088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Roden

 • U betaalt pas ná de oplevering
 • All-in montage: geen extra kosten
 • Gratis de volledige btw-teruggave
 • Beste deal garantie
 • ​Perfect afgewerkte installatie

Wat kosten zonnepanelen?

;

1487 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 118.800 besparen

Elk jaar samen besparen

8948 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Roden

Onze installatieteams staan te popelen om Noordenveld te verduurzamen. Ze kunnen niet wachten de hele gemeente te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonnepanelen. En dit willen wij u niet ontnemen! Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Doe dan vrijblijvend een aanvraag. De Zonneplan zonne-adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Benieuwd hoe inwoners uit de gemeente Noordenveld denken over zonnepanelen en hoe Noordenveld ervoor staat?


 • Er zijn al 863 inwoners uit de gemeente Noordenveld die bij ons een aanvraag hebben gedaan voor zonnepanelen.
 • Gemiddeld hebben inwoners uit de gemeente 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee weten zij 14% rendement uit hun investering te halen!
 • In heel de gemeente liggen per 100 woningen 6,97 zonne-installaties. In vergelijking met Groningen en Assen is dat veel! In Groningen liggen maar 2,70 installaties en in Assen is dat 4,93 per 100 woningen.

Een tevreden klant uit Roden

De jongens die geïnstalleerd hebben, zijn goed bezig geweest. Ik ben positief over het contact met Zonneplan. Het was ook nog gezellig. Ik ben gewoon tevreden, maar nu moet de zon nog gaan schijnen.

77% van de daken is geschikt

In Noordenveld is 77% van de daken geschikt voor zonnepanelen. In vergelijking met ander grote steden in de regio is dat gigantisch veel! Uw dak is hoogstwaarschijnlijk ook geschikt. Samen kunt u een grote stap zetten om Noordenveld te verduurzamen. Let op indien u in de dorpen Veenhuizen en Westervelde woont. Hier geldt namelijk een beschermd dorpsgezicht en is er een vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen.

In de buurt: Alteveer Een Een-West Foxwolde Huis ter Heide Langelo Leutingewolde Lieveren Matsloot Nietap Nieuw-Roden Noordenveld Norg Peest Peize Roden Roderesch Roderwolde Steenbergen Veenhuizen Westervelde Zuidvelde

Noordenveld in 2040 energieneutraal

Gemeente Noordenveld gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is het de doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn. Al 9% van de inwoners uit Noordenveld profiteert van zonne-energie. Dit is te weinig om in 2040 energieneutraal te zijn en een goede leefomgeving te creëren. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet wegnemen dat het onmogelijk is! En mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen. Om inwoners te helpen met verduurzamen heeft de gemeente een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. De keuze voor zonnepanelen is dan makkelijk gemaakt. Lees hieronder meer over deze lening.


Zonnelening in gemeente Noordenveld

Gemeente Noordenveld heeft het doel om in 2040 energieneutraal te zijn. Voor de stimulering van dit doel biedt gemeente Noordenveld een Zonnelening aan. De Zonnelening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:
 

 • Per aanvraag dient u minimaal € 2.500,- aan kosten voor energiebesparende maatregelen te maken;
 • De lening bedraagt maximaal € 7.499,-;
 • Huidige rente is ongeveer 2% en wordt vastgesteld op datum van binnenkomst aanvraag;
 • U kunt slechts eenmaal een lening ontvangen;
 • Bij de Zonnelening geldt een maximale leeftijdsgrens. Dit betekent dat het voor woningeigenaren van 75 jaar en ouder niet mogelijk is om een aanvraag in te dienen.

Wilt u meer informatie over de Zonnelening, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SNN of hier voor informatie over de Zonnelening Noordenveld

Voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Noordenveld kunt u de website van het energieloket bekijken: Klik hier voor het energieloket Noordenveld

 

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

41 reviews van mensen uit de omgeving van Roden

Gemiddeld
9,1
8,0
Ik ben erg blij met Zonneplan en ik raad het iedereen aan. Het aanvragen van de duurzaamheidslening was lastiger dan ik dacht, maar alles is gelukt en ik ben erg blij met de ondersteuning die Zonneplan hierin geboden heeft. Ik geniet volop van mijn eigen zonne-energie. Duurzaamheid en het inzetten van groene energie vind ik erg belangrijk. De zonnepanelen van Zonneplan dragen hier een mooi steentje aan bij.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 275 Wp Poly

10
Volgens mij werkt het allemaal prima. Ik kijk meestal even via de telefoon als het minder weer is, en als het beter weer is om te kijken wat het spul allemaal doet. Tijdens de installatie heb ik nergens omkijken naar gehad. Verder ben ik er niet zoveel mee bezig. Ze liggen mooi op het dak en doen hun werk en dat is voor mij het belangrijkste.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
De installatie is perfect verlopen, de installateurs van jullie zijn echt heel goed! Vanaf dag één heb ik een fijn en goed contact met jullie gehad. Ik raad jullie dan ook zeker aan bij mijn omgeving. De opbrengst is helemaal naar verwachting en de zon werkt natuurlijk ook wel erg goed mee dit voorjaar!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
De opbrengst is geweldig en helemaal wat ik had verwacht. De installatie ging heel keurig en ze waren heel erg meedenkend over bijvoorbeeld waar de omvormer komt. Ik ben dik tevreden!
Zonnepanelen Klant Roderwolde
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp All Black

9,0
Eigenlijk loopt alles mooi zoals het moet gaan. De panelen doen hun werk. Ik kan het bijhouden via de app, maar zolang het werkt, vind ik het wel prima.
Zonnepanelen Klant Peize
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben helemaal content over Zonneplan. Je krijgt een duidelijke offerte met een duidelijk verhaal. De zonnepanelen zijn daarnaast goed aangelegd.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen. Het gaat erg goed, momenteel levert het echter niet gek veel op (donkere maanden). Alles is eigenlijk heel erg naar wens gegaan ik kan niks bedenken dat beter kon!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp Black/white

10
Ik heb eigenlijk geen klachten! Tijdens de installatie was er goed overleg geweest. De installateurs hebben ons goed begeleid en hebben erg goed meegedacht. Alles was ook netjes achtergelaten. Ook Kevin was erg behulpzaam en reageerde altijd snel!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Zowel mijn vrouw als ik zijn hartstikke tevreden met onze installatie. We zijn goed en duidelijk geholpen door ons persoonlijk contactpunt en ook de installatie ging hartstikke netjes.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Enige wat ik mis is de zon! Installatie ging snel en netjes. Het werkt super en ook de monitoring kunnen wij nu in de gaten houden.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben erg tevreden over Zonneplan. Ik heb Zonneplan zelfs aan mijn buurman en zus aangeraden en zij hebben ook zonnepanelen aangeschaft.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Zeker tevreden. Mijn broer was al bekend met zonnepanelen en heeft ze voor mij gemonteerd. Zonneplan heeft duidelijk gecommuniceerd. De app had van mij iets gebruiksvriendelijker gemogen maar dat is mijn enige puntje!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

9,0
De zonnepanelen liggen mooi op het dak, ze hebben het zeer netjes geïnstalleerd. Ik ben erg blij dat ik zonnepanelen heb aangeschaft. Ik beveel Zonneplan zeker aan!
Zonnepanelen Klant Nieuw-Roden
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben blij dat ik voor zonnepanelen heb gekozen. Ik bespaar een hoop geld en ik ben goed bezig voor het milieu!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 270 Wp All Black

9,0
Wij vinden zonnepanelen eigenlijk helemaal niet mooi. Daarom hebben we gekozen voor de zwarte zonnepanelen op on antraciet kleurige dak. De installateurs waren bij ons op de warmste dag van het jaar maar na een aantal uur hadden ze alles geïnstalleerd, petje af.
Zonnepanelen Klant Roden
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 270 Wp All Black

9,0
Onze zonnepanelen bevallen erg goed. Wij houden dan ook regelmatig de opwekking van de panelen bij en daar zijn wij zeer tevreden over. Ook over de afhandeling van Zonneplan hebben wij zeker niks te klagen.
Zonnepanelen Klant Roden
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Het gaat op zich goed met de zonnepanelen. Het is jammer dat ze nu in de wintermaanden wat meer schaduw vangen nu de zon wat lager staat. Echter wisten we dit van tevoren. De btw is inmiddels ook al terug dus het hele proces is wat mij betreft afgerond.
Zonnepanelen Klant Roden
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 265 Wp Poly

8,0
Wij zijn erg blij met de zonnepanelen, het systeem werkt dat is het belangrijkste. De dag van de installatie is zeer vlot verlopen, we hebben de installateurs een bakje koffie gegeven en toen zijn ze aan het werk gegaan. Voordat wij het wisten lagen de zonnepanelen er al op. De btw hebben wij ook al teruggestort op de rekening, hierover zijn wij ook erg tevreden.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1.5 en Trina Solar 265 Wp Poly

9,0
Zeer tevreden over de zonnepanelen. Alles is netjes achtergelaten door de installateurs op de dag van de installatie. De installateurs hebben ook goed meegedacht over mijn specifieke situatie.
Zonnepanelen Klant Roden
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

8,0
Zonnepanelen bevallen goed, de jongens hebben hard gewerkt op een warme zomerdag en binnen een paar uur lag het plan op het dak!
Zonnepanelen Klant Peize
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 270 Wp All Black

10
Alles ging in goede harmonie. Dat merkte je aan de manier waarop er met mij gecommuniceerd werd. De mannen van het installatiebedrijf hebben echt uitstekend werk geleverd. Ze kwamen weinig obstakels tegen bij het kabeltraject en ook het plaatsen van de zonnepanelen ging voorspoedig. Binnen een middag lagen mijn zonnepanelen op het dak. Super!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 270 Wp All Black

8,0
Ik vind het erg leuk om de opbrengst van de zonnepanelen bij te houden. Elke avond voordat het donker is kijk ik even op de omvormer wat de opbrengst is van de zonnepanelen. Alles werkt zeer goed!
Zonnepanelen Klant Roden
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

9,0
Bij Zonneplan hebben wij een aanvraag gedaan voor zonnepanelen. Het voortraject is prima verlopen. Ook de installatie zelf heeft geen problemen opgeleverd, alles is goed verlopen en het kabeltraject is netjes weggewerkt.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 270 Wp All Black

10
Ik heb geen last van de zonnepanelen, oftewel ze werken goed en ik hoef er niet mee bezig te zijn. De jaarafrekening moet nog komen dus dan weet ik pas hoe ze het precies doen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en JA Solar 270 Wp All Black

8,0
Een mooie installatie. Ik ben zeer tevreden hoe mijn installatie op het dak ligt en ik kan niet wachten op de mooie zomermaanden!
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
De zonnepanelen doen hun werk goed, de opbrengsten mogen er zeker wezen. De adviseur van Zonneplan was erg vriendelijk en ook vond ik het erg fijn dat ik het hele proces geholpen werd door de zelfde adviseur.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1.5 en Trina Solar 265 Wp Poly

9,0
De zonnepanelen van Zonneplan nu ruim een maand op ons dak. Tot op heden ben ik zeker tevreden. De opbrengst gaat volgens plan en ook de installatie ging ook zonder problemen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 270 Wp All Black

10
De panelen hebben we nu al een paar maand op het dak en de installatie was helemaal volgens plan gelopen. Nu nog even wachten tot het eind van het jaar, maar de opbrengsten zien er goed uit.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9,0
Het opwekken van energie loopt boven verwachting. De panelen zijn dan ook netjes geïnstalleerd en hier zijn wij ook zeer tevreden over. Verder niks op aan te merken.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9,0
De zonnepanelen liggen netjes op mijn dak en hebben een goede opbrengst. De adviseur heeft mij goed geholpen en beschikte ook over veel deskundigheid. Ik heb geen problemen ondervonden.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8,0
De opbrengst van de zonnepanelen zijn zoals ik had verwacht. Alles is uitstekend verlopen, het contact met mijn adviseur was goed en de installatie dag heb ik goed ervaren. De kabels zijn weggewerkt zoals het hoort.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9,0
De installatie was binnen een dag klaar. Er waren geen problemen, dus dat ging heel vlot. Ik heb mijzelf nog niet verdiept in de opbrengsten. Ik kijk iedere keer op de meter of hij terug levert. Op de jaarafrekening zie ik wel of het geholpen heeft.
Zonnepanelen Klant Nietap
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en JA Solar 265 Wp All Black

9,0
De jongens die geïnstalleerd hebben, hebben het goed gedaan. Ik ben positief over het contact met Zonneplan. Het was ook nog gezellig. Ik ben gewoon tevreden, maar nu moet de zon nog gaan schijnen.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 260 Wp All Black

9,0
Voor zover ik het nu kan beoordelen, is het gehele proces heel goed, snel en netjes verlopen. Ook al was er één partij goedkoper, toch heb ik voor Zonneplan gekozen. Dit kwam omdat Zonneplan dichter bij huis zat, de offerte duidelijker was en de antwoorden die ik kreeg, meer to the point waren.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 260 Wp All Black

9,0
In het verleden heb ik naast Zonneplan nog andere partijen bekeken. Wat ons opviel en een groot voordeel was, was de all-in prijs die Zonneplan hanteert. Concurrerende sites zijn daar vaak ondoorzichtiger in. Ik kan iedereen Zonneplan aanbevelen.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

10
Ik heb meerdere partijen bekeken, maar kwam uiteindelijk bij Zonneplan uit. Dit kwam door de duidelijke communicatie en de goede afspraken. De installatie zelf is ook uitstekend verlopen. Ze hebben er prima werk van gemaakt.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2500TLST-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

10
We hebben goed contact gehad met een ander bedrijf, omdat deze een voorlichting gaven bij ons in de buurt. Maar we zijn uiteindelijk toch voor de kwaliteit van Zonneplan gegaan. Zij hebben namelijk een omvormer die ervoor zorgt dat als er één paneel uitvalt, de rest gewoon blijft werken.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en BYD 260 Wp

10
Het is keurig verzorgd. Alle afspraken zijn nagekomen en er is netjes gewerkt. Samen met enkele buren uit Roden hebben we zonnepanelen genomen, en volgens mij is iedereen zo enthousiast als ik!
Gekozen voor SolarEdge SE5000 en BYD 260 Wp

10
Binnen één week lagen hier in de straat op vier huizen zonnepanelen. Een prachtig gezicht. Ik heb het voortouw genomen om voor de buren en mijzelf de informatie te verzamelen voor de beste aanbieder. Door de professionele communicatie is dit Zonneplan geworden.
Zonnepanelen Klant Roden
Gekozen voor SolarEdge SE5K en BYD 260 Wp

10
De mensen van Zonneplan komen niet langs. Ik heb vier andere offertes uitgebracht en deze mensen moesten allemaal wel langs komen. Toch geeft Zonneplan hetzelfde resultaat als de installateurs die wel langs komen. Daarnaast was de offerte ook nog eens het best. Alles van A tot Z was in orde. De installateurs leggen van te voren uit wat ze gaan doen en na die tijd leggen ze uit wat ze gedaan hebben.
Zonnepanelen Klant Roden
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en LG 250 Wp All Black

10
Bij Zonneplan doen ze wat ze zeggen. Elk bedrijf heeft wel mooie verhalen, maar bij Zonneplan worden ze echt waargemaakt. Betrouwbaarheid is een woord dat ze zeker past. Daarnaast verloopt ook de afwerking van de installatie erg goed. Ik kom zelf uit de elektrotechniek, maar hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Zonnepanelen Klant Roden
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2500TLST-21 en Trina 245 Wp

Lees alle 41 reviews
Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag