ZonnepanelenZonnepanelen
Slimme energieSlimme energie
ContactContact
088 020 3000Bereikbaar vanaf 08:00 uur

Zonnepanelen in Friesland

  • Verdien gemiddeld €820 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

in 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in Provincie Friesland

Zonneplan is de zonnepanelen specialist in de provincie Friesland. Met onze ervaring en expertise hebben wij al vele inwoners van groene stroom voorzien. Op flink zonnige dagen leveren zonnepanelen meer op dan je op dat moment verbruikt. Deze energie wordt automatisch terug geleverd aan jouw energieleverancier. Als je meer energie terug levert dan je verbruikt dan krijgt je hiervoor een vergoeding van jouw energieleverancier.

Weten hoe anderen Zonneplan ervaren?

Duurzaamheid initiatieven

Wist u dat er in Friesland allerlei initiatieven zijn op het gebied van duurzaamheid? Veel van deze initiatieven zijn door enthousiaste inwoners bedacht, bijvoorbeeld Groenkerk en de werkgroep Duurzaam Spannum-Edens.

De beweging Groenkerk heeft het doel de wereld duurzamer te maken, waarbij People, Planet en Profit, harmonieus samengaan, te beginnen in het eigendorp Oenkerk. Wil je meer weten over dit initiatief? Kijk dan eens op de website van Groenkerk.

In 2011 is de werkgroep opgestart door een vijftal inwoners uit Spannum en Edens. Samen met medebewoners willen zij de komende jaren grotendeels verduurzamen. Niet alleen voor hen zelf, maar ook voor de volgende generaties. Wil je meer weten over dit initiatief? Kijk dan eens op de website van Spannum-Edens .

Friesland gaat voor duurzaam

Friesland staat momenteel op de 4e plek op basis van de hernieuwbare energie per inwoner. Dit is voor Friesland momenteel 2000 kWh hernieuwbare per inwoner. Alleen Zeeland, Groningen en Flevoland doen het beter. Er is dus nog verbetering mogelijk om in de top 3 van Nederland te komen. Daarnaast is Friesland zeer geschikt om Zonnepanelen te leggen. Friesland is één van de provincies met de meeste zonuren, afgelopen jaar waren het er 1987 dit is relatief veel. Met het gunstige aantal zonuren, de doelstellingen van de provincie Friesland en de enthousiaste inwoners moet de provincie nog verder kunnen verduurzamen! Doe jij al mee?

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken