088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Roden

 • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1585 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 123.000 besparen

Elk jaar samen besparen

9278 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Roden

Onze installatieteams staan te popelen om Noordenveld te verduurzamen. Ze kunnen niet wachten de hele gemeente te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonnepanelen. En dit willen wij u niet ontnemen!

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Doe dan vrijblijvend een aanvraag. De Zonneplan zonne-adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Benieuwd hoe inwoners uit de gemeente Noordenveld denken over zonnepanelen en hoe Noordenveld ervoor staat?

 • Er zijn al 863 inwoners uit de gemeente Noordenveld die bij ons een aanvraag hebben gedaan voor zonnepanelen.
 • Gemiddeld hebben inwoners uit de gemeente 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee weten zij 14% rendement uit hun investering te halen!
 • In heel de gemeente liggen per 100 woningen 6,97 zonne-installaties. In vergelijking met Groningen en Assen is dat veel! In Groningen liggen maar 2,70 installaties en in Assen is dat 4,93 per 100 woningen.

Een tevreden klant uit Roden

De jongens die geïnstalleerd hebben, zijn goed bezig geweest. Ik ben positief over het contact met Zonneplan. Het was ook nog gezellig. Ik ben gewoon tevreden, maar nu moet de zon nog gaan schijnen.

77% van de daken is geschikt

In Noordenveld is 77% van de daken geschikt voor zonnepanelen. In vergelijking met ander grote steden in de regio is dat gigantisch veel! Uw dak is hoogstwaarschijnlijk ook geschikt. Samen kunt u een grote stap zetten om Noordenveld te verduurzamen. Let op indien u in de dorpen Veenhuizen en Westervelde woont. Hier geldt namelijk een beschermd dorpsgezicht en is er een vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen.

Noordenveld in 2040 energieneutraal

Gemeente Noordenveld gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is het de doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn. Al 9% van de inwoners uit Noordenveld profiteert van zonne-energie. Dit is te weinig om in 2040 energieneutraal te zijn en een goede leefomgeving te creëren. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet wegnemen dat het onmogelijk is! En mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen.

Om inwoners te helpen met verduurzamen heeft de gemeente een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. De keuze voor zonnepanelen is dan makkelijk gemaakt. Lees hieronder meer over deze lening.


Zonnelening in gemeente Noordenveld

Gemeente Noordenveld heeft het doel om in 2040 energieneutraal te zijn.Voor de stimulering van dit doel biedt gemeente Noordenveld een Zonnelening aan. De Zonnelening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

 • Per aanvraag dient u minimaal € 2.500,- aan kosten voor energiebesparende maatregelen te maken;
 • De lening bedraagt maximaal € 7.499,-;
 • Huidige rente is ongeveer 2% en wordt vastgesteld op datum van binnenkomst aanvraag;
 • U kunt slechts eenmaal een lening ontvangen;
 • Bij de Zonnelening geldt een maximale leeftijdsgrens. Dit betekent dat het voor woningeigenaren van 75 jaar en ouder niet mogelijk is om een aanvraag in te dienen.

Wilt u meer informatie over de Zonnelening, dan kunt u een kijkje nemen:op de website van het SNNofhier voor informatie over de Zonnelening Noordenveld

Voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Noordenveld kunt u de website van het energieloket bekijken:Klik hier voor het energieloket Noordenveld

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

41 reviews van mensen uit de omgeving van Noordenveld

Gemiddeld
9,1
8.0
Ik ben erg blij met Zonneplan en ik raad het iedereen aan. Het aanvragen van de duurzaamheidslening was lastiger dan ik dacht, maar alles is gelukt en ik ben erg blij met de ondersteuning die Zonneplan hierin geboden heeft. Ik geniet volop van mijn eigen zonne-energie. Duurzaamheid en het inzetten van groene energie vind ik erg belangrijk. De zonnepanelen van Zonneplan dragen hier een mooi steentje aan bij.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Volgens mij werkt het allemaal prima. Ik kijk meestal even via de telefoon als het minder weer is, en als het beter weer is om te kijken wat het spul allemaal doet. Tijdens de installatie heb ik nergens omkijken naar gehad. Verder ben ik er niet zoveel mee bezig. Ze liggen mooi op het dak en doen hun werk en dat is voor mij het belangrijkste.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De installatie is perfect verlopen, de installateurs van jullie zijn echt heel goed! Vanaf dag één heb ik een fijn en goed contact met jullie gehad. Ik raad jullie dan ook zeker aan bij mijn omgeving. De opbrengst is helemaal naar verwachting en de zon werkt natuurlijk ook wel erg goed mee dit voorjaar!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De opbrengst is geweldig en helemaal wat ik had verwacht. De installatie ging heel keurig en ze waren heel erg meedenkend over bijvoorbeeld waar de omvormer komt. Ik ben dik tevreden!
Zonnepanelen Roderwolde
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
Eigenlijk loopt alles mooi zoals het moet gaan. De panelen doen hun werk. Ik kan het bijhouden via de app, maar zolang het werkt, vind ik het wel prima.
Zonnepanelen Peize
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben helemaal content over Zonneplan. Je krijgt een duidelijke offerte met een duidelijk verhaal. De zonnepanelen zijn daarnaast goed aangelegd.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen. Het gaat erg goed, momenteel levert het echter niet gek veel op (donkere maanden). Alles is eigenlijk heel erg naar wens gegaan ik kan niks bedenken dat beter kon!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp Black/white

10.0
Ik heb eigenlijk geen klachten! Tijdens de installatie was er goed overleg geweest. De installateurs hebben ons goed begeleid en hebben erg goed meegedacht. Alles was ook netjes achtergelaten. Ook Kevin was erg behulpzaam en reageerde altijd snel!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Zowel mijn vrouw als ik zijn hartstikke tevreden met onze installatie. We zijn goed en duidelijk geholpen door ons persoonlijk contactpunt en ook de installatie ging hartstikke netjes.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Enige wat ik mis is de zon! Installatie ging snel en netjes. Het werkt super en ook de monitoring kunnen wij nu in de gaten houden.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag