088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Leersum
Zonnepanelen in Leersum

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Leersum

In de gemeente Utrechtse Heuvelrug wordt zonne-energie steeds populairder. Zo ligt het dak van het Revius Lyceum in Doorn al vol met 339 zonnepanelen. Ook de inwoners van Leersum kiezen meer dan ooit voor zonnepanelen op de daken van hun woningen. Op dit moment heeft van de geschikte daken zonnepanelen. Hiermee besparen de huishoudens maandelijks flink. Wil je weten hoeveel jij precies kan besparen?

Inwoners van de gemeente besparen jaarlijks . Dit staat gelijk aan een gemiddeld bedrag van €1.027 voor een huishouden. Wie weet ben jij een van de gelukkigen en kun jij nog profiteren van zonne-energie. Kom erachter door de gratis dakcheck te doen.

Een van onze adviseurs neemt contact met je op nadat je de dakcheck hebt ingevuld. Naar aanleiding van dit gesprek maakt de adviseur een dakplan afgestemd op jouw dak. In dit Zonneplan vind je alle informatie zoals, de producten die onze adviseur voor jou heeft gekozen, de kosten en het belangrijkste: jouw verwachte opbrengsten. Al klanten in Leersum gingen je voor!

Waarom juist nu zonnepanelen in Leersum:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Leersum kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Leersum zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Leersum ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Leersum kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Leersum

Al 2.932 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Utrechtse Heuvelrug gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Leersum

Recentelijk deed Zonneplan onderzoek naar alle daken in Leersum . Zo weet Zonneplan precies welke huishoudens nog kunnen profiteren van zonne-energie. Wij bekijken alle daken één voor één en beoordelen hun geschiktheid voor zonnepanelen. De ligging van het dak ten opzichte van het zuiden en de ruimte op het dak vormt hierin onze basis. En gelukkig hebben we goed nieuws voor de inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug!  In totaal zijn er in de gemeente geschikte daken. Veel huishoudens kunnen dus nog profiteren van zonne-energie!

Als jouw dak geschikt is zorgen onze monteurs er uiteindelijk voor dat de zonnepanelen netjes op jouw dak komen te liggen. Dit wordt bijna altijd binnen één dag geregeld. Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen.

Zonnepanelen installateur Leersum

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Leersum ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Leersum zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in de Zonneplan app en heb je recht op 10 jaar Zonneplan Serviceplan. Met het Zonneplan Serviceplan ben jij ervan verzekerd dat je 10 jaar lang een werkend systeem hebt en niet tegen onverwachtse kosten aanloopt. Onder het serviceplan vallen onder andere voorrijkosten, montagekosten en de btw-teruggave service die volledig uit handen wordt genomen door Zonneplan.

 

Zonnepanelen kopen in Leersum

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Utrechtse Heuvelrug klimaatneutraal is. In de gemeente zijn al verschillende initiatieven gestart om bij te dragen aan het doel. Zo is het dak van Vakcollege Maarsbergen  gevuld met zonnepanelen en heeft Stichting Sportcentrum De Woerd ook al 146 panelen op het dak liggen. Veel inwoners van Leersum zijn daarnaast ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Leersum . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Leersum ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Leersum .

Leersum gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Leersum voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Leersum !

Vragen over zonnepanelen in Utrechtse Heuvelrug

 • Waarom zonnepanelen kopen in Utrechtse Heuvelrug?

  Zonnepanelen kopen in Leersum heeft voordelen. Op steeds meer daken in Leersum liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Utrechtse Heuvelrug?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Leersum . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Utrechtse Heuvelrug?

  In Almere hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook drie lokale Zonneplan partners. Stuz Infra uit Vleuten en SDK Techniek uit Leusden. Samen verduurzamen wij de regio!


Leersum in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Leersum steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Utrechtse Heuvelrug er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!