088 020 3000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Vleuten
Zonnepanelen in Vleuten

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Vleuten

Vleuten is al goed bezig met verduurzamen! Zo stimuleert de gemeente duurzaamheid in de woonomgeving en bij bedrijven. Steeds meer inwoners van Vleuten wekken hun eigen zonne-energie op. Niet gek, want met zonnepanelen kun je flink besparen op jou energierekening. Ga jij ook gemiddeld 635 euro per jaar besparen?

In Utrecht hebben 19.703 inwoners zonnepanelen. Samen wekken ze eigen stroom op en zijn ze minder afhankelijk van het net. Gezamenlijk besparen zij €20.234.981 euro op hun energierekening. Gemiddeld is dit 635 euro per jaar. Via onze gratis postcodecheck kom jij ook te weten hoeveel je kunt besparen.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken.  Na het gesprek met de adviseur ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Vleuten:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Vleuten kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Vleuten zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Vleuten ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Vleuten kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Vleuten

Al 19.703 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Utrecht gingen je voor.

Klimaatneutraal in 2030

Gemeente Utrecht wil zo snel mogelijk een klimaatneutraal zijn. Dit is vastgelegd is het Energieplan Utrecht. De inwoners van Gemeente Utrecht zijn hiermee al goed op weg. Al 19.703 daken zijn voorzien van zonnepanelen. Hiermee besparen ze op hun energierekening en dragen tegelijkertijd mee aan de doelstelling van de gemeente. Wil jij ook besparen op je energierekening en een steentje bijdragen aan de gemeente? Doe dan nu de gratis en vrijblijvende postcodecheck.

Geschikte daken in gemeente Utrecht

Zonneplan doet onderzoek naar de potentie van daken. Hierbij kijken we naar alle relevante aspecten die komen kijken bij het plaatsen van zonnepanelen. Denk hierbij aan daken die niet geschikt zijn, zoals rieten daken, een verkeerde ligging van het dak of obstakels die de zon kunnen hinderen. Uit dit onderzoek blijkt dat nog 32.875 daken in gemeente Utrecht kunnen profiteren van zonnepanelen! De daken in Utrecht met zonnepanelen hebben al 12.314.375 CO2 bespaard. Dit staat gelijk staat aan het planten van 927.864 bomen!


Vleuten in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Vleuten steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Utrecht er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Utrecht

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!