Zonnepanelen in Drenthe

  • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
  • Nu voordeel door 0% btw
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

in 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in provincie Drenthe

Zonneplan is de zonnepanelen specialist in de provincie Drenthe. Met onze ervaring en expertise hebben wij al vele inwoners van groene stroom voorzien. Zonneplan installeert zonnepanelen in heel Drenthe, of je nou in een grote stad of in een klein dorp woont. Op zonnige dagen leveren zonnepanelen meer op dan je op dat moment verbruikt. Deze energie wordt terug geleverd aan jouw energieleverancier. Als je meer energie terug levert dan je verbruikt krijg je hiervoor een vergoeding van jouw energieleverancier.

Weten hoe anderen Zonneplan ervaren?

Duurzaamheid initiatieven

Duurzaam Balinge is gestart in 2006 toen verschillende bewoners zagen dat ze tegelijkertijd individueel bezig waren met de verduurzaming van hun woning. In 2008 zijn er 2 werkgroepen ontstaan. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op de website van duurzaambalinge. Het doel van ECO Oostermoer is het samen met inwoners bevorderen van een duurzaam en leefbaar platteland in de Oostermoer. Het wordt uitgevoerd door verschillende werkgroepen, gevormd door de inwoners zelf. Voor meer informatie kan je kijken op: Kijk dan op de website van ECO Oostermoer.
Wil jij ook een initiatief starten? Zonneplan helpt je hier graag bij!

Drenthe en de andere provincies

Drenthe staat momenteel op de 6e plaats van de 12 provincies in Nederland op basis van de hernieuwbare energie. Waarbij er een totaal van 1700 kWh per inwoner wordt opgewekt. Dit is boven het Nederlandse gemiddelde. Drenthe kan dus nog een aantal stappen maken op het gebied van hernieuwbare energie en kan nog een aantal plaatsen stijgen. Zonnepanelen zijn daar een goede oplossing voor. Help jij mee met het verduurzamen van Drenthe?