088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Amersfoort

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

4725 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 550.800 besparen

Elk jaar samen besparen

42855 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Amersfoort

Wat een zonnige zomer hebben we achter de rug in Nederland! Als we naar 2020 kijken, zien we weer een zonnige zomer tegemoet. Dit is geweldig nieuws voor huishoudens met zonnepanelen. Gaat u hier ook van profiteren? U helpt niet alleen uzelf een handje, maar ook de gemeente. Amersfoort heeft namelijk de duurzaamheidsdoelstelling om in 2030 CO2-neutraal zijn. Momenteel telt Amersfoort een half paneel per inwoner. Laten we samen dit aantal omhoog halen en de doelstelling van de gemeente halen.

Inwoners van Amersfoort met zonnepanelen hebben inmiddels gezamenlijk:

  • €493.800 aan grijze energie bespaard;
  • de verbranding van 467.144 kg kolen voorkomen.

Een tevreden klant uit Amersfoort:

Mijn schoonouders hebben ook zonnepanelen van Zonneplan en hebben dat ons ook aangeraden. Daarom hebben wij ook meteen voor Zonneplan gekozen. Het plaatsen van de zonnepanelen ging namelijk heel soepel. Het zat er zo op. Het is ook leuk om de meter terug te zien draaien.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft. U betaalt pas nadat de panelen geplaatst zijn en u helemaal tevreden bent.

Beschermd stadsgezicht

In de gemeente Amersfoort zijn plekken waar sprake is van beschermd stadsgezicht. Deze gebieden bevinden zich in de binnenstad en in de wijk Amersfoort-Bergkwartier. Inwoners met een koopwoning binnen dit gebied hebben een vergunning van de gemeente nodig om zonnepanelen te laten plaatsen op hun dak. In de rest van Amersfoort kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder het aanvragen van een vergunning.


Uw zonnepanelen financieren met een stimuleringslening

De gemeente Amersfoort stelt een stimuleringslening beschikbaar. Zo kunnen inwoners van de gemeente Amersfoort zonder spaargeld te investeren toch de keuze maken voor zonnepanelen. Door gebruik te maken van deze regeling gaat u er vanaf dag één al op vooruit.

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

55 reviews van mensen uit de omgeving van Amersfoort

Gemiddeld
9,0
9.0
Ik heb de zonnepanelen al een tijdje en de opbrengsten zijn hartstikke goed. Ik loop ruim voor op de prognose. Dat belooft veel goeds voor de toekomst.
Zonnepanelen Amersfoort
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 300 Wp All Black

10.0
Ik ben zéér tevreden over het hele proces. De informatievoorziening en de installatie zijn perfect verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Ik vind de afwerking van de zonnepanelen geweldig en houdt het elke dag bij. De monteurs waren heel vriendelijk en alles was transparant
Zonnepanelen Amersfoort
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
We zijn erg tevreden. Hebben niks te klagen. De installatie werkt goed en de monteurs werkten hard en waren erg vriendelijk.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het gaat erg goed met de zonnepanelen. Ik heb nu ongeveer 4 maanden naar de opbrengsten gekeken en ze zijn boven verwachting goed. Natuurlijk helpt de zon daarbij ook een beetje mee, maar zeker ook de goede panelen! Ik ben erg benieuwd wat het komende jaar gaat brengen, maar met deze goede start heb ik daar veel vertrouwen in.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Ik ben uitermate tevreden. Alles is hartstikke voorbeeldig gegaan en ook veel sneller dan gedacht. Het contact met Joep was ook erg duidelijk en de monteurs waren erg netjes en aardig. De monteurs hebben samen met mij naar het kabeltraject gekeken en ze waren daarin erg vindingrijk.
Zonnepanelen Amersfoort
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben een ambassadeur van Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Op mijn telefoon heb ik een widget waarop ik live kan zien hoeveel mijn panelen opwekken. Tijdens de installatie is alles keurig netjes verlopen! De jongens hebben goed gewerkt en wij zijn tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Het proces met Zonneplan heb ik als goed ervaren. De installatie is prima verlopen! Over de plaatsing en het uitlezen van de panelen ben ik zeer positief.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
prima adviesgepsrek genoeg tijd genomen. snel prima. Bij Zonneplan wordt echt de tijd voor je genomen. Voor de rest is alles ook snel en goed verlopen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag