088 020 3000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Wijk bij Duurstede
Zonnepanelen in Wijk bij Duurstede

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wijk bij Duurstede

Duurzaamheid leeft onder de inwoners van Wijk bij Duurstede. Zo is er zelfs een duurzaamheidskrant om de gemeente op de hoogte te houden van de nieuwste duurzame ontwikkelingen. Daarnaast wekken ook steeds meer inwoners zelf duurzame stroom op met hun eigen zonnepanelen. Niet gek, want daarmee kunnen ze flink mee besparen op de energierekening. Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Met 1125 zonuren per jaar in Wijk bij Duurstede kunnen de inwoners wel 820 euro per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De huishoudens die al beschikken over zonnepanelen, besparen jaarlijks gezamenlijk . Naast dat zonnepanelen goed zijn voor jouw eigen energierekening, help je ook mee aan een beter milieu. In Wijk bij Duurstede wordt jaarlijks kg CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van bomen. Lijkt jou dit ook zo aantrekkelijk? Doe dan snel een aanvraag.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Wijk bij Duurstede:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wijk bij Duurstede kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wijk bij Duurstede zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wijk bij Duurstede ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wijk bij Duurstede kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wijk bij Duurstede

Al 1.558 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Wijk bij Duurstede gingen je voor.

Zonnepanelen geschikt voor de daken in Wijk bij Duurstede

Uit onderzoek van Zonneplan is gebleken dat de daken in de gemeente Wijk bij Duurstede zeer geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Echter, moet er wel rekening worden gehouden met een beschermd stadsgezicht op meerdere plekken in de gemeente. Kijk hier of er in jouw wijk sprake is van een beschermd stadsgezicht. Hier moet eerst een vergunning worden aangevraagd alvorens er begonnen kan worden met het plaatsen van zonnepanelen.

Steeds meer zonnepanelen in Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede streeft er naar om klimaatneutraal te zijn in 2030. Om dit te bereiken, heeft de gemeente een milieubeleidsplan opgesteld. Hier staat in meerdere stappen aangegeven hoe er kan worden meegeholpen om dit doel te bereiken. Ook zonnepanelen zijn een onderdeel van dit plan. Zonneplan heeft veel enthousiaste installateurs klaarstaan om jouw woning te verduurzamen met zonnepanelen! Twijfelt u nog over de betalingsmogelijkheden? Er is een stimuleringsregeling beschikbaar, waardoor er geen eigen spaargeld nodig is om te starten met besparen. Lees hier meer over de greenloanslening!


Wijk bij Duurstede in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wijk bij Duurstede steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Wijk bij Duurstede er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Wijk bij Duurstede

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken