Emmen
Zonnepanelen in Emmen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €635 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Emmen

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van Emmen . Dit is te zien aan de 4.000 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst €635 besparing per jaar oplevert.

Ga jij binnenkort ook profiteren van deze eenvoudige mogelijkheid om te besparen? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Emmen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Emmen kende afgelopen jaar 1093 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Emmen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 635,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Emmen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Emmen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Emmen

Al 4.000 opgewekte zonnepanelen eigenaren in de gemeente Emmen gingen je voor.

Waarom Zonneplan?

Wij gaan voor innovatie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw dakplan. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.

Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject Emmen heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

 1. Beschermd stadsgezicht: In de gemeente Emmen is er sprake van een beschermd stadsgezicht. In de wijk Westenesch en de plaats Schoonebeek is er er sprake van een beschermd stadsgezicht. Zonnepanelen plaatsen is wel mogelijk, maar er dient eerst een vergunning te worden aangevraagd bij de gemeente.
 2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente wil in 2050 energieneutraal zijn. Om dit te halen biedt Emmen haar inwoners verschillende gemeentelijke regelingen. Lees hieronder meer.

Emmen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Emmen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Emmen er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Emmen

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

hebben een dakcheck gedaan