Inwoners hebben een
dakcheck gedaan
Koopwoningen met zonnepanelen
Elk jaar samen
besparen
CO2 omgezet in
bomen
Inwoners van gemeente Westerveld kunnen met zonuren per jaar tot wel €1.027 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen .
Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.
Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Diever kende afgelopen jaar 1031 zonuren.
Op steeds meer daken in Diever zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.
In Diever ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.
Direct opbrengst zonder spaargeld
In Diever kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.
Jij hebt geen spaargeld nodig.
Jouw woning wordt direct meer waard.
Slimmer dan huren!
“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.
Al 1.508 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Westerveld gingen je voor.
Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Westerveld. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen! Grote kans dat jouw woning ook geschikt is.
Let wel even op als je in of rondom één van de volgende straten of gebieden woont: Koningin Wilhelminalaan, Frederiksoord, Wilheminaoord, Dwingeloo, Westeinde, Havelte-Dorp, Havelte van Helomaweg, Havelte-Eursinge en Havelte-Kerksituatie. Deze gebieden zijn namelijk door de gemeente bestempeld met beschermd stadsgezicht. Het is wel mogelijk om hier zonnepanelen te plaatsen, maar dan heb je een vergunning van de gemeente nodig.
Gemeente Westerveld heeft de ambitie om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Hier is de gemeente al goed mee bezig en haar inwoners werken hier ook aan mee. Zonneplan wil graag haar steentje hieraan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er daken die al panelen hebben. Dit is al een grote stap richting een duurzamer Westerveld, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?
De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Diever steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Westerveld er nu voor staat?
koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Westerveld
daken zijn geschikt
zonuren per jaar
inwoners hebben een dakcheck gedaan
in 60 seconden geregeld!