phone
netherlands
0522-215020
Morgen open om 08:00 uur
Meppel
Zonnepanelen in Meppel

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Meppel

Meppel is al goed bezig met verduurzamen. Zo is Nieuwveense Landen vanaf het begin al een aardgasvrije wijk en heeft de gemeente aandacht voor duurzaamheid bij inkoop. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie die wordt opgewekt met zonnepanelen. Niet gek, want hiermee besparen zij flink op hun energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Meppelkunnen met 1.097 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 2.407 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.973.740.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Meppel:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Meppel kende afgelopen jaar 1097 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Meppel zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Meppel ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Meppel kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Meppel

Al 2.407 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Meppel gingen je voor.

Goed om te weten in Meppel

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Meppel. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 7.087 koopwoningen in Asten geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Maar let wel even op als je in een van de volgende gebieden of straten woont: Meppel oud zuid, Stationsweg, Zuideinde, Marten Ottenlaan en de Parklaan. Dit is namelijk bestempeld met beschermd stadsgezicht door de gemeente. Dit betekent dat je een vergunning nodig hebt om hier zonnepanelen te laten plaatsen.

 

Meppel energieneutraal in 2040

De gemeente Meppel is druk bezig om grote stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid. Het uitgangspunt is om in 2040 een energieneutrale gemeente te zijn. Een geschikte manier om als inwoner van Meppel hieraan bij te dragen, is door de keuze voor zonnepanelen.  Op gebouwen die de gemeente beheert, zijn bijvoorbeeld ook zonnepanelen geplaatst. Help jij ook mee met het doel van de gemeente? Doe dan nu de gratis en vrijblijvende postcodecheck en ontdek de mogelijkheden van jouw woning.


Meppel in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Meppel steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Meppel er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Meppel

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan