Vinkeveen
Zonnepanelen in Vinkeveen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Vinkeveen

Vinkeveen ligt aan de rand van het Groene Hart. De mooie natuur, zoals de Vinkeveense plassen doen daar hun eer aan. Niet alleen de natuur in gemeente De Ronde Venen is groen, ook de inwoners van Vinkeveen zijn aan het 'vergroenen'. Ze maken hun woningen klaar voor de toekomst met zonnepanelen. Met zonnepanelen draag je niet alleen een steentje bij aan het behouden van het milieu maar bespaar je ook op je energie rekening. Doe jij ook mee? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag!

In [stad] zijn van de daken geschikt voor zonnepanelen. Er zijn dus nog veel mogelijkheden in  Vinkeveen . Zonnepanelen zijn voor deze woningen een goede eerste stap om te verduurzamen. Er zijn ook al veel huishoudens die wel zonnepanelen hebben. Al huishoudens wekken hun eigen zonne-energie op! Daarnaast besparen deze inwoners gemiddeld €1.027 op hun energierekening. Dat is een mooie investering!

Je kunt gemakkelijk informatie opvragen voor zonnepanelen. Via onze dakcheck kun jij een aanvraag doen en gaat een van onze adviseurs aan de slag met het maken van jou persoonlijke en vrijblijvende Zonneplan. Wij zullen je dan informeren over de prijs, het aantal zonnepanelen en wat jij gaat opwekken met de panelen.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Vinkeveen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Vinkeveen kende afgelopen jaar 1048 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Vinkeveen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Vinkeveen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Vinkeveen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Vinkeveen

Al 595 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Vinkeveen gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Vinkeveen

Bij Zonneplan doen wij onderzoek naar de geschikte daken voor zonnepanelen in Vinkeveen. Op deze manier krijgen we een goed beeld van de potentie van de woningen. Een woning moet namelijk wel genoeg ruimte en zonlicht op het dak hebben, en beschikken over het juiste materiaal dakbedekking. Een rieten dak is bijvoorbeeld niet geschikt. Gelukkig zijn er veel geschikte daken in Vinkeveen. Van de daken zijn er in totaal   geschikt. Dat zijn nog veel daken die kunnen schitteren met zonnepanelen!

Uit het onderzoek blijkt dat er geen sprake is van beschermd stadsgezicht in Vinkeveen. Dit betekent dat je zonnepanelen kunt plaatsen zonder vergunning van de gemeente. Onze installateurs staan dan ook te popelen om jouw dak te voorzien van zonnepanelen.

 

Zonnepanelen installateur Vinkeveen

Ben jij op zoek naar een zonnepanelen installateur in Vinkeveen? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in de omgeving van Vinkeveen zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140.

Zij installeren geheel zwarte panelen van absolute topmerken met een vermogen van 400 per zonnepaneel. Daarnaast krijgt u de Zonneplan One omvormer die ervoor zorgt dat jij de opgewekte stroom ook daadwerkelijk kan gebruiken of terug leveren. Wat jouw zonnepanelen opbrengen zie je live en overzichtelijk terug in de Zonneplan App. Deze werkt via een versleutelde 4G-verbinding zodat deze informatie ook daadwerkelijk van jou blijft.

Zonnepanelen kopen in Vinkeveen

In 2040 wil de gemeente De Ronde Venen klimaatneutraal zijn. Veel Vinkeveners zijn al bezig met de veranderingen en dragen al bij door over te stappen op eigen energie. Als bewoner kun je er ook aan bijdragen door het aanschaffen van zonnepanelen in Vinkeveen. Dit is super interessant aangezien je direct na de plaatsing van de installatie al gaat besparen op jouw energierekening. Wil jij zonnepanelen kopen in Vinkeveen? Doe dan de gratis dakcheck en ontdek wat de mogelijkheden zijn van zonnepanelen in Vinkeveen.

Vinkeveen gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Vinkeveners voor een energiecontract op basis van dynamische prijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Vinkeveen!

Vragen over zonnepanelen in Vinkeveen

 • Waarom zonnepanelen in Vinkeveen?

  Zonnepanelen kopen in Vinkeveen heeft voordelen. Op steeds meer daken in Vinkeveen liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld  €1.027  per jaar. En mocht jij jouw woning verkopen in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Vinkeveen?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in gemeente De Ronde Venen. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Vinkeveen?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Almere. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de lokale regio rond Vinkeveen. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook nog twee lokale Zonneplan partners. N. Scheenhart Solar & Led Power uit Breukelen en Stuz Infra uit Vleuten. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Vinkeveen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Vinkeveen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Vinkeveen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Vinkeveen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!