phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
De Bilt
Zonnepanelen in De Bilt

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen De Bilt

In gemeente De Bilt zien we steeds vaker zonnepanelen. Dit is goed om te zien! De vrijeschool Het Zonnewiel is bijvoorbeeld al overgestapt naar zonnepanelen. Maar ook inwoners van De Bilt kiezen steeds vaker voor zonne-energie, waarmee ze jaarlijks op de energierekening besparen. Van alle geschikte daken in de gemeente De Bilt, profiteert al 14% van de zon! Benieuwd hoeveel jouw buurtbewoners samen besparen?

Alle huishoudens met zonnepanelen in de gemeente De Bilt  besparen samen jaarlijks €1.237.380. Dit zijn 1.509 huishoudens die hun eigen zonne-energie opwekken. Per huishouden besparen zij gemiddeld €820 per jaar. Toch zijn er nog genoeg mensen die nog kunnen profiteren van de zon en misschien ben jij er daar wel één van! Je kunt een gratis postcodecheck doen om erachter te komen hoeveel zonnepanelen jou gaan opleveren.

Nadat jij de postcodecheck hebt ingevuld, belt een van onze persoonlijke adviseurs je op. De adviseur bespreekt je energieverbruik en bekijkt je dak. Je ontvangt vervolgens een zonneplan. Dit bestaat uit jouw dakplan, informatie over de materialen, de kosten en jouw totale besparing .

Waarom juist nu zonnepanelen in De Bilt:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. De Bilt kende afgelopen jaar 1125 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in De Bilt zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In De Bilt ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In De Bilt kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in De Bilt

Al 1.509 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente De Bilt gingen je voor.

Onderzoek in De Bilt

Bij Zonneplan doen we onderzoek naar de daken van De Bilt. We bekijken de potentie van elk dak afzonderlijk. We schatten in of het dak geschikt is, door te kijken naar de ligging en de ruimte op het dak. Uit het onderzoek in De Bilt blijkt dat er 11.036 koopwoningen zijn. Hiervan heeft 49% een geschikt dak, waarvan 1.509 daken zonnepanelen hebben. Alle daken in de gemeente De Bilt hebben al 943.125kg CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan behouden van 71.063 bomen.

Een energieneutrale gemeente

In 2030 energieneutraal, dat is het doel van de gemeente De Bilt. Dit houdt in dat al het CO2 verbruik gecompenseerd wordt door het opwekken van duurzame energie. Hier is de gemeente al druk mee bezig. De gemeente bekijkt verschillende opties zoals wind- en zonne-energie. Ook de inwoners van de gemeente kunnen een handje helpen door te letten op hun energieverbruik en over te stappen naar zonnepanelen. Zonneplan helpt je graag met het zetten van deze stap naar zonne-energie!


De Bilt in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in De Bilt steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente De Bilt er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente De Bilt

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan