088 020 3000Bereikbaar tot 17:00 uur
Den Dolder
Zonnepanelen in Den Dolder

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Den Dolder

Op steeds meer daken in de gemeente Zeist zie je zonnepanelen verschijnen. Kijk bijvoorbeeld maar naar de daken van de scholen ‘Turnhout’ en ‘CBS De Sluis’: daar zijn zonnepanelen geïnstalleerd. Het is niet gek dat op steeds meer daken zonnepanelen schitteren. Met zonnepanelen kun je namelijk flink besparen op de energierekening. Benieuwd naar de gemiddelde besparingen in de gemeente Zeist?

In de gemeente Zeist besparen inwoners per huishouden ongeveer €1.027 per jaar. Kijken we naar de 3.012 huishoudens in de gemeente die al van zonnepanelen profiteren, dan besparen zij gezamenlijk €3.093.324 per jaar. Enthousiast geworden van de opbrengsten en  benieuwd of jouw dak de volgende is die van zonnepanelen kan profiteren? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Na het invullen van de postcodecheck, wordt er contact met je opgenomen door jouw persoonlijke adviseur. Naar aanleiding van dit gesprek maakt de adviseur een persoonlijk zonneplan. In dit zonneplan staat een overzicht van al jouw kosten, besparingen en de producten die gekozen zijn aan de hand van uw daksituatie. In de gemeente Zeist deden al 1.180 een postcodecheck!

Waarom juist nu zonnepanelen in Den Dolder:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Den Dolder kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Den Dolder zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Den Dolder ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Den Dolder kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Den Dolder

Al 3.012 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Zeist gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Van alle koopwoningen in de gemeente Zeist zijn  3.012 daken geschikt voor zonnepanelen. Zonneplan bekijkt alle daken in de gemeente en beoordeeld deze op geschiktheid voor zonnepanelen. 51% van de koopwoningen profiteren van zon. Dit blijkt uit het onderzoek dat Zonneplan doet naar het aantal geschikte daken in gemeente Zeist. Dit betekent dat er nog veel huishoudens zijn die nog kunnen profiteren van zonnepanelen.

 

Duurzaamheid in de gemeente Zeist

De gemeente Zeist heeft de doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Dit betekent dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er wordt verbruikt. Daken met zonnepanelen wekken hun eigen energie op en dragen bij aan de doelstelling. Wil jij ook bijdragen aan de doelstelling en tegelijk flink besparen op jouw energierekening? Zonneplan helpt jou hier graag mee!

 


Den Dolder in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Den Dolder steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Zeist er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Zeist

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!