten. En dit kenmerkt de samenwerking met Zonneplan. Alle vragen en onzekerheden werden weggenomen. Wij voelden ons echt gehoord door Zonneplan.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
Wij zochten een manier om te investeren in ons huis, die tegelijkertijd wat bijdroeg aan het milieu. Zonnepanelen was daarvoor een mooie oplossing. Ik heb voor Zonneplan gekozen omdat ze er het meest verstand van hadden. Ik heb andere bedrijven benaderd en vragen gesteld, maar sommige bedrijven gaven antwoorden waarvan ik wist dat ze niet eens klopten.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en LG 260 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag